Vrienden of geliefden? 10 tekenen dat het beter is voor u om VRIENDEN VAN EEN PAAR zijnVrienden of geliefden? 10 tekenen dat het beter is voor u om VRIENDEN VAN EEN PAAR zijn

Zelfs als je een speciale band met iemand te delen, dat wil niet altijd zeggen dat ze vriendje materiaal. De crossover tussen iemand die een goede vriend en iemand die een man kan zeer verwarrend zijn op keer, en de persoon die je aan het daten bent beter als gewoon een vriend kan zijn. Als je in de war als je vriendje beter als een vriend zou zijn, lees dan deze tien tekenen dat vriendschap beter voor jullie beiden zou zijn.

1. u liever uit te gaan in groepen

Als u liever in een groep, in plaats van alleen de twee van u, dan is dit een goed teken dat je misschien wel prettiger zijn vrienden. Immers, de meerderheid van de koppels graag tijd alleen door te brengen met elkaar.


2. Er zijn lieve woorden tussen u

De meeste paren die momenten van tederheid delen en fluisteren lieve woordjes aan elkaar. Als je hem niet meer genoemd een koosnaampje, of het tonen van uw liefde door je woorden, dan zou dit ook niet meer dan een vriendschap, na alles.

3. Ze spreekt openlijk van andere mannen en vrouwen

Vrienden zal spreken openlijk over de mensen van het andere geslacht die ze aantrekkelijk vinden, maar paren niet. Zelfs als ze vinden een andere persoon aantrekkelijk, zullen ze niet praten uit angst voor verstoring van hun partner.

4. Laat de moeite niet voor hem

Niemand zou zeggen dat een meisje te krijgen allemaal gekleed voor haar man elke dag, maar de meeste vrouwen niet graag een poging om er goed uitzien voor hun liefde partner te maken. Met een vriend, maar dit is minder belangrijk en je zou voelen erg blij om uit te gaan met hem in je oude jeans en comfortabele schoenen. Het is niet dat je niet schelen hoe je eruit ziet; Het is dat het niet de behoefte voelen om de jongen te trekken.

5. Geen van je voelt enige jaloezie

Zelfs de gelukkigste en meest stabiele koppels voelen tokkelt van jaloezie als hun partner te veel tijd met mensen van het andere geslacht. Als u zijn geworden meer vrienden dan liefhebbers, hoewel, waarschijnlijk niet eens over nadenken en zijn heel blij dat zowel gaan alleen met andere mensen.

6. Hij zegt: 'je bent mijn beste vriend' vaker dan hij zegt: 'Ik hou van jou'

Een van de meest eenvoudig te merken is de manier waarop we met elkaar praten. Woorden als liefde kan geleidelijk zijn verdwenen uit uw gesprekken en tot elkaar te behandelen als vrienden of metgezellen. Zou het kunnen dat je echt de zorg voor elkaar, maar dat is gewoon niet klopt of andere manier de woorden 'I love you'.

7. U hebt meer gelach romantiek in je relatie

We hebben het niet over een relatie die niet gezond is of is zuur gegaan; het is gewoon op een andere verdieping van een van een jongen en een meisje. U heeft waarschijnlijk niet hebben veel tijd samen, maar ze nooit echt romantisch. Geconfronteerd met een keuze van een luid en baldadig bar, of een rustige romantisch diner voor twee, we beiden kiezen voor de leuk avondje uit op het romantische.

8. Het maakt niet uit als je een datum te annuleren

Normaal gesproken zou je teleurgesteld voelen als je partner een datum niet kan maken, maar met een vriend, is een groot probleem. In feite zou je zelfs het gevoel opgelucht en liever de avond alleen door te brengen in de voorkant van de televisie in ieder geval.

9. U vergeet niet, als hij weg is

Wanneer paren hebben om tijd apart door te brengen, ze van nature verliezen elkaar en kunnen niet wachten om weer bij elkaar te krijgen. Maar als vrienden te laat bent voor een extra dag op een zakenreis, helemaal niet ongerust. Het kan ook zijn dat u de tijd te waarderen alleen, veel meer dan je zou doen als je iemand anders verkering hadden.

10. Er is geen fysieke vonk

Als u een paar zijn, maar het zou beter als vrienden zouden zijn, dan is er waarschijnlijk geen echte fysieke aantrekkingskracht tussen u. U kunt intiem met elkaar op gelegenheden, maar niemand van u zal echt, als je niet. Dit is waarschijnlijk een van de grootste tekenen dat je weg door de liefde zijn gegaan, in het rijk van gewoon goede vrienden.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha