VOORDELEN YOGA: 10 redenen waarom Yoga maakt je mooierVOORDELEN YOGA: 10 redenen waarom Yoga maakt je mooier

Afgeleid van de oude Indiase taal van het Sanskriet, het woord yoga betekent letterlijk juk, zoals in inspannen een paar ossen. De moderne betekenis van het woord, wanneer gebruikt in verband met de beoefening van yoga, zoals we weten, is de vereniging - de vereniging van geest, lichaam en geest. Yoga is een grote vorm van oefening is gunstig voor de geest en het lichaam, en veel mensen beweren dat yoga een levensveranderende ervaring dat gezondheid en schoonheid verbetert kan worden, en zijn hier tien voordelen van yoga en de redenen waarom je yoga moeten proberen. En 'meer dan alleen maar een oefening routine.

1. Yoga verbetert je zelfvertrouwen

Regelmatige beoefening van yoga laat je vol zelfvertrouwen en mensen houden ervan om rond een zelfverzekerd persoon. Fysiek, zal de oefeningen versterken uw rug en schouders, het verbeteren van je houding en je hoofd zal hoog zijn als je lang en trots te lopen.


2. Yoga ontgift het lichaam

Yoga verbetert de bloedcirculatie vet en helpt bij het verwijderen van giftige stoffen uit uw lichaam. Het geeft je een gevoel rond gezondheid en welzijn en brengt het licht van het leven aan uw huid.

3. Yoga verlicht stress

De voordelen van yoga omvatten het verlichten van stress. De mate van stress van invloed op de manier waarop je kijkt. Wanneer je gestrest en moe, het toont in je gezicht, dat van invloed op uw totale verschijning en kan zelfs je gewicht. De houdingen en ademhalingsoefeningen van yoga helpen verlichten van stress, kalmeren de geest en laat je voelen en kijken meer ontspannen.

4. Yoga maakt je meer bewust

Degenen die aan yoga gevoel een grotere verbinding met het leven en alles wat er om hen heen gebeurt. Ze zien dat er veel meer in het leven, niet alleen zichzelf aantrekkelijk en deze liefde van het leven schijnt in alles wat ze doen.

5. Yoga brengt een gloed en schoonheid aan de huid

Wat yoga posities zijn specifiek aangewezen de natuurlijke schoonheid in een persoon uit te brengen. Stimuleren de bloedcirculatie, waardoor er meer zuurstof naar de cellen van je lichaam die een natuurlijke glans geeft aan de huid te bereiken.

6. Yoga verhoogt je hartslag en helpt je verliest lichaamsvet

Yoga voordelen zijn gewichtsverlies. Yoga is slechts een van de beste vormen van lichaamsbeweging is er. Een sessie van Yoga zal uw hartslag alsmede een race zou toenemen. Je lichaam wordt slanker en lichaamsvet te verliezen, als je in Yoga werkt op een regelmatige basis.

7. Yoga verbetert het immuunsysteem

Verbeterd en versterkt het immuunsysteem is weer een van de vele voordelen van yoga. De houdingen en Yoga oefeningen werken op het hele lichaam en de verbetering die je zowel in de algemene werking van het lichaam en het vergroten van het immuunsysteem wordt weergegeven in uw huid gezond, evenals uw bekleding vorm.

8. Yoga verbetert de flexibiliteit

Als u op zoek bent naar een flexibele en wendbare look, dan is yoga is zeker iets voor jou. Yoga-oefeningen en oefeningen alle spieren in je lichaam en uiteindelijk leiden tot een grotere flexibiliteit. Het zal ook helpen om ongevallen, zoals een flexibel lichaam voorkomen is veel minder gevoelig voor beschadiging.

9. Yoga kan je er jonger uitzien

De voordelen van yoga zijn jonger uitziende verschijning. Yoga werkt op zowel de geest en je lichaam om een ​​jonger, frisser uiterlijk en kijk op het leven te bieden. De yoga routine zal prikkelen en maak je het leven van een partij!

10. Yoga brengt tevredenheid

Wanneer u comfortabel in uw eigen huid, andere mensen zijn comfortabel zijn om je heen ook. Yoga leidt tot gemoedsrust en het geluk dat je nog nooit eerder hebt ervaren, en zet de lente terug in uw stap terug.

Voordelen van yoga zijn zeer overvloedig. De kunst van Yoga helpt de controle over je geest, lichaam en ziel, harmoniseert het hele systeem en helpt bij het beheer van stress en angst, waardoor je gemoedsrust de vreugde van het leven.

Net als yoga? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   2
Mei 5, 2015 | 17:26:31 | later 5 uur

fantastische website!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha