Voordelen van ozon behandeling hairDe anorganische stof genaamd trioxygen, beter bekend als ozon of O3, is een blauwe kleur, scherp ruikende gas dat is een relatief onstabiel allotroop van zuurstof. Het komt van nature als een beschermende laag in de aarde omringende atmosfeer absorbeert en remt de schadelijke straling van de zon aan de grond voeren.

Dit gas kan worden onttrokken lucht, kunstmatig door chemische middelen of gesynthetiseerd in een laboratorium. Ozon elimineert niet alleen het gevaar van beschadiging van de blootstelling aan ultraviolet (UV) schadelijke stralen van de zon, maar het is ook van essentieel belang voor het behoud van het leven op de planeet en heeft gevonden andere gebruikt commerciële, industriële, landbouw-, medicinale en therapeutische over de continenten.


E 'gebruikt in ontsmettingsmiddelen, ontsmettingsmiddelen, pesticiden, verzorgingsproducten, weefsel, gebotteld water, halogenen, luchtreinigers, medische producten, ozontherapie, salon en spa-behandelingen etc.

Een overzicht

Ozon therapie is een alternatieve medische behandeling die wordt gebruikt om bepaalde medische aandoeningen zoals diabetes, hartaandoeningen, hernia in de wervelkolom, oogproblemen, ziekte van Parkinson, tandbederf, huidproblemen en haar, en zelfs kanker.

Deze therapie is zeer populair in Europa en is gebaseerd op de fundamentele eigenschap van instabiliteit van de ozon molecuul drie atomen van zuurstof en de daaruit voortvloeiende hoge oxidatiecapaciteit. Het gaat in feite de injectie van ozon in het lichaam na menging met andere vloeistoffen en gassen.

Ozon behandeling voor haar en hoofdhuid

 • Ozon therapie voor haar is algemeen erkend voor zijn doeltreffendheid in de behandeling van haar problemen zoals roos en hoofdhuid, haaruitval, haaruitval en beschadiging. Deze haren problemen worden vooral veroorzaakt door factoren zoals veroudering, hormonale onevenwichtigheden, slechte haarverzorging, slechte voeding, ziekten en infecties, genetische eigenschappen, vervuiling en andere externe factoren, die over het algemeen uitdrogen of infecteren de hoofdhuid te verzwakken en schade aan de haarzakjes meer.
 • Ozon zijn onstabiele molecule met drie zuurstofatomen heeft hoge oxiderende eigenschappen en releases zuurstofvrije radicalen overal worden geïnjecteerd in het lichaam, zoals de hoofdhuid.
 • De hoofdhuid en het haar van beinginfused worden geoxideerd met ozon die leidt tot de vorming van peptonen haarschacht in het midden van de draden.
 • Een beschermende laag, zoals theozone laag bewaken atmosfeer van de aarde, wordt gevormd op elke streng haar uit peptonen die veilig haar te beschermen tegen breuk, schade en vallen. Deze behandeling wordt geleverd met de hulp van machines, kammen, crèmes enz ozon in de salons, spa's, klinieken en dermatologen.

Voordelen van de behandeling met ozon haar:

 • In contact komen met de wortels van de haarlokken, ozon verjongt en versterkt de haarfollikels te versterken en voeden het haar en de hoofdhuid. Deze therapie verbetert de bloedcirculatie en elimineert eventuele microbiële infectie in de hoofdhuid en het haar.
 • O3 behandeling niet alleen problemen of hairbreakage, dunner en verlies, maar helpt ook om andere ernstigere problemen zoals psoriasis, seborrheic dermatitis, kaalheid en alopecia behandelen.
 • Het voegt volume aan het haar anddensity, reparaties en herbouwt de draden, zoals het behandelen van en het opheffen van het probleem van de gespleten haarpunten, controleert kroezen om haar beheersbaar te maken.
 • Stabiliseert scalpand is hoofdroos kwesties, steun in de regeneratie van nieuwe haar, stimuleert de haargroei en helpt dus om te vlechten glad, zacht, glanzend en mooi te maken.
 • Ozon is goed voor gekleurd haar als peptonen versterken van de banden tussen de strengen haar en kleurstof kleur om de haarkleur te beschermen, het langer duren, terwijl het toevoegen van glans aan de sluizen .

Voorzorgsmaatregelen:

 • Ozon kan zeer giftige en schadelijke effecten op het lichaam zijn wanneer geïnjecteerd in hoeveelheden.
 • Kleine en gereguleerde hoeveelheid ozon is voldoende voor de behandeling en therapie O3 dienen bij voorkeur op het advies en de begeleiding van een dermatoloog of zorgverlener worden uitgevoerd met name gelet op de gezondheidstoestand van de persoon te kiezen voor behandeling als deze therapie niet wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen en het geven van borstvoeding, mensen met ernstige huidallergieën etc.

Ozon behandeling voor haar wint snel aan populariteit in de wereld voor zijn effectiviteit. Het is een one-stop-therapie voor al uw haar en hoofdhuid gerelateerd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha