Voordelen van koper voor de huid, haar en Gezondheid

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 12, 2015 Admin Schoonheid 0 15


Koper is de derde meest voorkomende sporenelementen in het menselijk lichaam na zink en ijzer. Het wordt gevonden in alle weefsels maar hoofdzakelijk opgeslagen in de lever. Mensen nodig hebben kleine hoeveelheden van deze mineralen in hun dieet. Het is echter vaak ontbreken in de voeding van een persoon als voedselbronnen rijk aan deze vitamine worden vaak genegeerd.

Het menselijk lichaam bevat ongeveer 100-500 mg koper, maar zijn rol kan niet worden ondermijnd. Koper wordt door het lichaam gebruikt bij de bereiding van diverse enzymen, waarvan sommige als antioxidanten. Deze enzymen zijn betrokken bij de vorming van hemoglobine en collageen. Koper en ijzer samen om rode bloedcellen en is een belangrijke component van het omhulsel van de zenuwvezels en collageen. Koper is nodig in het lichaam om de antioxidant, superoxide dismutase (SOD) te produceren.


Geschiedenis van de koper:

De geschiedenis van koper gaat terug tot het begin van de Romeinse beschaving, zelfs vóór de ontdekking van micro-organismen. Koper werd gebruikt door burgers aan de hygiëne te verbeteren. Men geloofde dat slaan water in koper veilig om te drinken en koperen gebruiksvoorwerpen en kookgerei geholpen om de verspreiding van ziekten te voorkomen gemaakt. Later, met de ontdekking van microben, wetenschappers beginnen te begrijpen dat de antimicrobiële eigenschappen van koper kunnen worden gebruikt om infecties te bestrijden geassocieerde bacteriën en andere micro-organismen infecties en ziekteverwekkers. In het huidige scenario, zijn de antimicrobiële eigenschappen van koper steeds meer gebruikt in pesticiden, fungiciden, antimicrobiële geneesmiddelen, anti-fouling verf, medische hulpmiddelen, ontsmettingsmiddelen, en spoelbakken en badkamer.

Bronnen van koper:

Een evenwichtige voeding bevat voldoende koper die door het lichaam. Voedingsmiddelen die zijn goede bronnen van koper zijn voorzien van volle granen, bonen, oesters, gist gedroogde brouwer, donkere chocolade, kersen, fruit, groene bladgroenten, noten, kip, kersen, pruimen, sojabonen, tofu etc. orgaanvlees zoals lever Rummelasse en zijn uitstekende bronnen van koper.

Dagelijkse behoefte van de koper:

De dagelijkse inname van koper varieert van persoon tot persoon. Maar de dagelijkse dosis wordt aanbevolen 0,9-3 mg/dag bij volwassenen. Moet u een arts te raadplegen alvorens supplementen.

Voedsel bronnen van koper:

Buckwheat1% Cashews0.6 MG50 MG30 MG25 Amaranth0.5 %%% Durian0.5 Brazilië Nuts0.5 MG25 MG25 MG25 Seeds0.5 Zonnebloem %%% Quinoa0.4 Pompoen Seeds0.4 MG20 MG20 MG20% Walnuts0.4% Almonds0.3 Asparagus0.3 MG15 MG15 %%% Lambsquarters0.3 Jackfruit0.3 MG15 MG15 MG15 Pecans0.3 %%% Avocado0.2 Dolce Potatoes0.3 MG15 MG10 MG10% Blackberries0.2% Coconut (Mature) MG10 0,2% Mango0. MG10 MG10% 2% Raisins0.2 HempN/AN/A

Voordelen voor de gezondheid:

Koper is een van een betrekkelijk kleine groep metaalelementen dat talrijke gezondheidsvoordelen heeft. Deze elementen, samen met vetzuren en aminozuren en vitaminen helpen normale metabolische processen veroorzaken. Koperdeficiëntie het menselijk lichaam is een bekend verschijnsel, aangezien zij niet binnen het menselijk lichaam worden geproduceerd. Daarom is het essentieel dat het menselijke dieet normale dosis van koper moet bieden.

De inname van koper is essentieel om gezond te blijven. Wanneer genomen in de juiste hoeveelheden, biedt de volgende voordelen voor de gezondheid:

Goede groei:

Koper is essentieel voor een goede groei. Moet zijn gekoppeld aan een eiwit te zijn bruikbaar. Aangezien het menselijk lichaam niet kan synthetiseren efficiënt koper, moet deel uitmaken van de normale voeding in de juiste verhoudingen te vormen.

Met behulp van ijzer:

Koper helpt bij het gebruik van ijzer in het menselijk lichaam en de absorptie van ijzer. Het gebrek aan ijzer in het lichaam wordt vaak geassocieerd met koper uit het darmkanaal. Helpt oxideren glucose en energie vrij.

De behandeling van artritis en osteoporose:

Dankzij de anti-carcinogene, koper in het lichaam helpt bij het verminderen van de pijn van artritis. Ongeveer 50% van de totale kopergehalte van het lichaam in de botten en spieren. Het is dus een voorkomende behandeling van artritis en osteoporose omdat het helpt gezonde collageen te bevorderen in het lichaam. Als onderdeel van verbindingen als ceruloplasmine en SOD, koper helpt de symptomen van artritis te verminderen.

Pigmentatie van de huid, haar en ogen:

De aanwezigheid van koper te verklaren in twee vormen, kopergluconaat en kopersulfaat. Gevonden in vrijwel elke cel van het menselijk lichaam, het spoorelement helpt bij de productie van melanine in het menselijk lichaam die verantwoordelijk is voor de pigmentatie van de huid, haar en ogen.

RBC vorming:

Koper speelt een belangrijke rol met ijzer in het verstrekken van gezonde, zuurstofrijk bloed. Samen met het ijzer, helpt bij de ademhaling en de synthese van hemoglobine en geeft ijzer nodig om hemoglobine in rode bloedcellen. Daarom wordt soms gebruikt in de behandeling van anemie.

Bindweefsel:

Koper speelt een belangrijke rol bij het handhaven van de gezondheid van de myelineschede, een materiaal dat beschermt en omringt de zenuwen. Het helpt ook om de functie van lysyl oxidase, een enzym vereist voor de aanmaak van collageen in botten en bindweefsel reguleren.

Schildklier:

Koper helpt de schildklier in balans en hormonen afscheiden. Het speelt een belangrijke rol in de goede werking van de schildklier.

Hersenstimulatie:

Van zuurstof naar de hersenen, helpt in zenuwuiteinden en hersenfuncties. Daarom koper alom bekend staat als een stimulerend middel cerebrale of voedsel voor de hersenen. Maar teveel koper is niet gezond voor de hersenen.

Verlaag het niveau van cholesterol:

Koper heeft een aantal eigenschappen die helpen bij het verminderen van slechte cholesterol en verhogen HDL-cholesterol. Zo biedt bescherming tegen hart-en vaatziekten en stopt stolsels.

Enzymatische reacties:

Koper is een element 50 typen enzymen, waarvan vele fungeren als antioxidanten.

1 antibacteriële eigenschappen:

Uitgebreide studies hebben aangetoond dat koper antibacteriële eigenschappen die de groei van bacteriën te remmen, zoals E. coli. Er

1 Essentieel voor foetussen, zuigelingen en kinderen:

Koper is van vitaal belang voor de groei en ontwikkeling van foetussen, zuigelingen en kinderen. Koperdeficiëntie moeders tijdens de zwangerschap veroorzaakt verschillende gezondheidsproblemen bij kinderen, zoals spierzwakte en neurologische problemen.

Voordelen van koper aan de huid:

Naast de vele gezondheidsvoordelen, koper heeft een belangrijke rol in de huidverzorging ook. Tot nu toe hebben wij koper steun in de productie van melanine, die verantwoordelijk is voor de kleur van de huid en het haar geleerd. Koper peptiden en kopergluconaat zijn een veelbelovende behandeling in de huidverzorging. Ingrediënten koper steun de productie van collageen en de regeneratie van de huid en verhoogt het effect van antioxidanten.

Koper peptiden en huidverzorging:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door MattJP

Zeer weinig mensen zijn bekend met koperen peptiden termijn, maar ze zijn een van de meest effectieve producten voor de regeneratie van de huid. Peptiden zijn fragmenten van eiwitten die een belangrijke rol spelen in de huidverzorging, met name bij het herstel van beschadigde weefsels en bouw nieuw weefsel. Koper is essentieel voor deze peptiden en binding met hen, waardoor aldus koper peptiden trekken. Dus koper speelt een belangrijke rol in de realisatie eiwit voedende beschadigde huid. Koperen peptiden bieden dus de volgende voordelen.

 • Help regeneratie van de huid, die zeer doelmatig voor het genezen van wonden en huid laesies.
 • De anti-inflammatoire eigenschappen van peptiden kunnen diverse huidirritatie behandelen.
 • Regeneratie van nieuw collageen en elastine, verbetering stevigheid, zachtheid en elasticiteit van de huid, waardoor een jeugdig uiterlijk.
 • De productie van collageen helpt vullen fijne lijntjes en rimpels, terwijl bedrijven stimulatie elastine van de huid en voorkomt storing die vaak leidt tot rimpels.
 • Het helpt om de schade aan de beschermende huidbarrière te herstellen, de wederopbouw van de huid en het verwijderen van de littekens.
 • Peptiden reguleren de groei en migratie van verschillende huidcellen die het vrijkomen van ijzer tegen oxidatie bevorderen in het weefsel resulteert in een schoner uiterlijk.

Kopergluconaat en huidverzorging:

 • Kopergluconaat is geurloos, wit kristallijn poeder dat gebruikt wordt in een aantal verzorgings- en reinigingsmiddelen.
 • Aangezien het huidvriendelijk, wordt gebruikt bij de behandeling van verouderende huid gevoelig. De gluconzuur bevatte kopergluconaat reinigt en verzorgt de huid en vernietigt schadelijke micro-organismen

Voordelen van koper aan het haar:

De voordelen van koper voor het haar niet minder belangrijk dan andere voordelen. Skin remodeling koper peptiden (SCRPs) worden in gels, crèmes, lotions, shampoos en conditioners. De aanwezigheid van deze peptiden eiwitten maken de wonden geheeld afgebakend haar te bereiken in relatief korte tijd. SCRPs zijn vooral nuttig voor de genezing hun hoofdhuid en opnieuw groei haar na chemotherapie follikels vergroten en de rustfase van de haargroei verminderen tijdens wondgenezing. Ingrediënten koper zijn nuttig voor het haar op de volgende manier.

Nuttig bij chemotherapiepatiënten resultaten chemotherapie doden van gezonde cellen met kankercellen die leidt tot het verlies van haar en huid die droog, gebarsten, jeukende en rood. Omdat een anti-inflammatoire, koper peptiden helpen genezen deze voorwaarden. Verhoog de hoeveelheid onderhuids vet en haarfollikel grootte, die tijdens chemotherapie wordt verminderd.

Haartransplantaties: Door hun helende eigenschappen, koper peptiden bevorderen van de snelle groei van de getransplanteerde haren en het verminderen van de verschijning van littekens. Gaas verzadigd met koper peptiden gedurende de eerste drie dagen van de operatie toegepast genezing snel vergemakkelijken.

Hoofdhuid behandelingen: koper peptiden worden gebruikt voor de behandeling van de hoofdhuid en ook in de reguliere haargroeimiddelen voor algemene haar en hoofdhuid behandeling.

Andere voordelen: Koper peptiden voorkomen en omgekeerd de vergrijzing van het haar als ze helpen de productie van melanine pigmenten. Het verbeteren van de doorstroming van voedingsstoffen uit het bloed haarvaten wederopbouw rond de follikels. Bovendien remmen zij de DHT, het hormoon dat alopecia veroorzaakt. Dankzij hun helende eigenschappen, herstel van de schade de hoofdhuid door chemische en thermische behandelingen die leiden tot dunner worden van haar in de loop van de tijd.

Bron: Getty

Symptomen van kopergebrek:

Koperdeficiëntie symptomen zijn opgenomen de volgende mensen

 • Uitputting van zuurstof in de cellen
 • Bloedarmoede
 • Huidproblemen
 • Depressie
 • Vroegtijdig grijs worden en haaruitval
 • Zwakke bloedvaten
 • Onregelmatige hartslag
 • Anorexia
 • Broze botten
 • Osteoporose
 • Hoog cholesterolgehalte
 • Laag bloedbeeld
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha