Voorbereiding dieet lijnzaadVoorbereiding van lijnzaad om gewicht te verliezen

Het lijnzaad of lijnzaad is een van de natuurlijke elementen die vaak worden verwelkomd in de mensen die willen gewicht te verliezen natuurlijk. Waarom? Want ze hebben echt waardevol voor diegenen die bijdragen van gewichtsverlies, altijd met deze graansoort als een aanvulling op een evenwichtige voeding, samen met fysieke activiteit.

Om deze reden, gewoon overwegen een aantal van deze tips om je voorbereiden zien aankomen. En 'dat de u kunt lijnzaad verbruiken om de buik zonder problemen te laten leeglopen, rekening houdend met een aantal van de tips die u hieronder zullen zien, waar je kunt zien hoe je voor consumptie kunt bereiden in vloeibare vorm, bij voorkeur.


 • Wat zijn de eigenschappen van dieet lijnzaad?

Het vermelden waard is de waard eigenschappen van lijnzaad om gewicht te verliezen. In de eerste plaats is een zaad dat een grote hoeveelheid oplosbare en onoplosbare vezels, wat altijd goed voor zowel absorberen vetten, zoals voor verwijdering door de ontlasting heeft. Geen twijfel, het feit dat ze een geweldige vechter, constipatie, is een van de grote voordelen van vlas naar de buik te laten leeglopen.

Je zou ook kunnen praten over hun omega-3 vetzuren, alsook zijn vermogen verzadigend (verbruiken geeft minder honger). Op zijn beurt, wordt ook beschouwd diureticum, desinflamante en antioxidant, zoals in deze video:

Plaats Gekwetter

 • Hoe kan lijnzaad als drinkwater verbruiken?

Niet alleen om te drinken in enige voorbereiding is de beste manier om het gebruik (meer dan enkele recepten met gemalen of gemengd met andere granen), maar misschien wel de meest effectieve manier om te verteren. Om deze reden, kunt u proberen de volgende manieren:

 • Bereid een infusie van lijnzaad:, dat wil zeggen, kokend water tot het geleiachtig wordt. Dit komt door de oplosbare vezel die dit entmateriaal, in die zin genereren.
 • Mengen met koud water: De werkwijze is vergelijkbaar met de vorige, maar het duurt langer. Laat een eetlepel lijnzaad in het water voor elk glas water, zoals je kunt zien in de volgende video:

  Plaats Gekwetter

  Als u wilt "verrijken" het water met een soort ingrediënt kamille, gember, anijs zaden of ander element dat helpt om de buik te laten leeglopen, dan verwelkomen. Maar zorg ervoor dat klaar voor het weken vlas te hebben.

 • Met het vruchtensap: Niet te verschillend van de vorige gevallen. Geniet van de voordelen van lijnzaad voor deshincharte en fruit in kwestie. Gebruik grapefruit, sinaasappel, citroen, limoen, aardbei, ananas ... Elke vrucht die u bij de hand hebt. Laat ze in de badkamer linnen als water. En ze hebben ook de extra smaak.
 • Met jou: zo koud of warm, geniet je lijnzaad in een kopje groene thee of rode thee. Het zal niet alleen goed zijn de eigenschappen van deze graansoort, maar ook die van dranken die in de algemene gezondheid en goed voor gewichtsverlies in het bijzonder.
 • In shakes: Hier vindt u verschillende manieren om toe te voegen vind een beetje 'lijnzaad aan uw smoothies, het krijgen van obstipatie op deze manier voorkomen. U kunt proberen een met ananas, aardbeien en peren.

Willen zien in detail? Nou, niet de volgende video te missen waar het toont als het nemen van dieet lijnzaad:

Plaats Gekwetter

 • Hoe is het raadzaam om lijnzaad te consumeren?

In het algemeen wordt aanbevolen dat lijnzaad voorkeur gemalen wordt geconsumeerd. Waarom? Daarom wordt verteerd door het lichaam gemakkelijker dan anderen. Het lichaam verwerkt de voedingsstoffen beter en beter assimileren vorm en uiteindelijk genieten van de voordelen ervan. In ieder geval kunt u ook alles.

 • Geleden is lijnzaad?

Dit is wat ze zeggen slechts twee gebruikers over de eigenschappen van lijnzaad om gewicht te verliezen:

"Ik hou van lijnzaadolie. En 'het enige product dat echt hielp me om constipatie. Ik neem twee eetlepels in een glas water om op te staan ​​en ga naar bed. Ik voel me minder honger, ik hou van dit product" (Gia)

"Ik ben het nemen van lijnzaad een week geleden en ik viel op 1,5 kg. De avond ervoor, een eetlepel Lizana in een kop kokend water. In de ochtend, smolt een stuk papaya met een beetje 'van water en alles lijnzaad en lijnzaadolie water, zonder dat suiker ". (Natalia)

 • Heeft u contra?

Hoewel er veel hun Bijwerkingen, die lijden aan het prikkelbare darm syndroom en andere darmproblemen moet minstens uw arts te raadplegen voor gebruik.

Vergeet niet dat lijnzaad kan krijgen om te helpen de bestrijding van constipatie, om je lichaam te zuiveren, voel je je meer tevreden en meer leeggelopen. Maar op geen enkele manier denken dat wonderen zal doen. Dit is de reden waarom we moeten niet vergeten dat het bedrijf van een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging is het belangrijkste in deze gevallen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha