Vogelverschrikker activiteiten voor kinderenVogelverschrikkers zijn een leuke symbool van de herfst of de oogst. Ambachten karakteriseren vogelverschrikker kan echt fleuren een klasse, en de meeste kunnen vrij goedkoop worden gedaan. De meeste activiteiten vogelverschrikkers hebben geen speciale leveringen of materialen aan alle eisen en kan worden aangevuld met items die je waarschijnlijk al in de klas of thuis. Houd de vogels uit de buurt van fruit is nog nooit zo leuk geweest.

Tuin Scarecrow

Bouw je eigen vogelverschrikker voor uw huis of een klasse tuin. Het eerste wat je nodig hebt is een frame voor opknoping kleding. U kunt één met behulp van houten deuvels of vier poten te bouwen tot twee-voor-aan een kruis genageld. Stuff een oud overhemd met plastic zakken of gewatteerd krant, zet de uiteinden van de mouwen en de onderkant van het shirt met elastische banden. Spul een papieren boodschappentas met plastic zakken en kranten en zet de bodem met een elastische band om het hoofd van de vogelverschrikker maken. Heeft kinderen versieren het hoofd met een gezicht met behulp van markers of verf, het toevoegen van haar en alle andere details die ze kiezen. Voeg een strooien hoed op het hoofd van de vogelverschrikker en zet hem vast met een lijmpistool warm. Bevestig alle stukken voor het frame houten kruis en plaats uw vogelverschrikker in uw tuin.

Vogelverschrikker Coloring Book

Deze activiteit is het beste voor kinderen die leren lezen. Maak een kleurboek voor kinderen met behulp van een model vogelverschrikker Printable (zie referenties). Op elke pagina, schrijf een zin waarin de kleuren van de vogelverschrikker. Bijvoorbeeld, schrijf "Kijk naar mijn rode shirt" op één pagina en "Zie mijn blauwe broek" naar de andere. Als u wilt, schrijf alle borden voor de kleuring van de vogelverschrikker op een pagina en vertel de kinderen om informatie toe te voegen op andere pagina's, bijvoorbeeld, "Ik ben een vogelverschrikker. Teken een tuin om me heen."


Collaborative Farm Scene

Vogelverschrikker kan een boerderij klasse of tuin thema te verbeteren. Spelen een groot vel slager papier en vraag de kinderen om samen te werken aan een scène van grote boerderij te trekken. Ze kunnen onder meer gewassen, een schuur, dieren en andere details die zouden willen landbouw. Wanneer de boerderij scène eindigt, geef ieder kind een ambachtelijke stok en enkele restjes stof om uw eigen vogelverschrikker maken. Hang de boerderij scène in een prominente plaats en laat ieder kind naar zijn vogelverschrikker op de scène gezet met tape.

levensgrote Vogelverschrikker papier

De kinderen van de groep in teams van twee voor deze activiteit. Laat ieder kind op het team liggen op een stuk slager papier en worden getraceerd door zijn partners. Studenten zullen dan gebruik maken van een schaar om hun grootte cijfers gesneden. Geven studenten de toegang tot stoffenschroot, gras of hooi en andere ambachtelijke materialen die je beschikbaar hebt. Laat elke student om zijn vogelverschrikker te versieren op welke wijze dan hij kiest. Gebruik deze vogelverschrikkers om je klas te versieren voor het oogstseizoen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha