Voedsel voor te bereiden op een Baby ShowerDe keuze van het voedsel kan helpen om maken of breken een baby shower. Wanneer u het gooien van een baby shower voor iemand, kiezen voedsel dat voor u gemakkelijk te maken, lekker en ook gezond, omdat de zwangere vrouw wil zorgen voor haar kind. Ze hebben geen voedsel, zoals vis, die slecht zijn voor zwangere vrouwen dienen. Soms als vrouwen zwanger zijn, hunkeren ze bepaalde voedingsmiddelen, dus overweeg deze voedingsmiddelen zo goed.

Finger Foods

Hapjes zijn goed voor babyborrels, waar er geen maaltijd, hetzij als gevolg van de grootte of de tijd van de dag. Als de baby shower te groot is, dan moet je misschien niet wilt hebben een hele maaltijd gepland, dus hapjes beter werken. Echter, als je iets dat meer op een maaltijd wilt, zijn kleine broodjes, varkens in een deken of kippenvleugeltjes. Mensen kunnen deze voedingsmiddelen op kleinere borden te zetten en eet de hele partij.

Voorgerechten

De voorgerechten zijn finger food, maar ze kunnen licht zijn, zoals chips en salsa. Fruit en groenten gerechten zijn eenvoudig hapjes die ook gezond zijn. Chips en zoutjes zijn goede, eenvoudige keuzes ook. Groenten en fruit spiesjes hapjes zijn feestelijk en decoratief. Grill de spiesjes groenten voor extra smaak.


Meal

De maaltijden moet gemakkelijk en volgens het tijdstip van de dag. Bijvoorbeeld, als het een baby shower tijdens de dag en dan serveren een lichte lunch van komkommer of tonijnsalade sandwiches. Deze zijn eenvoudig te maken in bulk en maken een grote maaltijd 's middags. Als het feest is 's nachts dan iets als lasagne of pasta doen. Men kan gemakkelijk grote hoeveelheden van. Zorg ervoor dat de keuken is de ruimte die nodig is om voedsel te bereiden.

Cake

Hier krijg je een taart gemaakt en past bij het thema van het feest. Als u niet wilt dat een persoonlijke taart te krijgen, maar toch willen iets unieks, maken het in de vorm van iets als een baby rammelaar of een fopspeen. U kunt gaan heel eenvoudig en neem een ​​pre-made taart met een boodschap op van uw lokale supermarkt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha