Voedingsgist - Wat is het en wat zijn de voordelen?Gist voedsel een "gedeactiveerde gist" die vaak verkocht als een voedingsmiddel. En 'geel en heeft een nootachtige smaak van de kaas. U zult meestal vinden gist voedsel in de vorm van vlokken of een geel poeder. Veganisten en vegetariërs houden met behulp van voedingsgist als ingrediënt in recepten of als specerij. Geeft een smaak vergelijkbaar met die welke wordt verkregen na het toevoegen van de kaas geen voedsel. Meestal mensen willen strooi op popcorn of warm knoflookbrood of zelfs voor een pastasaus. Het smaakt niet alleen geweldig, maar het is ook een rijke bron van eiwitten en vitamines die goed zijn voor onze gezondheid zijn.

Voedingsgist is gegroeid van melasse en suikerriet, die een proces van gisting hebben ondergaan voor ongeveer een week. Wordt vervolgens gedroogd en verpakt als vlokken of poeder. Mensen raken vaak verward tussen voedingsgist, biergist en biergist. Terwijl gist geactiveerd brood zuurdesem, gist is een bijproduct van de productie van bier, waarin duidelijk dat deze twee gisten zijn volledig verschillend van voedingsgist.


Het is gebaseerd op de bron van de B-complex vitaminen, behalve B12 (soms). Voedingsgist is een schimmel, zoals schimmel, dus het vereist bacteriën B1 En 'goed om te produceren voor de gezondheid, en dus mensen vaak gebruikt in plaats van Parmezaanse kaas als garnering. Het kan ook worden toegevoegd aan voedsel zoals pizza, pasta, popcorn, soepen, etc.

Voedingsgist gezondheidsvoordelen

Er zijn verschillende voordelen voor de gezondheid van voedingsgist. Lees verder om meer te leren:

Power-Pack:

Gist voedsel bevat 70 calorieën, 14 gram eiwit en meer dan 7 gram vezels per ounce. Een gedeelte van voedingsgist biedt een compleet scala aan vitaminen, eiwitten, aminozuren, biotine, foliumzuur en mineralen zoals zink, seleen, ijzer, fosfor, chroom en magnesium. Er is geen andere plantaardige bron die kracht gevuld met vitaminen, mineralen en aminozuren - alle essentiële om gezond te blijven.

Verhoogt het immuunsysteem:

Beta glucanen die zijn afgeleid van de celwanden van gist gebroken voeding speelt de rol van een immuun stimulator. Ze werken als een muur van verdediging tegen schimmels, parasieten, virale en bacteriële infecties en zelfs kanker.

Onderhoudt goede cholesterol niveaus:

Beta glucan in voedingsgist is ook effectief in het voorkomen van coronaire hartziekten. Dit betekent dat de hulp te verminderen of slechte LDL-cholesterol en verhoogt HDL-cholesterol of goede cholesterol.

Bescherming tegen vrije radicalen:

Voedingsgist bevat glutathion dat glutathionperoxidase maken in ons lichaam. Dit is een belangrijke antioxidant die moeten beschermen tegen vrije radicalen. Het helpt ook bij het omkeren van hart-en vaatziekten, het verminderen van het risico van hart-en vaatziekten, zich te ontdoen van slechte zicht en de bestrijding van het probleem van haaruitval.

Anti-aging eigenschappen:

Zeer weinig mensen zijn zich ervan bewust dat de voedingsgist heeft ook anti-aging eigenschappen. Het is verrijkt met nucleotiden die bekend staat om zijn anti-aging eigenschappen. Heeft verjongend voor DNA en RNA die worden beschouwd als de genetische blauwdruk van het leven. Maakt onze huid jong, jong en gezond van binnenuit.

Dus nu weet je de voordelen voor de gezondheid van voedingsgist. Het is beter om te beginnen ook in uw dagelijkse voeding en vervang deze zuivelproducten hoog in vet. Het voegt een zeer romige smaak, kaas en hazelnoot voedsel banale alledaagse. Strooi popcorn en voedingswaarde gistdeeg, en krijg de exotische smaak handomdraai! Als je het nog niet geprobeerd, bent u zeker iets ontbreekt. Voedingsgist is gemakkelijk beschikbaar op de markt. Beide vormen van voedingsgist - poeder en schilfers, veilig en gezond zijn om te consumeren. Het hangt allemaal af van je, als je wilt eten.

In deze tijden, de meeste mensen zich zorgen over hun gewicht, vorm en gezondheid. Als een product daadwerkelijk kan vervangen een deel van uw opties voor high-calorie voedsel, terwijl het niet de voorkeur voor bepaalde smaak te verwijderen, is dat niet de magische formule?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha