VLCC Protein ShampooEen gemiddelde en handige Shampoo - geeft geen glans !!


Vandaag zal ik de herziening van een shampoo VLCC dat mijn recente aankoop was online. Ik hou van online winkelen en ik pak altijd dingen die me aantrekt. Deze shampoo trok mij, omdat hij beweerde te droog haar te conditioneren. Dus, heb ik besloten om dit uit te proberen op mijn haar droog. Laten we nu eens bekijken.

Productomschrijving:


VLCC Protein Shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid. Bevat vitamine E, amandelolie en sojaolie die voeding te verschaffen aan het haar. De sojaolie is bekend om zijn anti-breuk, waardoor het breken van het haar voorkomen.

Prijs:

Rs. 170

Mijn ervaring met VLCC Protein Shampoo:

Ze zijn een online shopper boeiende. Beschrijving Dit product was meer dan genoeg voor mij betast voor aankoop. De shampoo is in een grote fles groene en witte flip flop dat een cap op de top heeft. Het pakket is perfect voor op reis als de dop sluit goed af en is lekvrij. De consistentie van de shampoo tussen dikte en vloeistoffen. Het verspreidt zich gemakkelijk en lathers goed. Ik moet een beetje 'meer dan one-size hoeveelheid geld voor mijn fijn haar elleboog lengte. De shampoo heeft een bloemige geur, maar niet ondraaglijk. Sommige mensen houden niet van de geur, maar verdwijnt 5-10 minuten na het wassen.

De shampoo reinigt het haar heel goed en maakt ze zacht. Een kleine hoeveelheid shampoo voldoende is om een ​​schuim op nat haar produceren en de detergerende werking is goed. Ik meestal olie je haar vóór het wassen. Dus, deze shampoo gewassen de olie uit mijn haar in slechts één wasbeurt. Ik hou niet van zachte shampoo die twee wasbeurten voor de volledige verwijdering van olie te nemen. Ik heb een droge hoofdhuid en mijn type haar is kroeshaar. Het maakte het haar zacht, maar de resultaten waren niet extra gewone. Ik heb gebruikt veel shampoos beter dan dit, maar gezien de lage prijs, ik denk niet dat ik zou moeten klagen. Met behulp van een conditioner na deze is nodig omdat niet kroezen besturen of daarover glans. Elke keer dat ik in een haast, spring ik geconditioneerd mijn haar, dus deze shampoo is niet voor mij. Opsomming van de voor- en nadelen:

Pro:

 • Schattig en reizen vriendelijke verpakking
 • De prijs is goedkoop en het bedrag is enorm
 • Het heeft een bloemige geur
 • Bevat soja olie en amandelolie
 • Maakt het haar zacht
 • Reinigt het haar perfect geolied
 • En 'vereiste kleine hoeveelheid
 • Controleert kroezen bij gebruik met de airconditioner en serum

Tegen:

 • Niet geheel natuurlijke
 • Geeft geen glans aan het haar
 • Het werkt goed alleen bij gebruik met conditioner

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha