VLCC Natuurwetenschappen Amandel Nourishing Body Lotion met SPF 15 - HerzieningNiet-vette formule en de gemiddelde Body Lotion - probeer het eens !!Ik haat het gebruik van vochtinbrengende crème tijdens de zomers zoals we al voelt vettig en vettig? Op zoek naar een lichtgewicht formule om te hydrateren en houden de olie-vrije huid? Verrijkt met de goedheid van amandelolie, de VLCC Natuurwetenschappen Amandel Nourishing Body Lotion met een niet-vette formule belooft te hydrateren en verzachten de huid. De formule belooft om je huid gezond en jong te maken. Het bevat SPF 15 UVA en UVB-stralen te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. De lotion belooft donkerder en voortijdige veroudering van de huid te voorkomen.

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 135-200 ml

Houdbaarheid:

Zesendertig maanden vanaf de datum van fabricage.

Belangrijkste ingrediënten:

Aloë Vera extract, amandelolie, Extract hooi griekse, trehalose, octylmethoxycinnamaat, allantoïne, gehydrolyseerde moutextract, Silicon Blend, tarwekiem extract, titaandioxide.

Mijn ervaring met VLCC Natuurwetenschappen Amandel Nourishing Body Lotion SPF 15:

De natuurwetenschappen VLCC Amandel Nourishing Body Lotion verkoopt in een fles witte kleur met een groen label. De afbeelding wordt afgedrukt op het etiket van amandelen. De fles is ondoorzichtig, waardoor het moeilijk houden hoeveel houden. Er is een eenvoudige grijze pet soort trilling die wordt geleverd met de fles, die strak gesloten en voorkomt lekken. De variant grootste afmeting van de fles is voorzien van een pomp dispenser. Een mondstuk wordt aan de eindkap, waar het product gemakkelijk kan worden afgegeven uit. De verpakking van de fles is robuust. Het is niet de reis-vriendelijk als de grootte is groot en omvangrijk.


Zonder enige shimmer of korrels, de body lotion komt uit in zuivere witte kleur. Het heeft een vrij dikke consistentie die zachte massage moet volledig gemengd in de huid. De textuur voelt licht, maar het enige tijd te krijgen geabsorbeerd in de huid nodig heeft. Na het aanbrengen is de huid zacht en soepel, zonder vettig of plakkerig. De formule heeft een milde geur. Hoe snel verdwijnt, zal het geen probleem voor mensen die gevoelig zijn voor de intense geur zijn.

De body lotion kan meer worden gebruikt tijdens de zomers. En 'licht en wordt geleverd met SPF 15 om te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. De body lotion is geschikt normale, combinatie en vette huid. Het is misschien niet het gevoel vochtinbrengende droge huid en frequent ricandidature nodig zou zijn.

Omdat de formule is geschikt voor gebruik tijdens de zomer kunnen sommige vinden de inhoud SPF 15 is niet genoeg om voldoende bescherming tegen de zon waarborgen. Deze body lotion kan niet vervangen zonnebrandcrème, en het is altijd beter om producten met SPF 30 te kiezen als je naar buiten in de zon een stuk. Aangezien ik ga niet in de zon of op het strand te vaak, deze formule werkt goed voor mij.

In het voordeel van de VLCC Natuurwetenschappen Amandel Nourishing Body Lotion SPF 15:

 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
 • Goede deal voor de prijs.
 • Betaalbaar.
 • Maakt de huid zacht en soepel.
 • Niet je huid vettig of olieachtig maken.
 • Het duurt niet een film te verlaten of te gooien achter.
 • Biedt milde zonnebrandcrème.
 • Lichte textuur.

Tegen VLCC Natuurwetenschappen Amandel Nourishing Body Lotion SPF 15:

 • Past niet in de huid droog.
 • SPF 15 is onvoldoende om zonne bescherming.
 • Duurt een paar minuten om volledig geabsorbeerd in de huid.
 • De verpakking is niet geschikt voor reizen.
 • Worden alleen aangeduid de belangrijkste ingrediënten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha