VLCC Insta Glow Herbal BleachWijd mild en rustgevende Herbal Bleach - Probeer dit voor Instant Glow !!


Het product dat ik hier beoordeeld is de VLCC Insta Glow Herbal Bleach. VLCC is een merk van huidverzorgingsproducten die producten van goede kwaliteit maakt tegen een betaalbare prijsklasse. Het merk biedt gezicht wast, gezichtsmaskers, scrubs en bleekmiddelen. Het merk produceert formuleringen met speciale kruiden aan de verschillende behoeften van de huid te voldoen.

Bleken is een effectieve manier om direct gloed en billijkheid te bereiken. En 'best gebruikt voor speciale gelegenheden, want het is eenvoudig, pijnloos en kan gemakkelijk worden thuis worden gedaan.


Ik heb geprobeerd alle variaties van bleken VLCC tot nu toe, maar dit is wat ik het leukste vind. Het is ook geschikt voor de gevoelige huid als gevolg van de formulering kruiden.

Productinformatie en verpakking:

VLCC Insta Glow Herbal Bleach is verpakt in groene etikettering, uiteraard met vermelding van de kruiden. Het bleekmiddel is verpakt in een bad van witte kunststof en de activator afzonderlijk in een plastic kuip. De verpakking is gemakkelijk te vervoeren.

Prijs en hoeveelheid:

INR 45

Belangrijkste ingrediënten:

  • Bleach Cream: komkommer extract, allantoïne, glycerine, waterstofperoxide, Poluquarternium 39
  • Activator Powder: ammonium bicarbonaat, aluminium zetmeel Octenylsuccinate
  • Pakket bleekwater Bericht: extracten van komkommer en rozenblaadjes, Daru halen Haldi, titaandioxide, zonnebloemolie, tarwekiemolie, allantoim, tryclosan, zinkoxide, kaolien.
  • Ammoniumbicarbonaat, waterstofperoxide, stofdeeltjes goud, propyleenglycol en stearinezuur.

Instructies voor gebruik:

  • Begin met een schoon gezicht gewassen.
  • Vervolgens meng de inhoud: het bleekmiddel room en de activator van de verhouding van room 10g met 1 g activator. U kunt gemakkelijk mengen met de plastic spatel die wordt geleverd met het bleekmiddel. Het is raadzaam om het bleekmiddel room en de activator poeder voor twee hele minuten mengen tot het poeder geheel is opgelost in de room.
  • Breng vervolgens het mengsel op het gebied dat moet worden gebleekt. Het is raadzaam elk bleekmiddel te brengen op wenkbrauwen en onder de ogen, zoals het oog is het zeer gevoelige huid.
  • Je kon de aanvraag voor 10 minuten te laten en dan afwassen met gewoon water. En breng de crème bleekmiddel spot masseren in cirkelvormige bewegingen over het gebied gebleekt. Gebruik geen zeep voor 5 uur na het bleken om betere resultaten te krijgen.
  • Ik raad de toepassing van een kleine hoeveelheid achter het oor en doe een patch-test 24 uur voor toepassing in het gezicht om te controleren op allergische reacties.

Mijn ervaring met de VLCC Insta Glow Herbal Bleach:

Ik hou van het effect van deze bleekmiddel. De crème ruikt zoet en kruiden. Een lichte tinteling is evident met al bleken en dit ook. Ik heb geen allergische reacties had vóór of na toepassing van bleekmiddel. Ik zou zeker zeggen dat het zou werken om veilig en goed op alle huidtypes, maar het doen van een test voor het aanbrengen in het gezicht is een must.

Het bleekmiddel laat een heel mooi natuurlijk licht op de huid vooral als gevolg van de zilveren deeltjes in de activator. Alle gezichtshaar verandert in een mooi goudbruin. Meestal ijs aanbrengen op het gebied gebleekt om de huid te koelen om irritatie te voorkomen, maar dit bleek niet echt noodzakelijk. De crème na bleekmiddel wordt speciaal geformuleerd met extracten van tomaat en komkommer waardoor een koelend effect op de huid en controles roodheid veroorzaakt door bleken.

Het is een mild bleekmiddel en bleken weg elke donkere vlekken. Zorgt voor een natuurlijke lichtinval en de variatie van de resultaten van de haarkleur van het gezicht in een beetje 'direct het eigen vermogen. De haren die zijn gebleekt blijft bruinen voor ongeveer twee en een halve week en dan terug te keren naar de normale kleur. Het is een goed product en ik vond het heel veilig te gebruiken. U kunt het bleken na 21 dagen na het aanbrengen te herhalen, opnieuw, indien gewenst, en niet eerder.

Het bleekmiddel is een van de best bleekmiddelen kruiden op de markt. Het enige nadeel is het neusje van de bleekmiddel en bleekactivator die niet goed door elkaar en er zijn brokken dat de toepassing maakt op het eerste gezicht een beetje 'moeilijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha