VLCC Honey MoisturizerMedia Moisturizer en nogal vettig moisturizer - dit product gemakkelijk overslaan !!


VLCC is een merk dat bekend staat om het produceren van hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijsklasse. Het merk produceert shampoo, bleekmiddel gezichtsbehandeling, gezicht moisturizers, zonneschermen, gezicht tonics etc. Ze zijn op grote schaal beschikbaar in het hele land. Vandaag ga ik de honing vochtinbrengende VLCC herzien.

De VLCC Honey moisturizer beweert goede hydratatie met honing en jojobaolie formulering te verschaffen. Zij beweert ook te hydrateren, voeden en effectief te hydrateren de huid. De moisturizer is geformuleerd voor de normale tot droge huidtypes. E 'in het licht formule met natuurlijke ingrediënten om de huid te kalmeren en maken het zacht.


Laten we beginnen met de beoordeling nu.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 1900 per 100 ml.

Actieve Ingrediënten:

 • Amandelen
 • Extracten kalmoes
 • Jojoba olie
 • Olijfolie
 • D-panthenol
 • Honing
 • Vitamine E
 • Dimethicone
 • Extracten van hooi griekse

Indicaties voor gebruik:

 • Neem voldoende hoeveelheid vochtinbrengende crème op je handpalm.
 • Dot het over je gezicht en hals.
 • Zachtjes masseren totdat het wordt opgenomen in de huid.
 • Herhaal tweemaal daags.

Mijn ervaring met de VLCC Honey Moisturizer:

De VLCC Honing moisturizer wordt geleverd in een witte plastic fles met een soort dop flip lock. De fles heeft een groot mondstuk om het product vrij te geven. Omdat het mondstuk is zeer groot, veel afvalproduct gebeurt elke keer dat je het gebruikt. De dop sluit het flesje goed, zodat u makkelijk bij je te dragen tijdens het reizen. De fles is volledig ondoorzichtig en is niet geschikt voor het bijhouden van de hoeveelheid product in de fles te houden. Het pakket is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te vervoeren.

De vochtinbrengende crème wordt geleverd in een zuivere witte kleur. De consistentie van de moisturizer is zeer loopneus en romig. De moisturizer heeft een sterke geur die echt geeft op aanvraag. Het is zeer sterk en ondraaglijk. Dit is een grote turn-off voor het product, zoals mensen met een gevoelige neus zal zeker niet leuk. De geur blijft op de huid gedurende ongeveer 15-20 minuten na het aanbrengen en vervolgens verdwijnt.

De moisturizer geeft je het gevoel vet en vette huid na het aanbrengen. Het duurt een goede hoeveelheid tijd volledig geabsorbeerd in mijn gemengde huid. Na het aanbrengen, de huid is glad, maar in een uur of zo, het vettig en plakkerig wordt. De moisturizer verdwijnt volledig in de huid, waardoor de huid glad en soepel. Het doet er niet achter een film of witte cast op de huid na het aanbrengen en u comfortabel dragen.

De moisturizer wordt geleverd met de goedheid van honing, olijfolie en jojoba-olie, die in feite in hydraterende en huidverzorgende werkt. En 'zeer hydrateert de huid en leidt vettigheid en vettigheid op mijn gecombineerde huid. Maar, zal het een geweldige vochtinbrengende crème voor mensen uit de droge huid. Dus als je een normale tot vette huid hebt, dan is deze moisturizer zal niet werken voor jou. Op mijn gecombineerde huid, mijn t-zone gebied schijnt en vettig in een uur van toepassing. Werkte niet voor mij en veroorzaakt breakouts.

Ik gebruikte deze moisturizer regelmatig voor drie weken en omdat ik merkte breakouts, ben ik niet meer gebruik. Al met al wordt de moisturizer uitgerust met high hydraterende eigenschappen die alleen goed werken op de mensen van overmatig droge huid en droog. Normale, combinatie en vette huidtypes moet dit product als het je huid vettig zal overslaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha