VLCC Hair Fall Repair ConditionerDit Noch Controls Hair Fall Noch werk aan Split Ends - is een verspilling van het volledige product !!


Elk meisje lijdt aan ernstige haaruitval keer in een mensenleven. Ik ga door dezelfde fase nu, dankzij het gebruik van veel chemische behandelingen. Ik ben altijd op zoek naar haar verlies producten voor reparatie en toen ik zag 'VLCC Hair Repair Conditioner val' in de schoonheidssalon ik onmiddellijk nam. Ik heb altijd van de producten VLCC zoals altijd aan mijn verwachtingen, en ik verwacht hetzelfde van dit, maar dat mislukte compleet. Waarom? Lees verder om te weten!

Haartype:


Droog, kroeshaar en chemisch behandeld.

Die volgens de fabrikant

Deze balsem aanspraak op haar sterker na elke wasbeurt te maken. Het maakt ook het haar glad, zacht en geeft glans aan hen. Het is gebaseerd op gehydrolyseerde keratine, dat bekend staat om gespleten haarpunten te verminderen en om uw haar handelbaar en uitgekamd.

Ingrediënten:

Kokosolie, hibiscus extract, gehydrolyseerd keratine, Polyquaternium 10, behenyl trimethyl ammoniumchloride, cetyl trimethyl ammoniumchloride, fenyl, D-panthenol.

Prijs:

INR 105 per 100 ml.

Indicaties voor gebruik:

Breng aan op nat haar na het wassen en masseer zachtjes op het haar en de hoofdhuid. Laat gedurende 1-2 minuten. Goed spoelen.

Mijn ervaring met haaruitval VLCC Defensie Conditioner:

Bevat kokosolie en hibiscus extract is goed voor het haar. Hoewel siliconen en andere chemicaliën, iedere shampoo geleden.

Komt naar de beoordeling, VLCC Hair Fall Defensie Conditioner is verpakt in een witte buis met een stop en groene flip flop met een mondstuk om het product te knijpen. Er is niets groots in het pakket, maar de lekvrije en daarom reizen te vriendelijk. De geur van de airconditioner is als kokosnoot, die ik echt leuk. Blijft lang nadat het wegspoelt.

Zoals ik al zei, ik kocht dit product voor de preventie van haaruitval, maar volledig gefaald indruk op mij. Haar vordering om haaruitval te verminderen, is vals. Toen ik geconditioneerd mijn haar met haar kon ik de zachtheid voelen, hij maakte ook mijn haar glanzend haar val maar nog niet is verminderd. In augmented reality. Ja, je hoort het goed - mijn haren vallen is toegenomen na het gebruik val VLCC Hair Conditioner Defensie. Evenmin doet het haar beheersbaar zoals geclaimd. Ik vond dit artikel naar een totale verspilling van geld en na mijn tweede wassen, ben ik gestopt met het gebruik.

Pro:

  • Maakt het haar zacht en glanzend
  • Betaalbare
  • Mooie geur

Tegen:

  • Haar val is toegenomen
  • Werkt niet op gespleten haarpunten (claims te doen)
  • Maak niet mijn haar beheersbaar (credits)
  • Het helpt niet om verwarring-DE-

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha