VLCC Gold Peel Off MaskGeur Superb en effectieve masker - Probeer dit voor Instant Glow !!


'Ik heb het te druk' is de gemeenschappelijke refrein dat de meerderheid van de vrouwen hun toevlucht tot wanneer gevraagd over hun routine huidverzorging. Maar je kunt niet alles hebben. Als je een stralende huid wilt, moet je tijd maken. Nee, er is geen noodzaak om uren in een salon om een ​​stralende huid te krijgen. Een eenvoudig masker kan behoorlijke resultaten te geven wanneer je echt niet genoeg tijd om te gaan voor een complete gezichtsbehandeling niet hebben. Gebruik een peel off masker voordat dit kantoor partij, en bereid zijn om wow de menigte!

VLCC is een begrip, bekend om hun huidverzorgingsproducten tegen betaalbare prijzen. En begrijpen vrouwen als geen ander. Dus als ze zeggen dat ze loskomen masker kan geven u een stralende huid in een paar minuten, de vrouwen geloven hen. Het product neem ik vandaag de dag is de Golden Mask VLCC peel off. Het is het vertrouwen dat we hechten vrouwen op VLCC ondersteund door persoonlijke ervaring? Laten we eens kijken!


Belangrijkste ingrediënten:

Aloë Vera extract, amandelolie, extract van ananas, sandelhout, citroenschil, kurkuma, goud oxide, Triclosan, vitamine E.

Prijs en hoeveelheid:

INR 135 per 75 gram.

Instructies voor gebruik:

  • Start het reinigen van je gezicht met een milde gezicht wassen en drogen.
  • Neem nu voldoende hoeveelheid van het masker in de palm van je hand en gelijkmatig toe te passen op het gezicht en de hals, het vermijden van de ogen gevoelig.
  • Laten drogen voor ongeveer 10 of 15 minuten.
  • Schil het masker uit de tegengestelde richting terug naar de hals.
  • Spoelen met gewoon water.

Mijn ervaring met VLCC Peel off Mask:

Verwijder het masker VLCC detailhandelsverkopen in een kleurrijke buis van goud met een gouden dop. De dop van de buis een sluitsysteem trillingen en sluit perfect verlies van product vermijden. Het masker is goudgeel van kleur en heeft een sterke citroengeur. Sommigen kunnen de geur een beetje 'te sterk voor hun comfort. Het blijft op de huid gedurende 5 tot 10 minuten na applicatie.

De consistentie van het product is glad met enkele granules van gele kleur. Het 'een goede masker toe te passen een keer per week, net als onze huid heeft de neiging om dof geworden als gevolg van stof, vervuiling en andere onzuiverheden. De consistentie van het masker is zeer dik. Ik vond het moeilijk om een ​​dunne laag aan te brengen als de consistentie is minder wreed. Het werd erg rommelig en moeilijk toe te passen. Het masker gedroogd vrij snel, binnen 10 minuten na het aanbrengen. Mijn huid was soepel en was te drogen. Na ongeveer 10 minuten gebruik, heb ik geprobeerd het afpellen van het masker van het gezicht. Helaas, dat heeft bewezen een strijd worden! Het masker niet gemakkelijk loslaten en een aantal sporen van het product op de huid, die vervolgens kunnen worden verwijderd met water.

Het masker verwijdert alle onzuiverheden uit het gezicht effectief na het aanbrengen en geeft de huid een subtiele glans. Het werkt goed op de huid en geeft een aangenaam lichteffect. Mijn huid voelde veilig zacht en glad na het aanbrengen!

Ik heb een gemengde huid, die tijdens de zomers vette en doffe krijgt. Dit product heeft goed gewerkt voor mij. Ik merkte goede resultaten, dat is een zeldzaamheid voor mijn doffe huid. Ik heb geen allergische reacties opmerken of breken outs. Het product is niet specifiek van de huid en moeten aan alle huidtypes. Schoonheden van een droge huid moet niet vergeten: dit masker kan de huid droog te maken, dus je moet volgen met een goede vochtinbrengende crème om vocht terug aan de huid toe te voegen. Het masker houdt alle olie weg en voegt een mooie gloed op de huid met regelmatige toepassing.

Over het algemeen is het een goed masker, dat onzuiverheden verwijdert en geeft een schone, heldere, gloeiende huid. Het effect is niet dramatisch, maar ik merkte een mooie gloed op mijn huid elke keer als ik het gebruiken. Het belangrijkste nadeel van het product is dat het een beetje "rommelig brengen en te verwijderen. Dit zal een goed product om te worden toegepast op het laatste moment voor vertrek naar een feestje te zijn en je hoeft niet de tijd om een ​​salon te bezoeken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha