VLCC Fade Tan huid polijsten Face ScrubGeweldige kwaliteit en betaalbare Face Scrub - Capaciteit Superb in het verwijderen van Zon Tan !!


VLCC is een merk dat bekend staat om het produceren van hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijsklasse. VLCC Skin Fade Tan polijsten Face Scrub beweert de huid diep te reinigen en te verjongen. De formule is verrijkt met olievlek van sinaasappel- en citroenschil om effectief te verwijderen tan. De formule wassen exfoliates alleen dode huidcellen en verwijdert witte koppen en wijst zwarten. Lees verder om te weten hoe dit product ging op haar beoordeling.

Belangrijkste ingrediënten:


 • Decylglucoside
 • Olie citroenschil
 • Olie sinaasappelschil
 • Aloë vera-extracten
 • Sodium Sulfate Lautharate
 • Smeerwortel extracten
 • Vitamine B3
 • Glycerine

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 1300 per 75 gram.

Indicaties voor gebruik:

 • Neem voldoende hoeveelheid scrub in de palm van je hand.
 • Breng de beits gelijkmatig op het gezicht en de hals, het vermijden van de ogen gevoelig.
 • Masseer zachtjes gedurende twee minuten in een cirkelvormige beweging.
 • Daarna afspoelen met water en droog.
 • Herhaal dit een keer per week.

Mijn ervaring met VLCC Fade Tan Skin Polishing Scrub:

De scrub detailhandelsverkopen in een buis met dezelfde oranje gekleurde dop. De dop van de buis is van het type slot lip. De scrub is oranje licht van kleur. Het heeft een sterke citrusgeur. De geur is erg sterk, maar vervaagt langzaam. Blijft op de huid gedurende vijf minuten na het wassen van het gezicht.

De consistentie van het product is glad en gelachtige. De vlek is oranje minuten en iets grotere korrels geel. De gele korrels betrekkelijk slecht in vergelijking met granules oranje. De korrels zijn zacht en niet hard op de huid. Het is een goed scrub de huid eenmaal per week wordt de huid dof exfoliëren vanwege de dagelijkse blootstelling aan stof, verontreiniging en fel zonlicht.
De scrub verwijdert alle onzuiverheden uit het gezicht effectief en geeft een subtiel licht. Na het aanbrengen, mijn huid zag er een beetje 'elastiek voor een minuut, maar toen merkte ik dat mijn huid is goed gepolijst in een zachte en gladde textuur. Het werkt heel goed op de huid en geeft een schitterend effect.

Ik heb een gemengde huid vettig en gelooide in de zomer. Dit product werkt perfect in het verminderen van de tan op het gezicht en de hals. Ik heb geen enkele reactie of allergie puistjes op mijn huid opmerken. Ik denk dat het geschikt voor alle huidtypes zoals zij beweert. Droge huid mensen moeten niet vergeten dat dit gezicht scrub meer kan drogen. Dus, moet je follow-up met een goede vochtinbrengende crème om vocht terug aan de huid toe te voegen. De scrub verwijdert alle olie, stof en dode cellen van de huid goed. Ik merkte dat al mijn tan vervaagde volledig binnen 5 voortdurende toepassing van de vlek gezicht. Ik ben zeer tevreden met dit product en zal er altijd voor zorgen dat ik de eigenaar. Het werkt echt snel, zelfs op een zwaar gebruinde huid.

Over het algemeen is het een goed product, en doet zijn aanspraak op tan elimineren met maximale effectiviteit. Het enige negatieve aspect van het product is dat het werkt niet op punten zwarten als zij beweert.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha