VLCC Daily Protect Strawberry Lip Balm - BeoordelingenMooie geur en niet-vette formule Lip Balm - probeer het!


Hou lippenbalsem? Ik doe! Als je geen tijd hebt om make-up aanbrengen of verwerkt te hebben wanneer de situatie vraagt ​​om een ​​no make-up look, kan een lippenbalsem uw gezicht te geven dat het leven direct, zonder de lagen schmink. Wat meer is, kan een goede lippenbalsem je lippen zacht, gehydrateerd, en binnenkort te worden gekust te maken!

Productomschrijving:


VLCC is een populair merk in India bekend om haar kruidenproducten. Het merk produceert huidverzorging en haarverzorging producten die betaalbaar en gemakkelijk beschikbaar zijn.

De VLCC Daily Protect lichte, niet-vette formule van Strawberry Lip Balm biedt onmiddellijke hydratatie, waardoor de lippen zacht en gehydrateerd. Het bevat ook SPF 15 die de lippen beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon.

Prijs en hoeveelheid:

INR 60 4 gr.

Ingrediënten:

Shea boter, aardbei-extract, Castor Oil, octylmethoxycinnamaat, vitamine E, microkristallijne was, zinkoxide, Silicone Blend.

Hoe te gebruiken:

  • Schuif de aardbei lip balsem voor de lippen zacht en gehydrateerd.
  • Gebruik lippenbalsem dagelijks of van toepassing op elk gewenst moment, afhankelijk van uw voorkeur.

Houdbaarheid:

Drie jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met VLCC Daily Protect Strawberry Lip Balm:

Mijn lippen hebben de neiging om droge en schrale geworden. En tijdens de winter, de lippen gewoon huilen voor hydratatie! Dus draag ik altijd een lippenbalsem met mij. Ik hou Getinte lippenbalsems en ik probeerde een paar van hen. Ik heb niet veel producten geprobeerd van VLCC. Enkele maanden geleden kwam ik dit lippenbalsem in een supermarkt. Omdat ik wist dat het een merk kruiden, heb ik niet aarzelen om het te kopen. Er zijn ongeveer 5 varianten van VLCC Daily Protect Range. Zijn Kers, Mango, honing, aardbeien, en Orange. De prijs van de lippenbalsem werd onlangs gewandeld vanaf INR 45 tot INR 60.

De VLCC Strawberry lippenbalsem geleverd in een verpakking dikke papieren omslag. Het pakket heeft een beeld van aardbei op het, dat is echt een manier aantrekkelijk voor het product op de markt! De buis is van witte kleur. Het heeft een witte pet, die perfect sluit. De lippenbalsem is uitgerust met een systeem van kronkelende plastic. Net als lippenbalsems regelmatig, moet de basis worden gedraaid om de stok te krijgen om uit pop op de top. De buis heeft een etiket op geplakt is, waarin de details geeft over het product. De verpakking tube lippenbalsem is hygiënisch. Ik persoonlijk liever de buis verpakt lippenbalsems op varianten van het gerecht. De verpakking is eenvoudig en elegant. U kunt eenvoudig plop in je tas tijdens het reizen.

De lippenbalsem is bruin van kleur. Echter, wanneer toegepast op de lippen, blijkt te licht roze zijn. Deze lippenbalsem is zacht, maar niet helemaal werkte. Het maakt niet korrels bevatten, zodat u gemakkelijk kunt toepassen op de lippen. Het heeft een aangename geur van aardbei. Als u niet geparfumeerde lippenbalsems zijn erop gebrand, kunt u dit product geven een sprong. De geur is niet al lang blijven hangen. De balsem is gebleven gedurende 2-3 uur op de lippen en verdween. Het is dus noodzakelijk hernieuwde toepassing van lippenbalsem. Het voelt zwaar op de lippen.

Het bevat SPF 15, die veel van ons vergen, terwijl uit te gaan in de zon. Laat geen kleverige lippen gebruiken paal. Deze lippenbalsem smelt gemakkelijk, dus je moet het op een koele plaats bewaren. Kortom, dit lippenbalsem maakt de lippen zacht en houdt ze gehydrateerd met een fatsoenlijke uithoudingsvermogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha