Vivel Purifying Face Wash voor Pimple Controle - BeoordelingenNoch dit noch zuivert controle puistjes - Niet ooit dit te kopen !!


Mensen met een vette huid zomers verschrikkelijk! Wie kan het ze kwalijk nemen? De warme zomermaanden betekenen vette, plakkerige, vette huid onaantrekkelijk met alle middelen, en voegde eraan toe dat acne en puistjes zijn met een vette huid. Als u een van die mensen die proberen een papieren handdoek om zich te ontdoen van al dat vet uit je gezicht, dan moet je kijken naar olievrije gezicht te wassen om de huid effectief te reinigen en om het mat te houden.

De face wash Vivel zuiverende Pimple Controle wordt geleverd met de goedheid van groene thee, dat is een grote anti-oxidant. Geformuleerd met een uitgebalanceerde formule van olie, gezicht wassen beweert effectief te reinigen en te zuiveren van de huid. Het spoelt weg overtollige olie en voorzichtig verwijdert onzuiverheden zonder het verlaten van de huid droog.


Prijs en hoeveelheid:

INR 65-50 ml.

Ingrediënten:

Aqua, PEG-7 glycerylcocoaat, cocamidopropylbetaïne, glucoside/gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, decylglucoside, Meltooligosyl, acrylaten/Stearath-20, methacrylaat, natriumlaurethsulfaat, Crosspolymer, CI 74160, polysorbaat 20, Polyquaternium-47, triethanolamine, Fragrance, triclosan, Sodium PCA, tocoferylacetaat, Glycerine, Tetrasodium EDTA, DMDM ​​Hydanation, Camella Sinesis Leaf Extract, Benzofenon-4, CI 11680.

Mijn kijk op de Vivel Purifying Face Wash voor Pimple controle:

De Vivel Purifying Face Wash voor Pimple Controle wordt geleverd in een buis van witte kleur met een lichte groene dop soort trillingen. De buis is ondoorzichtig en laat niet toe om de hoeveelheid product verliet met behulp zien. Het product is geschikt voor reizen, als de dop sluit strak.

De face wash heeft een citrusgeur verfrissend en rustgevend. De geur is fris en aangenaam. De face wash is dermatologisch getest en is veilig voor alle huidtypes.

De face wash komt uit transparante en geleiachtige consistentie, zonder korrels. Het Lathers fatsoenlijk en schuimt goed, zelfs met een kleine hoeveelheid van het product. Reinigt de huid door het verwijderen van verontreinigingen zoals olie, vuil, make-up en vuil. Maakt de huid zacht, soepel, fris, glad en droog. Het gezicht wassen is met groene thee-extracten om de huid tegen vervuiling en stof te beschermen.

De formule beweert puistjes regelen van de accumulatie van olie te verminderen. Helaas is het niet lukt om acne, pukkels en puistjes te controleren. Het doet niets voor de gemengde huid apart schoonmaken. De formule is zeer delicaat voor puistje gevoelige huid, maar, en de situatie niet te verergeren. Zal zijn geschikt voor de normale huid en zelfs droog.

De face wash heeft groene thee-extracten in het, en het is moeilijk om producten met groene thee-extracten te vinden tegen een redelijke prijs! Maar de lijst met ingrediënten van de fantasie deed niets om puistjes of acne controle. Kortom, het is gewoon een regelmatige gezicht wassen en kan niet puistjes beheersen.

Pro's Vivel Purifying Face Wash voor Pimple controle:

 • Betaalbare prijs.
 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Reinigt de huid effectief verwijderen van onzuiverheden.
 • Het maakt niet uw huid droog of elastiek.
 • Het heeft een aangename citrusgeur en verfrissend.
 • Lathers up fatsoenlijk.
 • Het komt met de formulering van groene thee-extracten.
 • Formule bevat geen irritatie of allergieën veroorzaken.
 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.

Tegen Vivel Purifying Face Wash voor Pimple controle:

 • Niet puistjes, acne, puistjes te controleren.
 • Laat de onzuiverheden niet te verwijderen, zoals diepe punten zwarten en witte koppen.
 • Ga niet verder zonder olie-huid.
 • Niet geschikt voor de combinatie en vette huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha