Vitiligo Diet - Wat is het en hoe te helpen de behandeling van vitiligo?Vitiligo is een huidziekte waarbij de pigmenten verloren uit gebieden van de huid, witte draaien. Je kan veel over de voeding vitiligo hebben gehoord. Maar het feit blijft dat er geen aanbevolen dieet voor vitiligo, dat wordt ondersteund door wetenschappelijke gegevens beton. Echter, huid specialisten raden een gezond dieet om uw immuunsysteem te versterken. Er wordt aangenomen dat vitiligo een auto-immuunziekte en een sterk immuunsysteem kan de verspreiding van depigmentatie voorkomen. Zo kunt u gemakkelijk bellen met dit dieet plan dieet vitiligo, als je kunt.

Een definitieve Feit:

 • Mensen die lijden aan vitiligo kan hebben om een ​​speciaal dieet eten om hun conditie van de huid te voorkomen verergering of om voedingstekorten te overwinnen.
 • Sinds die vitiligo is een auto-immuunziekte, is het verstandig om een ​​dieet rijk aan fytochemicaliën, beta-caroteen en antioxidanten eten. Dit dieet versterken het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde huid, misschien wel de weg vrij voor de re-pigmentatie van de huid bestrating.
 • Als u vitiligo, moet u voorkomen dat het consumeren van peren en veenbessen, omdat deze vruchten zijn natuurlijke bronnen van hydrochinonen, waarvan bekend is dat eigenschappen van depigmentatie te hebben.
 • Sommige mensen hebben problemen van citrus, terwijl andere kurkuma, die wordt gebruikt als smaakstof in levensmiddelen, waardoor problemen kunnen vinden.
 • Dus als je valt in deze categorieën, moet u voorkomen dat citrusvruchten en/of kurkuma.
 • Sommige mensen geven de voorkeur aan rood vlees en zuivelproducten te voorkomen. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs om dit te ondersteunen. Als je een allergie voor zuivelproducten lager, dient te worden vermeden, omdat het kan een negatieve invloed hebben op uw vitiligo.

Overwinnen voedingstekorten:

De onderzoekers vinden dat mensen die lijden aan vitiligo zijn vaak een tekort aan vitamine B12 en een aantal mineralen, zoals zink en koper. Je moet vitamine niveaus gecontroleerd te krijgen en indien gevonden tekorten, moet u met uw arts te praten over het nemen van supplementen of overwinnen tekortkomingen door voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze vitaminen. Vitamine B12 is van nature in soja-melk, vis, zeevruchten, zuivel en vlees.


Als je foliumzuur en zink-deficiëntie, probeer groene bladgroenten, fruit, erwten, gedroogde bonen, peulvruchten en noten opnemen in uw dagelijkse voeding.

Verandert vitiligo dieet en levensstijl:

Zoals eerder vermeld, is er geen echte vitiligo dieet zelf. Echter, moet je op zoek naar uw conditie te ondersteunen door het volgen van een evenwichtig en voedzaam dieet.

 • Probeer een dieet met inbegrip van fabrieken-centric fruit, groenten, volle granen en peulvruchten verbruikt. Zorg ervoor dat een groter deel van uw dieet bestaat uit deze voedingsmiddelen, totdat u het moeilijk te verteren.
 • In het geval dat je een passie voor dierlijke producten, kiezen voor wilde vis en biologische eieren. Het is beter om een ​​beetje te koken of te consumeren zo snel mogelijk.
 • Als je veganistisch bent, kan je vitamine B12 tekorten en DHA. Dus, neem aanvullingen op deze tekortkomingen te overwinnen.
 • Er is geen twijfel dat het hebben van vitiligo kan je depressief en boos te maken, als zijn toestand kan worden gezien door anderen. Dus, is het belangrijk om uw stress te beheren en een gezonde geest te behouden. Probeer yoga doen of deelnemen aan een groep van vitiligo steun voor het beheer van emotionele stress.
 • Probeer het krijgen van voldoende blootstelling aan zonlicht. Niet alleen bent u zeker om een ​​adequaat niveau van vitamine D hebben, maar ook kan repigmentatie stimuleren. De melanocyten van de huid vaak melanine produceren bij blootstelling aan zonlicht en deze structuur donker worden van de huid te beschermen tegen verbranding.

Terwijl vitiligo niet kan worden genezen, zal vitiligo nuttigen van een dieet dat voldoet aan de voedingsbehoeften van uw lichaam kunt u een gezond en lang leven te leiden. En, als je leert om te gaan met uw conditie, zult u in staat om een ​​stress-vrij leven te leiden. Je moet ook praten met uw arts over het nemen van natuurlijke supplementen zoals gingko biloba, omdat het de progressie van depigmentatie kan vertragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha