Vista Task Manager: Hoe wordt de prioriteitHet besturingssysteem van Microsoft Windows Vista kan meer programma's en diensten of processen op de computer draaien op hetzelfde tijdstip, waarbij elk programma of dienst die toegang tot de CPU van het systeem vereist. Om ze allemaal bij elkaar draaiende te houden, Vista maakt gebruik van een systeem op basis van de prioriteiten die CPU-bronnen toewijst voor elk. Hoe hoger de prioriteit van het programma of de dienst, hoe meer CPU Vista biedt. Prioriteit van Vista kan niet alleen zijn, dat wel. Als u een programma of systeem dienst moeten draaien met een ander land dan het toegewezen door Vista prioriteit, kunt u deze wijzigen met Taakbeheer Vista. Op deze manier kunt u Vista aan te passen aan uw behoeften, prioriteiten aan, min of meer in een lopend proces of de dienst die u wilt.

Zet de computer aan en wacht tot Microsoft Vista te starten en het bureaublad van het systeem weer te geven.

Open de weergave Taakbeheer door op de Esc-toets "Ctrl", "Alt" en "" toetsen gelijktijdig, of rechts te klikken op de taakbalk, Vista en het selecteren van "Taakbeheer starten" in het pop-up menu.


Klik op het tabblad "Processen" aan de bovenkant van het Windows Taakbeheer om een ​​lijst met processen die op het systeem. Elk proces duidt op een programma of service actief is op uw systeem.

Zoek het programma of de dienst waarvoor u de prioriteit wilt veranderen. Klik met de rechtermuisknop op het programma of de service die u wilt, en markeer vervolgens de "Set Priority". Markeer een definitie van de prioriteiten in het sub-menu, variërend van real-time low, en klik vervolgens op Instellingen. Hoe hoger het stellen van prioriteiten voor het systeem gekozen zal de activiteiten van toepassing zijn voor het proces in vergelijking met andere processen van het lagere niveau. Bevestig de wijziging door te klikken op "Change prioriteit."

Sluit het venster Windows Taakbeheer door te klikken op de "X" in de rechterbovenhoek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha