Vilt Flower TutorialVilt is een veelzijdig materiaal dat zelfs beginners kunnen gebruiken met vertrouwen tegemoet crafting. Bloemen van vilt in het bijzonder bieden eindeloze mogelijkheden voor de verwerking van avonturen. Gebruik vilten bloemen als een middelpunt van uw project of als een accent in retro stijl voor kussens, haarstukken of wanddecoraties. Vilten bloemen zijn bijzonder aantrekkelijk als een project, omdat ze vereisen minimale naaien en slechts een paar tools.

platte Vilten Bloemen

Begin met het maken van je eigen patronen van bloemen. Neem een ​​bruine papieren zak of een ander stevig papier en teken de vormen van de bloemen die u wilt tekenen op het vilt. Cut modellen. Verzamel grote pleinen van vilt in de kleuren die u wilt gebruiken en beginnen om het vormen van bloemen te traceren op het vilt met een stof marker. Na het opsporen van het aantal bloemen dat u wilt knippen, zetten modellen opzij en neem een ​​scherpe schaar stof. Knip de vormen van bloemen.

Voor het plaatsen van bloemen, kunt u vormen van vilt of knoppen te gebruiken. Cut voelde cirkels iets groter dan het midden van de knoppen van bloemen of gebruik iets groter dan de centra van bloemen. Als u wilt de knoppen te gebruiken, maar niet toevallig nog meer van het centrum van de bloem hebben, een bloem plakken iets kleiner op de top van een grotere en naai de knop in het midden van de kleinste, naaien door beide bloemen.


Versier bloemen borduren de randen met felle discussies in contrasterende kleuren.

franjes Petal Bloemen

Begin met het snijden van stroken van felgekleurde vilt. De stroken moeten ten minste zes centimeter lang. Als u wilt grotere bloemen, knippen langer strips. De stroken moet een variabele breedte, maar niet dichter dan een centimeter breed.

Vouw de stroken langs de lengte van het medium. Speld de strook voelde langs de rand waar de twee kanten te voldoen. Neem de schaar en begint te snijden langs de gevouwen rand te maken. De pennen zijn bedoeld om te begeleiden waarboven je niet wilt knippen. De delen behoeven niet ideaal ingedeeld, maar ze moeten relatief dezelfde grootte. Voer zaagsnede langs de gehele gevouwen rand. Wanneer u klaar bent met snijden, draadsnijden een naald met 18 cm draad en knoop het einde. Naai een klein punt van de operatie om de twee lagen aan elkaar te naaien, het trekken van de draad, als je gaat te halen de vilt.

Wanneer het vilt wordt verzameld, zal de vorm van een bloem nemen. Als je beslist dat je de grootte van de bloem voordat u klaar bent met naaien, dan stoppen met naaien. Snijd het vilt in overmaat. Maak een aantal steken aan de onderzijde van de plooien om ze vast. Vouw de bloem in het midden zodat de twee uiteinden aan elkaar worden gestapeld en steek om de cirkel te sluiten.

Knip een cirkel van vilt grootste centrum van de bloem en lijm op tacky glue. Laat de lijm droog gedurende 10 minuten. Kies een knop te verfraaien het midden en naai het stuk in het midden van het vilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha