Vetzuren: health checkHet kennen van de samenstelling van de vetzuren in het lichaam is een belangrijke bron van informatie om de staat van salud.Corrigiendo hen onevenwichtigheden te beoordelen door middel van voedingssupplementen of dieet kan voorkomen dat veel ziekten of klachten oplossen van een aantal al op zijn plaats. Een vetzuur een keten van koolstof, waterstof en een eindstandige carboxylgroep, een biochemisch niveau definitie. Wordt uit koolstof en waterstof veroorzaakt een groter aantal waterstofatomen verzadigde vetzuren is echter een kleiner aantal waterstofatomen, met minder dubbele bindingen, spreekt men van onverzadigde vetzuren.

Vetzuren waarvan de functie is de verhouding van energie aan het lichaam als vet door het eten, worden deze zuren die als triglyceriden, en wanneer het lichaam vereist veel kracht, suikers na het branden, het lichaam gebruikt deze vetzuren verbranden en verschaffen l ' energie om de activiteit uit te voeren.

Ze hebben ook een regulerende functie van de klieren, thromboxanen en leukotriënen, en membraan structuur, dat is een lipidebilaag bepaalt de flexibiliteit, afhankelijk van het feit of ze verzadigd of onverzadigd, zegt Dr Gloria Sabater, hoofd van het wetenschappelijk advies Sabater analyse.

Onder de bekende zuren verzadigd, enkelvoudig onverzadigde en omega-6 en omega 3. Deze naamgeving daartussen wordt bepaald door het aantal waterstofbindingen of de plaats waar de dubbele binding begint, die speciale functies geeft de functionaliteit van het organisme.

Binnen het vet moet worden gegeten of gezonder zijn die vloeibaar, dat meervoudig, dat is een vet dat Jabugo bezitten bij kamertemperatuur, wat dus zeer dik en vloeistoffen.

Er is momenteel een dieet van verzadigde vetten en teveel omega-6 dan omega-3, omdat je niet veel vis en andere vlezige eten. Zonnebloemolie is rijk aan omega-6, en dus is het best gecombineerd met olijfolie is rijk aan omega-3.

Je moet vis elke dag eten, vooral blauw, omdat het meer omega 3, die van nature produceert inflammatoire klieren, waardoor ziekten te voorkomen, aangezien de meeste beginnen met een ontstekingsproces.

Er zijn verschillende omega 3 alfa-linoleenzuur is noten, eicosapentaeenzuur is in blauwe vis en dan docosahexaeenzuur is vis en verbetert de neuronale functie.

Binnen het vlees afkomstig is van belang, dus beter Iberische vlees, dan vloeibare plantaardige vetten zijn gezond als ze niet zoals verzadigd zijn als margarine, boter, kokosolie of handpalm.

De vis is het beste in kleine als voedselketen gezond en geen verontreinigingen zoals kwik en andere zeeën die in de lichamen van grote vissen vangen.

Voor niveaus van vetzuur een analytische maken, en dankzij dit realiseren we de voeding van de mens, die kunnen helpen om eetgewoonten te wijzigen, bijvoorbeeld, zijn er zogenaamde trans-vetzuren, die het verlaagt toeneemt slechte cholesterol en goed, en deze zijn in margarines en gebak, want ze bevatten gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige olie, en zijn zeer ongezond. Aanvullende informatie: Analyse Sabater
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha