Vette hoofdhuid en broos Ends - Hoe te behandelen?CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door apathisch aap

De meeste vrouwen over de hele wereld ervaren dit conditie van het haar. Onze hoofdhuid heeft de neiging om plakkerig en vettig dan een dag of twee na het krijgen van een wasbeurt maar de haarpunten blijft broos, droog en split. Dit maakt het alleen maar dingen veel erger!

Dit kan gemakkelijk worden gecompenseerd door het handhaven van een adequate haarverzorging routine voor dit type van haar. Ons haar bereikt dit soort aandoening vaker in het regenseizoen, wanneer het weer gedraagt ​​zich vreemd. En als je zou willen om het te negeren en wens dat een regelmatig wassen zal het vechten, zal dit niet gebeuren.


Kijk hieronder voor een aantal interessante ideeën en eenvoudige onderhoud haar op de behandeling van vet haar tot vette hoofdhuid en droog haar tips vechten tegelijk.

Vette hoofdhuid Behandeling en Chief fragiele Ends

Gespleten haarpunten? Krijg een trim

Bron: getty

Als de uiteinden van het haar wordt van buitensporige droogte, had kunnen ernstig verdeeld. Er moet een kleine structuur te verkrijgen om de verdere fractionering van het haar voorkomen. De splitsing begint bij de tips, maar kan de haarschacht groeien als die niet eerder behandeld. Krijg een trim in uw woonkamer en start haarverzorging routine voor reparatie, gevolgd door een systeem van regelmatige haarverzorging. Dit zou een stuk om de gezondheid en de textuur van je haar te ontwikkelen helpen.

Staat met zorg:

Je nodig hebt om je haar te conditioneren na elke wasbeurt, met een rijke conditioner om zich te ontdoen van een droge en gespleten punten te krijgen. Wanneer je hoofdhuid is al vette, hoeft u niet de conditioner er gelden. Dit verdubbelt alleen maakt het haar vettig en slap. Shampoo je haar en hoofdhuid met een milde shampoo en de conditie van uw lichaam haar goed met een voedende conditioner extra. Dit helpt de zachtheid van het haar te behouden zonder dat het droog en tegelijkertijd voorkomt overtollige vetheid in de hoofdhuid. zijn liberale naar de wortels waar het het meest nodig is!

Vollersaarde en Olive Oil Treatment:

Ben je benieuwd hoe je vet haar behandelen? Laten we eens een eenvoudige haar behandeling mengsel om te vechten dit vet leer-fragiele eindigt probleem. Neem een ​​halve kom van Fuller's aarde; toevoegen rozenwater om het naar een romige pasta te maken. Breng de crème gelijkmatig op de hoofdhuid met het gebruik van schone vingers of een borstel. Verhit olijfolie en breng het op het lichaamshaar meer gericht op de uiteinden. Laat deze twee ingrediënten te zitten op de hoofdhuid en het haar gedurende 1 uur en was je haar met een milde shampoo. Deze maken de magie voor het haar en geeft een zachte, pluisvrij haar zonder de huid vettig en geen droge punten.

Weetje: Vermijd het gebruik van stijltangen en drogers op je haar en hoofdhuid om dit vette hoofdhuid te voorkomen en droog eindigt haartype. Het gebruik van apparatuur haar droogt haar en hoofdhuid, waardoor gespleten punten en de uitscheiding van overtollige olie op de hoofdhuid aan de droogte evenwicht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha