Verschillende soorten MascaraLange, weelderige, dikke wimpers zijn altijd in stijl. De meesten van ons waren echter niet het geluk om geboren te worden met zulke mooie wimpers. Gelukkig is de cosmetische industrie is hier om te helpen! Wat uw behoeften, zijn er verschillende soorten mascara die er voor u.

Verschillende soorten mascara:

Er zijn verschillende soorten en samenstellingen van mascara op de markt die de gehele uitstraling oog in een tweede veranderen.


Korte wimpers? Probeer een verlenging mascara.

Dunne wimpers? Probeer een verdikking mascara.

Rechte wimpers? Probeer een curling mascara.

Alle drie? Probeer een volumizing mascara.

Alles wat je moet weten is hoe je mascara op de juiste manier.

  • Mascara oplosbare gemakkelijk verward/vlokken en zijn niet duurzaam. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een apparaat voor het verwijderen van make-up basis.
  • Waterdichte Mascara niet in de war raken en hebben lange verblijven. Zij zijn de beste oplossing voor de zomer en moesson. Ze zijn moeilijk te verwijderen met standaard verwijdering en na speciale olie-gebaseerde make-up te verwijderen. Deze zijn zeer uitgebreide formules die intact blijft op de ogen voor lange uren.

In aanvulling op deze brede classificatie Mascara zijn gesubcategoriseerde nieuwe poeder, room en vloeibare Mascara.

Poeder Mascara:

Mascara Poeder is veel verschillende mascara nat en droog. U voegt een paar druppels water in het en gebruik het met een toverstaf. De mascara geeft een soort van een valse wimper afwerking te geven.

Crème Mascara:

Romige Mascara geeft wimpers volume dun en schaars en voegt diepte aan de ogen. Maar dit kan gemakkelijk vlekken, zodat je een bepaald type applicator voor het nodig hebt.

Mascara vloeistof:

Deze mascara's zijn gemakkelijk verkrijgbaar en de meest voorkomende van allemaal, en worden meestal gebruikt door vrouwen die een beetje 'gekrulde wimpers. Het verbetert en verfijnt de wimpers. Deze zijn beschikbaar in beide varianten bestendig en wateroplosbare water.

Kies Rechts Mascara Applicator:

Mascara applicator is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, en elk heeft een ander doel toverstok.

Mascara wands rechte lijnen zijn niet gemakkelijk te gebruiken, omdat ze gemakkelijker toegang tot kleine wimpers en innerlijke ooglid wimpers toe te staan. U kunt ook het bezit van de borstel in verschillende hoeken volledig vacht van de wimpers.

Gebogen borstel is perfect voor degenen die op zoek zijn naar meer krullen en een lift in meer om de wimpers. Kam Mascara formulier is ontworpen om aggregatie te ontmoedigen en scheidt de wimpers.

Een borstel kam helpt om de wimpers te scheiden en geeft een uniform. Het voegt extra lengte en volume aan de wimpers.

Een grote kwast Mascara jassen meer mascara en geeft meer volume aan de wimpers. De staf is goed gespreid haren die perfect is voor extra dikte. Een groot mascara borstel kan klonten toevoegen en kan moeilijk te gebruiken zijn in tijden, maar met een beetje oefening je went er wel aan.

Lange penseel is beter voor verlenging als een lange wand met ruimte nog meer volume als grote kwast niet bieden. Ze worden aanbevolen om te scheiden en te definiëren wimpers.

Kleine borstel is beter voor kleine wimpers, omdat het niet aggregeert de wimpers, waardoor het aanbieden dikte.

Verschillende formules voor mascara:

Verlenging Mascara:

verlenging mascara voegt de lengte van de bestaande wimpers. Borstels meeste van verlenging mascara hebben dichte haren, waardoor de mascara op de wimpers vooral op de uiteinden te verkrijgen.

Deze mascara is het beste voor mensen met korte wimpers en schaars. Om de langste maken, moet u minstens twee lagen mascara toe te passen op de wimpers. Bij de toepassing van mascara, deze vezels binden aan de uiteinden van de wimpers, waardoor ze.

Verdikking/Volumizing Mascara:

Volumizing Mascara helpt je voller en dikker wimpers te bereiken, want het bevat een formule dikker was en siliconen polymeren. Aanspraken te zijn perfect voor mensen met dun of schaars wimpers, ongeacht de lengte. In tegenstelling tot verlenging mascara, ze niet van toepassing zijn op synthetische vezels en zijn ontworpen om de vorm en de kleur van onze natuurlijke wimpers aan te vullen.

Curling Mascara:

Curling Mascara helpen om de natuurlijke krul van de wimpers te verbeteren. De consistentie mascara is een beetje 'dikker dan andere mascara, die verder helpt om de krul houden.

Definitie Lash Mascara:

Definitie Lash Mascara is een alles in één product dat het volume en de dikte biedt. Deze zijn gewoonlijk beschikbaar als waterdicht. Dankzij zijn consistentie en structuur, verspreidt zich gelijkmatig en elke lijkt wimpers, fijne en goed gekruld geven dat het volume en de dikte geeft scheiden, en biedt dus een perfecte uitstraling.

De meeste van mascara op de markt aan al deze eigenschappen, maar een definitie mascara lash is uniek omdat het bevat speciale pigmenten en polymeren aan de wimpers definiëren van wortel tot punt. Definitie Lash mascara geven natuurlijke uitstraling aan de wimpers en mascara het meest geschikt is voor dagelijks gebruik.

Niet Klontvormende Mascara:

Het zijn de laatste trend in de markt en bevatten glycerine en zijde extracten, die je wimpers een schone afwerking te geven. De applicators hebben een stok langer om dieper te voltooien.
Bij het kiezen van een mascara, is het raadzaam om de prestaties en de uitkomst voor het kopen van mascara te bepalen. Bepaal wat u wilt bereiken van je mascara uw zoekopdracht sterk beperken. Ik hoop dat dit artikel zal u helpen bij het kiezen van de juiste mascara voor u.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha