Verschillende gezichtsvormen ten behoeve van verschillende soorten make-upIn tegenstelling tot het meisje heeft verschillende gezichtsvormen, en soms wat er gebeurt is dat je probeert te kopiëren de truc lijkt beroemdheden en uiteindelijk op zoek niet alleen slecht, maar ook vreemd, vooral omdat je niet kunt hebben dezelfde gezichtsvorm zoals die van Kate Winslate wel of niet hebben dezelfde vorm als die van het gezicht van Reese Witherspoon.

Dus, terwijl je make-up je gezicht, is het belangrijk te kijken naar de aard van de gezichtsvorm je hebt te nemen.


Make-up tips voor verschillende gezichtsvormen

Laat eens een dieper begrip van de vormen van het gezicht en de truc om de vorm van het gezicht die men nodig heeft om te volgen corrigeren:

A. Voor het ovaal:

De meest voorkomende vorm van het gezicht is dat van de vorm "oval", ik heb zelf die vorm zijn zo gonna get om het thema nu! Nou gezicht van Jessica Alba is ook een soort van ovale vorm, zoals je kunt zien aan de foto!

1: Het eerste doel is om het gezicht kijken meer langwerpige maken, teneinde het effect ovaal van het gezicht minimaliseren. Hiervoor moeten we ons richten op onze functies botte, als je die hebt. De meeste mensen met een ovaal gezicht, maar niet over een spitse neus en scherp. Dus, na het aanbrengen van foundation, wat je kunt doen is neem wat bronzer en toe te passen tussen duim en wijsvinger en vervolgens toepassen langgerekte neus van boven naar beneden (zijkanten bedoel). Op deze manier zal je neus de schaduw effect op de zijkanten te krijgen en de top zal blijven volgens onderzoek eerlijker en meer toegenomen. Dit is een truc die elke make-up artist van toepassing make-up voor ovale gezichten.

2: komt na wenkbrauwen, kan wenkbrauwen gebogen hoog een meer ovale vorm te geven. Volg dan de natuurlijke vorm van de beenderen van het voorhoofd en tweeze die manier.

3: Terwijl het doen van de truc voor de ogen of lippen, focus op een functie, ofwel de ogen of lippen, het bijhouden van de andere eenvoudige.

4: Gebruik blozen te maken het gezicht kijken langwerpig. Zuigen in zijn wangen en het gebruik blos op contour, en niet op de appels van je wangen. Het is een verdomd goede techniek die je gezicht maakt er elegant en stijlvol! Ik kan de bank op dat. En nog iets, kun je een beetje 'ook gebruiken om de zijkanten van roodheid op de kin, niet in de voorste absoluut. Dit verhoogt het effect!

B.Voor Oblong gezichten:

Wie beter dan Milla Jovovich (Resident Evil Star) te verwijzen naar wanneer we praten over dit gezicht? Vooral sinds de nieuwe film al is ingesteld op de theaters binnenkort te raken.

Nou heb ik niet dit soort gezicht, maar mijn vriend doet, en ik heb gezien wat hij doet, en ze is ook een persoon van Google en leren de kneepjes hier en daar.

Hier is een versie getest, ik ben er zeker van dat u zult genieten.

Als je gezicht is langwerpig of rechthoekig, dan is uw eerste drijfveer is om het gezicht ovaal tonen.

1: Maak wenkbrauwen een beetje 'gebogen dan de normale werking van de botten van het voorhoofd. Dit zal uw gezicht ziet er een beetje 'meer ovaal en rond.

2: Gebruik pink (lichte) schaduw op zijn wangen gezogen (dit geeft een kijkje koos up) en gebruik een donkerdere tint op Rosey naar appels.

3: Maak je wimpers kijken groter en dramatischer, met behulp van dubbele-curling (voor en na het gebruik van mascara) of u kunt ook experimenteren met donkere wimpers.

4: Probeer de lippen minimum en Rosey roze houden, lijkt de beste en breed, om het gezicht voller lijken.

5: Minimaliseer scherpe randen van het gezicht (zoals de zijkanten van de kaak, en als de neus is echt scherp, volg alternatieve techniek referentiepunt 6) met een sweep bronzer.

Komt naar de neus, als voor de ovaal gezicht volg je een shadowing kant, hier moet je een techniek shadowing top volgen, maken geen gebruik van schaduwen op de zijkanten van de neus, laat resten bedekt met foundation. Vegen top neus bot met een bronzer.

C. make-up tips voor een vierkant gezicht/hartvormig gezicht:

Beste gezicht te verwijzen naar hoe tot vierkant of hartvormig gezicht is Reese Witherspoon, ze heeft een hart/vierkant gezicht ooit te verwijzen naar:

Hier zijn enkele tips voor het gezicht vormen truc ook, een zeer zeldzame vorm van het gezicht, maar u kunt uw taken te spelen in deze faciliteit.

Als je een scherpe gebeiteld kaaklijn, zoals de meeste van het hart of de oppervlakken in een vierkante vorm zijn, in de eerste plaats om de aandacht te richten is om uit de buurt van deze functie scherpe bewegen.

Hoe je dit doet?

Gebruik een bronzer of stichting (donkere huidskleur) langs de zijlijnen van de kaken. Op het centrale gedeelte van de kin te gebruiken voor een poeder accentueren of reflecties van witachtig/roze en ook de bovenkant van de neus (niet nodig schaduwzijde), alsmede (kan ook een poeder) aan de voorzijde van het voorste gedeelte.
2: mollige lippen, in plaats van je ogen. Gebruik een lip voller of een glanzende glans en kleur van de lippen vet, zodat de focus blijft op de lippen en de kaaklijn.

Houd je ogen niet te rokerig, gebruik lichtere tinten, zelfs als je voor een avondje uit smokey effect.

4: Gebruik een blush- maar niet vegen de donkerdere tint blush die u gebruikt uw depressies wangen te hoog onder uw appels. Houd de donkerdere tint aan een kleine minimale oppervlakte en minimale vegen.

5: Gebruik een tweede toon veel lichter dan deze donkere tinten zoals een zachte zachte rosey roze of orangish lichtroze en doe je appels, zodat ze lijken voller en drijft aandacht van de scherpe snit van je gezicht.

D. Diamond Gezicht:

De grootste zorg met make-up voor verschillende gezichtsvormen is dat ze lijken erg onevenredig en dit maakt het erg moeilijk om een ​​kijkje oogverblindende krijgen! Gebruik makeup naar het midden van het gezicht dat aandacht brengt het midden van het gezicht verlichten. Een lichtere vloeibare foundation of poeder highlighting helpt u deze met gemak te bereiken.

1: Breng op het voorhoofd, de brug van de neus en het midden van de kin om de aandacht te vestigen op het centrale deel van het gezicht.

2: Een bronzing poeder of foundation iets donkerder, de piek contour van het voorhoofd, de punt van de kin en het onderste gedeelte van de jukbeenderen de breedte minimaliseren en geven het gezicht een evenredig.

E. Voor Rond gezicht:

Rond gezicht heeft dezelfde lengte en breedte. Dus als het gaat om make-up, moet je de illusie van lengte te creëren. Contour is zeer belangrijk voor dit type gezicht.

1: Een bronzer kan functioneren als een grens wanneer toegepast op de tempels en onder de kaaklijn. Dit zal de illusie van een ovalen gezicht te creëren. Markeer het voorhoofd, het gebied onder de ogen en de kin om de aandacht te vestigen op het midden van het gezicht.

2: Een blush kan net onder de jukbeenderen worden toegepast om hen definitie te geven, of rechtstreeks van toepassing op de appels van de wangen om hun perfecte vorm te accentueren. Laat de blush niet van toepassing in opwaartse bewegingen om een ​​afslankend effect te geven.

Een beetje 'van voorzichtigheid moeten worden genomen ten aanzien van de kleuren als felle kleuren alleen accentueren de ronding van het gezicht.

Geniet en gebruiken deze trucs getest op corrigerende make-up voor verschillende gezichtsvormen aan een grote truc hebben op u en uw beste te kijken! Ik hoop dat deze tips truc voor verschillende gezichtsvormen zal zeker helpen om uw beste te zetten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha