Verschillende Fridgies HaakEen beetje 'vaardigheid kan haken verkleed je koelkast in stijl voor de vakantie of elke dag. Als uw kinderen de letters van het magnetische merkbaar en zijn moe van groenten en fruit run-of-the-mill plastic, trek je haaknaald en draad om aangepaste magneten te maken. Materialen

en gereedschappen

De basisinstrumenten om ervoor fridgies zijn gebreid garen of garen, een haaknaald, een magneet en lijm. Licht garen en draad haken goed werken voor fridgies waarom niet veel gewicht toe te voegen aan de magneet ondersteuning. Als u kamgaren gewicht, houdt het ontwerp relatief gering, zodat het niet zal trekken de magneet van het oppervlak van de koelkast. Ambachtelijke winkels voeren kleine ronde magneten ideaal voor koelkasten, evenals magneetband, waaronder magneetband lijm die de behoefte aan lijm elimineert. Een hete lijmpistool en lijm sticks die smelten bij lage temperaturen zijn nuttig voor het aanbrengen van de magneet aan de achterkant van je verstand en haak voor het toevoegen van kleine extra's, zoals de ogen of nep vlokken aan uw magneten.

Designing Fridgies

Terwijl u modellen voor fridgies jersey kunt vinden op vele websites, in tijdschriften en stalenboeken, ontwerp uw eigen zorgt ervoor dat uw ontwerpen fridgie zal zijn one-of-a-kind. Omdat ze klein zijn, het kost geen tijd te trekken uit de punten en herwerken ze tot het ontwerp is perfect. Laat je creativiteit en experimenteren met vormen, kleuren en soorten garens om iets van gezichten om abstracte ontwerpen te maken.


Formulieren

Symmetrische ontwerpen met afgeronde hoeken zijn gemakkelijker om de stijl op magneten passen. Als het formulier heeft haaksteken of onregelmatige uitsteeksels kan nodig zijn om opstijven met zetmeel, suiker om de punten te vallen wanneer de magneet aan de koelkast is bevestigd. Werk mazen en kan ook helpen om het model te verstijven, zodat het niet slap wanneer de magneet op de deur steken.

Seizoensgebonden gehaakte Fridgies

Koelkast magneten jersey zijn een snelle manier aan te kleden uw koelkast voor feesten en speciale gelegenheden. Een rode driehoek met een pompon vastgelijmd aan het uiteinde is een prachtige Santa Claus hoed, terwijl een oranje cirkel met de ogen giechelen en een glimlach geborduurde uitgegroeid tot een Halloween-pompoen. Andere ideeën zijn hart voor Valentijnsdag, konijntjes en paaseieren, een klaver voor St. Patrick's Day en een rotje voor Independence Day.

Haak Motif Fridgies

Passen klassieke haak patronen te koelkastmagneten van hen werken met een kleinere naald en draad haak te creëren. Oma vierkante motieven, gehaakte sneeuwvlokken en rozen haken Ieren zijn bijzonder aantrekkelijk als fridgies.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha