Verpak 5 eenvoudige Homemade Ayurvedische haar te helpen haar te laten groeien snellerOude Ayruveda heeft ons geholpen om de goedheid van natuurlijke ingrediënten te ontdekken. Zelfs de moderne medische wetenschap zweert bij het. Ayurvedische tips voor haargroei is de weg te gaan!

Vandaag nemen we een beetje 'meer in de diepte van de voordelen van een aantal van de beste ingrediënten natuurlijke haargroei en zelfs een beetje' makkelijk te doen verpakkingen van haar met hen:


verpakkingen voor haar en beauty tips voor ayurvedische haargroei:

Pakket Bhringraj Haar:

Bhringraj heet "de koning van kruiden" voor zijn bewezen eigenschappen van de haargroei.

Maal de bladeren en extract van het sap zwartachtig groen. Dit sap is nuttig om zich te ontdoen van voortijdige vergrijzing, haaruitval en zelfs kaalheid.

In het geval dat ze niet in staat om verse bladeren te verkrijgen, kopen droge bladeren Bhringraj die gemakkelijk beschikbaar zijn op de markt .. Het is noodzakelijk om te weken in warm water 's nachts om te worden gebruikt door de haren op de dag na als een pak. Houd het op het haar gedurende 20 minuten voordat het af te wassen.

Follow-up : Follow-up met de olie op de hoofdhuid schoon Bhringraj nachts. Toe te passen door het masseren van de haren.

Pakket Brahmi Hair:

Brahmi is bekend om haar wortels versterken en stop haaruitval. Je kunt krijgen verse Brahmi vertrekt vanaf uw lokale markt. Gebruik een pasta van verse bladeren Brahmi hoofdhuid als een pakket voor tenminste 15 minuten. Als u gebruik maakt van bladeren Brahmi poeder, dan laten weken in warm water 's nachts en gebruik de dag voor ten minste 20 minuten.

Follow-up : Brahmi haar oliën zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. Follow-up met een routine nacht met haar olie Brahmi.

Amla:

De goedheid van amla of Indische gans bessen in haarverzorging is bewezen door de jaren heen, uit de oudheid.

Pakket Shikakai en Amla hair

Dompel Shikakai en Amla poeder in 1: 2 ratio's in warm water. Breng dit mengsel op het haar en de hoofdhuid 20 minuten de volgende dag vóór spoelen.

Shikakai reinigt het haar wortels en bladeren vuil gratis. Het bestrijdt ook roos. Tegelijkertijd amla maakt het haar sterke wortels en voorkomt voortijdige vergrijzing. Amla geeft ook een natuurlijke zwarte kleur aan het haar. Met een schone hoofdhuid en wortels gerevitaliseerd haar zal zeker sterker, langer en sneller.

Opvolgen:, volgt een routine nacht met Amla haarolie.

Amla en Neem pakket:

Die lijden aan blaren op de hoofdhuid? Dan moet je dit haar verpakking te gebruiken. Heeft de goedheid van amla en antibacteriële eigenschappen van neem niet alleen te ontdoen van puistjes, maar bestrijdt ook roos.

Maak een pasta van neem bladeren met verse nacht geweekt (in lauw water) MLA stof. Gebruik dit als een pakket op het haar en de hoofdhuid en spoel na 20 minuten.

Opvolgen: Follow-up met olie amla 's nachts en een warme massage.

Methi en Amla hair verpakking:

Hooi griekse of methi zaden zijn een uitstekend ingrediënt voor de haargroei.

Maak een poeder van zeer geringe geroosterde zaden hooi Griekse en op te slaan in een pot. Dompel 1cup methi poeder met 1 kopje amla poeder in lauw water 's nachts. Gebruik als een dag na haar pakket en nog ongeveer 20 minuten voordat het af te wassen.

Opvolgen: Follow-up met olie of olie methi amla vlakte 's nachts met warme massage voor goede resultaten.

Deze Ayurvedische tips voor haargroei snel zal u helpen de lange, lichte haren je altijd al van gedroomd te krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha