Vermijd deze fouten HaarverzorgingGezond haar verbetert onze schoonheid en maakt ons veilig voelen. Wij besteden veel aandacht van ons haar, maar er zijn enkele veel voorkomende fouten meesten van ons maken het onbewust. Welke schade onze haarzakjes resulteert in schade aan het haar.

Fouten Hair Care te vermijden:

Borstelen haren van aanzet tot:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Jacopo Romei


Borstelen of kammen van haar spreads natuurlijke oliën van aanzet tot punt. Maar borstelen van het haar van de wortels kan beschadigen en breken de haren in het midden of aan het einde vooral wanneer het haar dun of natte als klitten gemakkelijk. Vergeet nooit dat je haar is zwakker als het nat is. Begin dus op het einde en zachtjes borstel het haar geleidelijk nadert de wortels. Zorg er ook voor om een ​​borstel die zachtjes kan omgaan met uw haartype en lengte gebruiken. Verschillende borstels zijn verkrijgbaar in de markt voor verschillende doeleinden. Kies er een basis van uw behoefte. Een andere suggestie zou zijn om ervoor te zorgen dat de borstel heeft zachte haren gemaakt van natuurlijke vezels.

Overbelasting haarproducten:

Te veel producten kan wegen haar naar beneden, dat ziet er niet erg vleiend. Dit is natuurlijk ook het feit dat we kennen uit, ook chemicaliën is slecht voor je haar! Stok met een kwaliteit shampoo, de airconditioning en een stylingproduct. Zorg ervoor dat het product dat u gebruikt past het haar en de hoofdhuid ook!

Een andere veel voorkomende fout haarverzorging dat we het wassen van je haar elke dag. Deze manier bent u het strippen van de haren van haar natuurlijke oliën die beschermen tegen schade en drogen.

Wrijven haar met handdoek:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door stevetulk

De juiste manier om je haar te drogen met een handdoek is absorberend en niet wrijven. Wrijf verzwakt de haren waardoor het kwetsbaarder. Met behulp van rap op nat haar, kan vaak ook het haar te verzwakken. Dus voordat je droog te blazen met een handdoek en laat het drogen totdat het vochtig is. Ga gemakkelijk rap te vertrekken uw haar te herstellen.

High Temperature Behandelingen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Beebit.

Hoge temperatuur behandelingen, zoals rap en Ontkrullingsmiddelen kan gemakkelijk het haar beschadigen. Warmte strips je haar van de natuurlijke oliën die worden geproduceerd in de hoofdhuid. Deze natuurlijke oliën vormen een beschermende laag op de haarschacht en beschadiging te vermijden dagelijks. Het ontbreken van deze natuurlijke oliën laat de haarschacht kwetsbaarder. Zorg ervoor om specifieke producten die olie bevatten om haar te beschermen tegen hoge temperaturen te gebruiken. Ook zeker de temperatuur geschikt is voor jouw haartype. Als je de warmte te gebruiken, kies dan een product waarmee u de temperatuur aan te passen.

Slechte voeding:

Wat we nodig hebben om ervoor te zorgen dat we niet alleen gebruik maken van de juiste producten buiten. Haar is beter voedt de voedingsstoffen die we voeden ons lichaam. Slechte voeding kan sterk verzwakken het haar. Dus zorg ervoor dat vitamine C, proteïne, foliumzuur, biotine, ijzer en zink in uw dieet zijn. Alle voedingsstoffen en eiwitten hierboven voornamelijk keratine samen streven haargroei. Dus, ervoor te zorgen dat ze zijn verkrijgbaar in optimale hoeveelheden is de juiste manier om te gaan!

Een ander groot Don'ts van Hair Care:

    • Gebruik niet de verkeerde producten. Uw haartype moet bepalen welke shampoo je gebruikt. Vet haar heeft behoefte aan een shampoo evenwicht; Droog haar heeft een hydraterende één.
    • Niet moeilijk zijn, krijgt een kapsel dat minimale zorg vereist, minder stijl is minder schade.
    • Laat niet de dingen opstapelen. Gebruik een zuiverende shampoo om de paar dagen de tijd om het product te bouwen en vuil te verwijderen.
  • Uw haar niet bloot van schadelijke elementen zoals de zon op de middag of chloor. Dit is vragen om schade als gevolg van schadelijke stralen en chemicaliën van de zon in het zwembad.
  • Ga niet zwemmen met droog haar, als je haar nat is voordat u een zwembad, is het minder waarschijnlijk dat de chloor in zal krijgen en beschadigen.
  • Niet binden strak, haar zal krijgen uitgerekt en breken als gebonden te strak. Vooral als het nat is.
  • Geef niet op je kapsel. Houd uw haar laten knippen om de 4-6 weken, of ten minste om de 3 maanden de tijd om gespleten haarpunten te houden gratis.

Houd in gedachten om deze fouten te voorkomen haarverzorging en gezond een realiteit zal zijn voor u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha