Vermijd altijd het toevoegen van elke brandbare vloeistof brandIn het brandwondencentrum van het ziekenhuis Vall d'Hebron, is Barcelona geserveerd door een zeer kleine brandwonden op gezinsniveau (zoals de typische brandwonden hete vloeistoffen) voor ernstige brandwonden (voor het doorgeven van hoogspanning) die kunnen voorkomen bij maximaal 50% van de lichaamsoppervlak.

De meest voorkomende zijn kleine brandwonden door hete vloeistoffen of brand, uitbreidingen van tussen de 2% en 10% van het lichaamsoppervlak.

De verlenging is een van de belangrijke factoren, evenals de diepte, bijkomende ziekten (zoals lever ziekte of aandoeningen van het hart) en de leeftijd van de persoon verbrand.

Altijd aandringen op voorzichtigheid bij de behandeling van branden in een barbecue, elk jaar meer. Dr. Palao zegt dat het heeft gezien een patiënt wordt tanken een brand met een fles alcohol, blister arresteerde hem en ontplofte in de handen te lijden ernstige brandwonden. Vermijd altijd het toevoegen van brandbare vloeistof brand.

De patiënt brandwonden is vaak erg geruststellend voor de dokter, omdat, ondanks de belangrijke gevolgen van plezier en laten hun patiënten die zijn dan vaak geconfronteerd met het leven gelukkiger.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha