Verlies van haar folliculitis - oorzaken, voorzorgsmaatregelen en behandelingFolliculitis is een term die u zeker te zijn voldaan, indien de haaruitval is een probleem dat je dwars zit. Als je ooit hebt afgevraagd wat deze term betekent in wezen, lees dan verder om erachter te komen!

Wat precies, is folliculitis?

Elk haar groeit uit een structuur die lijkt op de zak, die bekend staat als de haarfollikel. In de diagrammen van haar, waarbij de lamp van de gloeidraad beëindigt de follikel. Folliculitis is een aandoening waarbij de lamp ontsteekt door een aantal factoren hardnekkige huid zoals droge huid, of wanneer er wrijving tussen de haren en kleding van een bepaald gebied van het lichaam. Het laatste is gebruikelijk in plaatsen zoals de lies of dij, die normaal onder allen tijde. Echter, folliculitis want we begrijpen het is gebruikelijk in de hoofdhuid en gezicht regio.


Oorzaken van haaruitval folliculitis:

Er zijn vele oorzaken die vaak de haarzakjes irriteren en ze geïrriteerd en rood. Sommigen van hen zijn als volgt:

 • Bacteriën en sommige soorten gist infecties kunnen de haarfollikels te vallen. In dergelijke gevallen zwellen en ontstoken.
 • Soms kan overmatige wrijving van de haarzakjes met de kleren een reden voor hen om ontstoken te krijgen en kan zelfs verergeren in een zaak vol folliculitis zijn.
 • Zweet, stof, vuil kunnen verstoppen de poriën van de huid, waardoor ontsteking en infectie van de haarzakjes.
 • Scheren, vooral baard regelmatig met een botte kunnen enorme schade aan de haarfollikels doen. Word zichtbaar rood, ontstoken en jeukende.

Enkele andere oorzaken van het verlies van haar en folliculitis:

 • Het dragen van strakke kleding die voortdurend wrijven tegen de huid, met water dat niet afdoende wordt behandeld met chloor, het overmatig gebruik van sommige producten, zoals make-up, cacaoboter, motorolie, steroïde crèmes die de poriën van de huid verstoppen en beschadigen de follikels follikels andere oorzaken van folliculitis. Het is een aandoening die zowel te voorkomen en omkeerbaar, met een beetje 'zorg.

In geval van een infectie of eerdere bezuinigingen, kan de schade verspreiden naar nabijgelegen haarzakjes. Dit is de reden waarom je nodig hebt vooral voorzichtig met wonden of punten nog niet gedroogd te zijn. Ziekten zoals HIV of diabetes, die de kracht van het immuunsysteem van het lichaam soms manifesteren als folliculitis vermindert.

Krijg je gecontroleerd of:

 • Je puistje-achtige formaties over je huid met een haar in het midden. Dit zijn degenen die er uitzien als ontstoken haarzakjes.
 • Deze ontstoken haarzakjes neiging te barsten met bloed of pus sijpelen uit van hen. Dat betekent dat het tijd is om uw dermatoloog te bellen.
 • Haarzakjes jeuk als een gek en je besteden al uw tijd proberen om comfortabel in je kleding te zijn terwijl je lichaam voelt alsof het in brand staat.
 • Als de sets folliculitis, in twee dagen nadat ze in een warm bad of het zwembad zijn geweest, niet-gechloreerde, en ontsteking hebben meer kans om zich in de maagstreek.

Folliculitis behandeling van haaruitval: hoe de aandoening te behandelen?

 • Meestal is de enige goede ding over deze aandoening is dat het geneest vanzelf. Wees geduldig en geef hem de tijd om over twee weken. In het geval dat de jeuk wordt nu pas echt voor u, kunt u een warm kompres met witte azijn of Burowwater voor sommige onmiddellijke verlichting te gebruiken.
 • Medicinale shampoo kan worden gebruikt om deze aandoening te behandelen wanneer deze optreedt op de hoofdhuid.

Dit is een vrij veel voorkomende aandoening die je niet mag paniek over. Het kan echter moeilijk zijn om te leven met recidiverende folliculitis haaruitval. Het is het beste om een ​​dermatoloog in dergelijke gevallen te raadplegen.

Na een goede hygiëne helpt folliculitis te handhaven op de baai. Hier zijn een aantal dingen die kunnen worden gedaan om de verspreiding van de infectie te beheersen.

 • Gebruik bereid antiseptische zeep
 • Schar van antibiotische en antiseptische lotions op het getroffen gebied. Dit zal helpen om geïnfecteerde follikels te behandelen.
 • Breng een compressor warm en vochtig op de getroffen gebieden, teneinde de verspreiding van de infectie naar andere gebieden onaangetast bedienen.
 • Gebruik over de toonbank medicijnen, zoals cortison crème na een douche.
 • Bestrooi met medicinale poeder op het getroffen follikels vóór het dragen van kleding.
 • Voeg een paar druppels chloor in uw warm bad drie keer per week.
 • Laat je handdoek niet delen met anderen.

Twee remedies die enkele honderden geholpen hebben last van folliculitis

een. Water en hydrocortison:

Gebruik een vochtige doek en bevochtig de getroffen gebieden met lauw water.

Spray het gebied met een royale hoeveelheid van een antibacteriële zeep roem. Dit kan in vloeibare vorm of zeep.

Wrijf de huid voorzichtig met een zachte zeep wassen voor een goede 30 seconden. Dit exfoliëren dode huidcellen in de buurt van de follikels.

Grondig afspoelen met warm water en daarna droog.

Volg deze sessie behandelen van de huid met een dun laagje hydrocortison crème die zowel ontsteking en jeuk acute verlicht.

b. Azijn gecomprimeerd:

Meng vier delen water met een deel van de witte azijn goede kwaliteit. Nu dip een schone vochtige doek en wring deze uit tot het bijna droog is.

Voeg nu dit-azijn gedrenkte doek op het getroffen gebied voor een half uur. Doe dit twee keer per dag voor het beste resultaat.

Volg deze sessie azijn kompres aanbrengen van een dunne laag van hydrocortison voor snelle resultaten.

Ik hoop dat dit artikel was informatief. Gelieve te laten vallen in uw commentaar, als je twijfelt over folliculitis haren los hebben

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha