Verjaardag Ideeën voor een tienerjongen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 1, 2015 Admin Vakantie 0 5


Veel tienerjongens zijn niet typisch verjaardagsfeestjes, omdat ze uit kunnen komen als kinderachtig. Het laatste wat een tiener wil schaamt voor zijn vrienden te zijn. In plaats daarvan, het plannen van een verjaardagsfeestje dat de dingen die hij en zijn vrienden zijn omarmt "in" op dit moment.

All-Night

Plan voor een hele nacht of het hele weekend van de activiteiten voor uw tiener en haar vrienden. Dit kan onder meer activiteiten zoals kamperen of wandelen met crossmotoren, quads, vissen of tracking. Een all-night video game marathon zou zijn als de hemel op aarde voor de jongens. Opgezet games en tv allemaal in dezelfde kamer. Vraagt ​​zijn vrienden om een ​​aantal van hun games en systemen lenen, indien nodig. Een andere mogelijkheid voor de hele nacht kunnen zijn kosmische bowling.

Sport

Centreren zijn verjaardagsfeestje voor zijn sport of team. Als u houdt van honkbal, overweeg hem en zijn vrienden naar een professionele game, ook al is het een minor league team. Vooruit bellen om te zien of je iets speciaals, zoals de jongens die een aantal van de spelers of een verjaardag aankondiging op het grote scherm te voldoen kan regelen. Een andere optie is het huren van een sportaccommodatie voor uw tiener en zijn vrienden om samen te spelen, oefenen, of om beroepsonderwijs te verkrijgen. Dit werkt voor sportteams, zoals honkbal, basketbal, golf, voetbal of voetbal.


Energie activiteiten

Partijen die actief tienerjongens kunt een favoriet te zijn. Breng ze naar een paintball aanbod en laat ze de dag doorbrengen schieten paintballs bij elkaar. Huren jet ski's als je ze hebt, en laat de kinderen om de beurt rijden op het meer. Make up waterballonnen en brengen van uw grootste waterkanonnen om een ​​binnenplaats te vechten.

Co-Ed

Als uw tiener wil een co-ed party, overweeg dan een moordmysterie diner, waar elke gast heeft een rol. Dit kan een minder intimiderend omgeving te creëren voor uw tiener en zijn gasten, omdat ze allemaal doen alsof ze iemand anders zijn. Mall speurtochten laat jongens om grote schade aanrichten in het winkelcentrum proberen om de objecten voor een ander team (s) te vinden. Iets dat lijkt op de gewone en komiek zou kunnen werken. Nodig een komiek die gespecialiseerd is in adolescenten delen te houden gasten lachen, misschien rond de partij in een gebraden als uw tiener is niet al te zelfbewust.

Cadeaus

De meeste tienerjongens zijn niet zo moeilijk om te kopen voor als je zou denken. De nieuwste elektronische spelletjes of videowerk voor vele 16-jarige jongens, of overwegen een gift card naar zijn favoriete spel op te slaan of website om muziek te downloaden. Tickets voor een sportevenement of een concert dat willen participeren zijn andere opties. Als er niets anders, geef hem een ​​portemonnee gevuld met cadeaubonnen of cash.

Macht

Die verder gaat dan gewone voedingsmiddelen, zoals take-out pizza, hamburgers en hotdogs. Maak in plaats daarvan een klein buffet rond uw tiener favoriete voedsel. Als hij houdt van Mexicaans eten, het opzetten van een taco bar, met gerechten zoals enchiladas, tamales en Carne Asada. Serveer lasagne of spaghetti met verschillende sauzen, als die zijn zijn favoriet. Of plan een barbecue all-out cowboy-geïnspireerd.
Overweeg een reep chocola of fondue dessertbuffet in plaats van een traditionele verjaardagstaart als u denkt dat uw tiener zou kunnen genieten van dat meer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha