Verjaardag Cadeaus voor Jongens ThuisZoek een verjaardagscadeau voor een jongen is soms als zoeken naar een naald in een hooiberg. Het maken van een zelfgemaakte gift kan de taak nog moeilijker te maken. Maar er zijn een aantal slimme manieren om uw geliefde of een vriend die u de zorg vertellen. In het menu om de muziek, het creëren van iets unieks kan een gedenkwaardige manier om zijn verjaardag te vieren.

Memorabilia

Verzamel souvenirs van uw tijd samen in de aanloop naar zijn verjaardag - als peuken films, foto's of programma een spel of evenement. Schrijf een briefje met de hand om u te vertellen van de waarde van uw relatie. De notitie kan ook een wenskaart met de hand illustraties en speciaal papier.

Menu Verjaardag

Ontdek uw echtgenoot of geliefde favoriete gerechten en een menu speciaal voor hem. U kunt dit doen door het verzamelen van informatie over hun favoriete voedsel voor zijn verjaardag. Gebruik enkele gespecialiseerde papier kleuren. U hebt een computer, printer en nietmachine nodig. Aan het begin van het menu, schrijft zijn favoriete voedsel en vijf verschillende items om uit te kiezen naar beneden. Een voorbeeld kan de pasta worden. Je kon naar beneden de ravioli, penne, linguine, mouwen en lasagne zetten. Deze pagina's kunnen worden onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en drankjes.


The Journal Verjaardag

Maak een papieren verjaardag twee pagina's te markeren zijn prestaties in het afgelopen jaar, en de reden waarom u de zorg voor hem. U hebt een computer en een printer nodig. Veel van de huidige software programma's hebben sjablonen voor nieuwsbrieven. Gebruik een van hen om een ​​voorpagina te maken. Kunnen bestaan ​​uit verhalen over hem met foto's. De krant kan worden naar hem vernoemd -. Bijvoorbeeld. "The Daily News Joe" bewerken en af ​​te drukken plaats deze dan op de voordeur of aan de ontbijttafel voor een verrassing.

Muziek CD

Branden van een CD van zijn favoriete muziek. Of maakt u een playlist verjaardag naar haar mp3-speler. De sleutel is om zijn favoriete muziek in het jaar kennen. U kunt love songs of liedjes die ze willen om naar te luisteren in de douche, in de auto of tijdens een training te kiezen. Gebruik cd-brander van uw computer en het downloaden van muziek van online muziekwinkels of muziek verplaatsen van een cd en zet het in een map te downloaden op een lege schijf. U kunt ook een mp3-speler te downloaden. De mp3-speler heeft vaak een USB-poort of kabel. Met behulp van een foto-editing software, maakt u een dekking voor uw CD. Print en knip dan zet het in een CD jewel case.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha