Verjaardag Cadeaus voor een man BossTerwijl werkplek etiquette vereist niet dat de werknemers kopen verjaardagscadeaus voor hun baas, zou je redelijk dicht bij je hoofd voel me zo je wilt hem een ​​cadeau te geven, of u misschien verplicht om een ​​cadeautje te geven voelen. In beide gevallen zijn er een heleboel gave opties voor je baas. Blijf uit de buurt van een geschenk dat lijkt misschien te persoonlijk, hoewel, als dat mogelijk niet geschikt voor de werkplek zijn.

Mand

Maak een geschenkmand voor je baas vol met items die in staat zijn om te gebruiken zal zijn. Bijvoorbeeld, als je een koffiedrinker, plaatst u een vers kopje koffie in een mand. Samen met de beker, voeg een kleine container van gourmet koffie en andere koffie-gerelateerde objecten, zoals suikerklontjes, gearomatiseerde stroop, kaneelstokjes en gekleurde plastic of glas swizzle. Misschien heeft hij een hobby buiten het werk, zoals golf. Vul een geschenkmand met golfballen, tees, golfbal markers, een nieuwe handschoen en een golfclub hoofd te bedekken.

Office Equipment

Kies een nieuwe fabriek voor zijn kantoor. Als hij veel ruimte voor planten heeft, kiest iets kleins, zoals een kerst cactus. Voor een groter kantoor, kies een grotere plant, zoals een vrede lelie of spider plant. Niet kiezen voor een kamerplant die veel onderhoud voor een baas die niet veel tijd te besteden aan het verzorgen van de planten heeft vereist.


Wijn

Je kunt niet verkeerd gaan met een fles wijn voor een baas die zo nu en dan graag een drankje te gaan. Kies een lokaal geproduceerde wijn uit een nabijgelegen wijngaard, als je toegang hebt tot een. Zo niet, ga dan naar een lokale wijn winkel en vraag een deskundige om een ​​rode of witte wijn adviseren, afhankelijk van de voorkeuren van je hoofd. Als je wilt, geef hem een ​​fles wijn met een kurkentrekker en een nieuwe set wijnglazen.

Boek

Kies een boek aan je baas. Als je van sci-fi thriller, kiest u het laatste boek is uitgevoerd door een populaire auteur. Je zou ook kunnen kiezen voor een boek dat iets te maken met uw beroep heeft. Bijvoorbeeld, voor een man die in onroerend goed, ga met een boek geschreven door een beroemde invloedrijke makelaar, zoals Donald Trump. Als je een tafel in zijn kantoor, kies een boek dat zou laten zien, zoals een boek vol met foto's van zijn favoriete vakantiebestemming.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha