Verjaardag cadeau-ideeën voor mannen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 5, 2015 Admin Vakantie 0 1


Het vinden van de juiste verjaardagscadeau voor een jongen, waarschijnlijk niet anders dan zoeken naar een speld in een hooiberg. Als u moeite om de perfecte verjaardag cadeau voor hem te vinden, zijn hier tips, variërend van een zelfgemaakt diner aan kinderspeelgoed dat haar verjaardag onvergetelijk te kunnen maken.

Homemade Dinner

U hebt waarschijnlijk gehoord dat de beste manier om het hart van een man gaat door zijn maag. Mannen houden om te eten en te genieten van een goede zelfbereide maaltijd. Zelfs als je niet de beste kok, is het nog steeds de gedachte die telt. Spaghetti of kip diners zijn eenvoudige ideeën voor het diner. Bak uw favoriete taart voor een verjaardag toegevoegd, zoals cupcakes, koekjes of taart zelf.

Sportevenementen

Verras hem met tickets voor zijn favoriete sportevenement. Maak uw gift die interessanter door er een speurtocht. Bijvoorbeeld, als u kocht kaartjes voor een Chicago White Sox wedstrijd, wikkel de tickets in een decoratieve doos en verbergt hem in zijn sok lade. Schrijf instructies op notakaarten die hem zal leiden naar de lade. Bijvoorbeeld, op de eerste kaart die je zou kunnen schrijven: "Kijk onder het tapijt in de keuken." Blijven om kaarten toe te voegen om te leiden naar andere punten tot de laatste kaart stuurt hem naar het kaartje in zijn sok lade.


Cadeaubonnen

Een cadeaubon is nooit ontbreekt voor een man die alles al heeft. Geef hem een ​​cadeaubon voor zijn sportzaak of favoriete restaurant. Of, als je weet dat je gaat reizen buiten de stad voor een paar dagen, het onderzoek restaurants in het gebied, die zullen bezoeken en cadeaubonnen voor die restaurants voor elke dag dat er passeert. Wikkel de cadeaubonnen in een decoratieve doos of slip in zijn verjaardagskaart.

Kinderspeelgoed

Waarschijnlijk ook mannen hebben gehoord beschreven als "grote kinderen". Geef ze iets wat ze normaal niet zouden kopen voor zichzelf. Vraag hem of er was een zeker speeltje hij miste op als een kind. Bijvoorbeeld, koop Sea Monkeys hem voor zijn bureau thuis of op het werk, of koop een self-contained Underwater Ecosysteem. Het is een verjaardagscadeau die zeker zal worden herinnerd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha