Vergelijken Machines QuiltenQuilten is een kunst van het naaien. Deze methode bestaat uit twee of drie naaien stoffen aan elkaar om een ​​dikke doek, gelaagde en gevoerde maken. Een quilt kan worden genaaid met de hand of machine genaaid. Als je in de markt bent voor een machine quilten, wordt gekeken naar de kosten en de kwaliteit bij het vergelijken van modellen. Proces

Quilten is een naald en draad. Het heeft de volgende drie lagen; stoffen kap (quilt), centrale stofinzet (tel) en de laatste bekledingsmateriaal (coating). De naald en draad zijn gemaakt door alle drie de lagen te passeren en trok zich terug door een machine of door een quilter.

Vergelijk

Eerst beslissen of u wilt een machine quilten automatische of een handmatige. U kunt nu de geprogrammeerde machine quilten. Quilten duurt lang, en dan de naaimachine moet opereren voor een lange periode, om zo de motor van kracht en macht te controleren. Wanneer Quilten is een dikke deken of bed gespreid, kunt u een dikke laag schuim te voegen in het midden van 2 tot 3 centimeter. Dus, controleer dan de afstand tussen de naald en de transporteur. Als u wilt een naad met de hand te maken, te controleren of de machine heeft de mogelijkheid om beweging te bevrijden. Ten slotte kun je de hulp en advies van een verkoper te nemen om een ​​machine quilten goede kwaliteit die aan al uw wensen en eisen voldoet.


Aanvragen

Quilten machines kunnen worden gebruikt om kleding, dekbedden, spreien, wandkleden en tapijten maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha