Verbazingwekkende Shadows Nail Art Tutorial Met gedetailleerde stappen & PicturesDe term "Shadows" wordt steeds meer populair elke dag met beroemdheden sportieve kapsels of kleding, of Shadows Shadows Shadows nagels. Dus waarom zou je achter worden gelaten?

Vandaag zal ik u twee keer te proberen nail art designs Shadows gemakkelijk om te doen en zeer stijlvolle tonen. De techniek is vergelijkbaar met een spons en zelfs beginners kunnen dit doen.


Hoe doen Ombre Nail Art?

A. Black and Golden Ombre Nails:

Dit is een tekening schaduwen nagel erg mooi, die je kunt dragen voor uw feesten. U kunt deze nail art met kleurrijke kleren met goud of zwart-team. Het is gemakkelijk om te doen en ziet er zeer stijlvol.

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Zwarte nagellak
 • Blauw email
 • Transparant glazuur
 • Spons
 • Pincet
 • Strass harten zwarten

Stap 1:

Deze nail art zijn we niet met behulp van acrylverf. Daarom is het gebruik van base coat is optioneel. Echter, het is altijd raadzaam om een ​​primer te gebruiken voor het aanbrengen van elke polish, omdat het helpt te versterken nagels, waardoor het bestand tegen breken of chippen. Na uw base coat droogt, gebruik wit glazuur over de gehele nagel. Dit zal de basis ondoorzichtiger maken.

Stap 2:

Nu gebruik ten minste twee lagen van fijn goud glazuur op de nagels. Volledig laten drogen.

Stap 3:

Neem een ​​stuk spons en zwart email op een palet. Gebruik de spons om de nagellak zwarte halverwege dep door de spijkers uit wortels van de nagels. Zorg ervoor dat u schar slanker naar de wortels en verminderen de druk pat als u het midden van de nagels te bereiken. Het moet iets als hieronder zijn. U kunt de banden cello tape de zijkanten van de nagel zodat er minder rommel op te ruimen. Toch geef ik de voorkeur te reinigen met een watje in plaats van het gebruik van tapes cello.

Stap 4:

Neem nu een wattenstaafje of wikkel een stuk katoen rond een tandenstoker en dompel het in nagellak remover of aceton. Reinig de zijkanten correct.

Stap 5:

Geef het een rust van 5 minuten voor de polish te drogen. Als het glazuur niet goed drogen kan het effect schaduwen bloeden bij gebruik van de transparante glazuur. Nadat het is gedroogd, gebruikt u de duidelijke nagellak. Onmiddellijk na het aanbrengen van duidelijke nagellak, neem de pincet en zet een hart van zwarte steentjes in het midden van de nagel tips. Het moet iets als hieronder als ze klaar zijn. Gewoon prachtig!

B. Metallic Ombre nagels:

Dit is een ander mooi ontwerp tricolor Shadows metalen nail art dat kwam. U kunt dit proberen met een partij jurk in zilver of blauw of magenta. U kunt andere kleuren te gebruiken ook het houden van de basis in zilver om de kleding te passen.

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Zwarte nagellak
 • Metallic zilver, blauw en magenta nagellak
 • Spons
 • Pincet
 • Transparant glazuur
 • Strass hartjes

Stap 1:

Voor dit project, nogmaals, zal je beginnen met een basislaag om je nagels te beschermen tegen chippen. Na te zijn gedroogd, passen we wit glazuur. Wanneer de witte glazuur droog is, zullen we gebruik maken van twee handen van een mooie zilveren nagellak. Nu, laat me niet te verwarren! Neem een ​​kijkje op de foto's hieronder en je bent klaar.

Stap 2:

Als het glazuur zilver droog is, neem de spons en metallic blauw glazuur in een palet. We schar op metallic blauwe nagellak met de handdoek in de richting van de tips. Voor deze nail design nagels langer je hebt, hoe beter. Zodra je klaar bent, moet het iets als de afbeelding hieronder zijn.

Stap 3:

Nu geef het een rust tijd van 1 minuut of zo. Neem metallic magenta nagellak op een palet. Neem wat 'nieuwe spons en dep de zelfde tot halverwege de nagels. Volledig laten drogen. Eenmaal gedaan, moet het eruit zien als de afbeelding hieronder.

Stap 4:

Nu opruimen van de rommel rond de nagels met een watje gedrenkt in remover. Wanneer dit klaar is, breng dan een blanke lak. Onmiddellijk uw pincet en zet een hart van steentjes naar de centrale ligging van de tips. Laat goed drogen. Uw ontwerp Shadows zilver is helemaal klaar om te pronken!

Nu, kunt u ook pronken Shadows email als alle beroemdheden! Ik hoop dat je deze tutorial genoten. Ik kom terug met meer nail art zijn. Wees voorzichtig!

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha