Verbazingwekkende Nail Art Chinese handleiding met gedetailleerde stappen en afbeeldingenChinees Nieuwjaar is om de hoek en wat een betere kans om te proberen om een ​​aantal 'amazing nail art Chinese creëren? Chinese nagel ontwerpen zijn populair over de hele wereld. Net zoals de Japanse nagels ontwerpen, te nail art China is gemaakt met de hulp van een groot aantal materialen nagel deco. Je zal ook gebruik maken van een aantal lettertypes en! Het vieren van de oude Chinese cultuur door nail art - geweldig, is het niet? Je kunt tekenen eenvoudige Chinese karakters, of beter nog samurai, draken, lantaarns of kersenbloesems - alles is mooi Chinese cultuur!

Nu, niet in paniek raken! Het creëren van nail art Chinees is makkelijker dan je denkt! Geloof je me niet? Vandaag zal ik je laten zien hoe je een eenvoudige nail design met Chinese karakters en een drakenkop voor de duim te creëren. Volgen en je zult zien hoe gemakkelijk het is in werkelijkheid!


Chinese Nail Art Tutorial

Noodzakelijke dingen:

  • Basislaag (optioneel)
  • Een huidskleur nagellak
  • Een oranje nagellak
  • Acryl verf in zwart, licht roze, donker roze, rood, geel en wit
  • Een borstel nail art dunne
  • Transparant glazuur

Toepassing methode:

Stap 1:

Gebruik een basislaag om nagels te voorkomen dat vlekken en chippen. Als je nagels droog en gevoelig voor breuk, dan moet je een primer gebruiken. Echter, als je sterke nagels, dan kunt u de primer overslaan. Volledig laten drogen. Eenmaal droog, gebruik dan een nagellak kleur, als een tweede beschermende laag en nagels meer ondoorzichtig maken. Maak dan gebruik van twee handen van uw favoriete kleur van oranje glazuur. Volledig laten drogen.

Stap 2:

Neem uw nail art penseel en dip in de kleur roze acryl. Teken enkele bloemen, zoals ik hierboven heb aangegeven, maar vergeet niet om voldoende ruimte in het midden van de nagel te houden.

Stap 3:

Neem je instrumenten of nail art puntjes kwast en acrylverf en zet een gele stip in het midden van de bloemen. Vervolgens neemt witte acrylverf in een waaier van kleuren en gebruik de fijn penseel nail art om Chinese karakters te tekenen. Ik trok de woorden "Gelukkig Vakantie" in het Chinees, uitgesproken als Jiérì Kuaile en geschreven als 节日 快乐. U hoeft niet om Chinees te leren om mooie Chinese karakters te tekenen! U kunt alle woorden en hun vertalingen Google in Chinese en gebruik het lettertype op je nagels. Raadpleeg de bovenstaande afbeelding om te zien wat ik bedoel.

Stap 4:

Ik trok een paar bloemen aan de ruimtes aan de zijkanten te vullen. Ik gebruikte acrylverf op gele bloemblaadjes te trekken en zet een roze stip in het midden van de bloemen.

Stap 5:

Nu zullen we het gezicht van de draak op de duim te tekenen. Teken de omtrek, zoals ik hierboven heb aangegeven. Gebruik de nail art borstel en dunne acrylverf om dit te doen.

Stap 6:

Gebruik acrylverf gele wenkbrauwen en neus. Gebruik zwart voor de binnenkant van de mond en ook om de ogen te schetsen.

Stap 7:

Het geven oogappels een zwarte kleur met behulp van een tandenstoker. Gebruik witte kleur aan een aantal scherpe tanden en rode vestigen op een lange puntige tong te maken. Het moet iets als de afbeelding hierboven kijken.

Stap 8:

Nadat het ontwerp is voltooid, laten drogen en anders acrylverf kunnen bloeden op verzoek van de finish. Als het droog is, gebruik dan een of twee fijne lagen van een goede jas van hoge kwaliteit te verzegelen in uw ontwerp.

Mooie Chinese Nail Art is klaar om te worden gepronkt!

Dit Chinese Nieuwjaar, kunt u pronken ontwerp absoluut prachtig nagel Chinees. U kunt uw vrienden te imponeren met je kennis van de Chinese cultuur. En als ze een verlangen om meer te leren over de Chinese nail art, vertel hen deze pagina! Ik hoop dat je deze tutorial nail art genoten en probeer het eens! Maak je geen zorgen; met geduld en oefening, kunt u ook een expert in nail art geworden!

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha