VERANDEREN WIVES zodra ze comfortabel met hun echtgenoten? 9 fouten te vermijdenVERANDEREN WIVES zodra ze comfortabel met hun echtgenoten? 9 fouten te vermijden

Het huwelijk is iets dat we allemaal verwachten. Veel vrouwen geven toe dat ze van plan hun trouwdag als ze op de middelbare school. Terwijl de kinderen bezig zijn voetballen en vuil met hun collega's, zonder een zorg in de wereld, zal de meisjes zitten rond dromen nostalgisch om hun prachtige trouwjurk, huwelijksreis en toekomstige leven idyllisch!

Zelfs als je trouwt je droom man is vaak de mooiste dag van je leven, dat is vaak niet lang voordat de wittebroodsweken voorbij is. Voor je het weet, heb je geleefd met je Prince Charming voor meer dan een jaar. Niet de tijd vliegt! Dit is wanneer de problemen beginnen: je zo comfortabel met uw echtgenoot dat je bepaalde dingen die nooit zou hebben gedroomd van het doen voordat doen. Laten we eens kijken wat dit is, en hoe u kunt voorkomen dat veranderen, zodra je ook comfortabel met je man.


Oneerbiedigheid

Voordat de twee van hen waren getrouwd, zijn vrouw had veel respect voor haar man. Het was fascinerend om hem in het openbaar, goed opgeleide, gevoelig, en nooit uit de bocht sprak.

Nu ze is getrouwd, hij is een varken, en iedereen zou moeten weten dat hij een varken!

Wanneer vrouwen worden te comfortabel met hun man, kan het gemakkelijk zijn om bepaalde grenzen en regels van de etiquette te vergeten. Het kan gemakkelijk om te beginnen badmouthing hun echtgenoot in het openbaar, en in het bijzijn van hun vrienden. Maar dit is niet alleen een gebrek aan respect, het is ook pijnlijk en vernederend.

Gebrek aan intimiteit

Ja, we weten allemaal dat het verlangen om te vrijen is sterker wanneer we voor het eerst ontmoet onze partner. Hij maakt ons gaan zwak op de knieën, waardoor de vlinders in de buik uit, en doet ons denken aan hem de hele tijd.

Dit eetlust verdwijnt vaak als we een beetje 'ouder en meer comfortabel met hem. En wanneer een vrouw trouwt met hun man, kunnen intimiteit soms helemaal verdwijnen. Maar dit is vaak de doodsteek voor een bruiloft. Als u worstelt voor intimiteit en verlangen, moet u een arts te raadplegen. Uw echtgenoot zal zich afvragen waarom u niet wilt om te vrijen, dan is het niet eerlijk om in het donker te verlaten.

De behoefte om gelijk te hebben

Wanneer we beginnen met daten onze man, we willen hem te behagen. Om deze reden zijn we het eens met de dingen die hij zegt, niet te willen om hem te verstoren of conflicten veroorzaken.

Als we trouwen, is het echter een ander verhaal. We hebben een verlangen, een behoefte om altijd gelijk te hebben genomen. We verzetten ons tegen zijn argumenten met onze argumenten, we zetten onze voet naar beneden als we niet nodig hebben, en we zullen niet terug uit de buurt van een gevecht.

Er is geen behoefte. Wat uw huwelijk nodig heeft is rationaliteit en de bereidheid om toe te geven wanneer je fout bent.

Vergeten te vragen aan de Little Things

Vergeet niet voordat je trouwde toen was het de kleine dingen die er echt toe deed?

De "Hallo, hoe was jouw dag te praten? '

De verpakking van de lunches voor het werk.

De datum nachten.

Wanneer we trouwen, soms krijgen we zo comfortabel dat we vergeten alles over deze kleine dingen. Tussen het schoonmaken van het huis, aan het werk gaan en maken het diner, we vergeten aandacht te besteden aan onze echtgenoot. We nemen aan gewoon dat hij goed is en dat dingen soepel tikken. Maar niet altijd.

Niet geven hem de ruimte

Voor het huwelijk, een vrouw entertaint het idee dat haar man zijn eigen ruimte om te doen wat hij wil zou moeten hebben. Hij moet in staat zijn om haar vrienden te zien, hebben videospelletjes nachten, en krijg een abonnement op zijn favoriete team te kijken.

Eenmaal getrouwd, maar problemen op de ruimte kan beginnen te kruipen. Nu een man is zijn, kan het gemakkelijk zijn voor een vrouw om meer veeleisende over zijn tijd. In plaats van hem in staat om zijn vrienden te zien op zondag, moet hij in plaats daarvan gaan met zijn vrouw en zijn familie.

Elke zondag.

Dit is gewoon niet eerlijk en werkbaar. U moet doorgaan met je man de ruimte te geven, zelfs als het je man nu.

Wil om te veranderen zijn

Oke, dus onderzoek heeft gesuggereerd dat het geluk van een vrouw kan toenemen als de man brengt wijzigingen aan in zijn levensstijl hij wil. Maar dit is zeker niet altijd het geval, en zijn vaak nodig voordat de verandering.

Concentreren op zijn carrière en de persoon die je wilt zijn is de sleutel tot een succesvolle relatie. Als we al je tijd vervelende je man, in een poging om hem te overtuigen om dit en dat veranderen, zal alleen maar leiden tot conflicten en ellende.

Ze "verdienen beter"

Als je ooit gezegd dat je beter dan je man verdient, je loopt op heel dun ijs. Dit zijn woorden die moet worden overgelaten ongezegd, zelfs als het voelt alsof je beter verdient.

Wives krijgen comfortabel met uw echtgenoot en besluiten dat ze beter zijn dan wat ze krijgen gewoon gaan om conflicten en wrok te creëren verdienen. Als je het gevoel dat je meer verdient, communiceren met haar man en proberen om verandering te inspireren in hem en uw huwelijk.

Zichzelf verwaarlozen

Voordat we trouwen onze man, we werken extra hard om de perfecte lichaam dat hij wil dat we hebben te krijgen. Niet alleen dat, maar we willen ook te knijpen in onze trouwjurk!

Na getrouwd we de prins, maar er is een tendens te geven van onze training regimes. En een dieet compleet met groene kool sap? Vergeet het maar!

Immers, als onze man ons echt liefheeft, hij houdt van ons, ongeacht wat er gebeurt met ons lichaam.

Dat is gewoon luiheid. Je moet je zelfrespect en houden respect voor uw man. Het is uw plicht om te zorgen voor jezelf, niet alleen voor je uiterlijk, maar in het belang van uw gezondheid.

Je vergeet alles over die grote plannen

Dus wilde hij twee auto's, een groter huis, en misschien twee kinderen?

Maar nu je getrouwd en comfortabel bent, plotseling u niet wilt dat in extra werk te zetten om die dingen te bereiken. Je kunt niet alleen met een film en een hapje?

Alle plannen die u hebt gemaakt voor aankomst mer moet worden bewaard. Hij wil te houden, en je hebt een verantwoordelijkheid om te voorkomen dat ze in het belang van je huwelijk.

Wat zijn uw suggesties over hoe je een goede vrouw te zijn?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha