Velvet Nail Art TutorialDe meeste van jullie hebben een van de grootste trends nagels probeerde vorig jaar. Waar voorheen, schilderen haar nagels was het ultieme in stijl nagel, vorig jaar zag een andere stijl die de mode-wereld stormenderhand heeft veroverd nagel. Ja, we hebben het over nail art.

Je hebt misschien gezien allerlei nail art, vol met verschillende designs, kleuren, uitbreidingen en accessoires. Hoewel al deze zijn erg populair, er is een ander soort nail art dat is het creëren wat nieuws. Dit zijn de nagels met texturen die zijn erg populair dit jaar. Fluwelen nagels zijn nogal een rage onder de fans van nail art. Veel cosmeticamerken als Ciate en MUA zijn de lancering van hun nagels fluweel of bont kit. Hoewel deze zijn zeer populair en kan gezien worden sported door beroemdheden, deze zijn ook vrij duur en kan een probleem zijn als je op een budget, of zijn niet comfortabel, zowel op het design nagels.


De fluwelen nail art les is hier zal je vertellen hoe je deze nagels thuis gedaan door uzelf kunt krijgen. U kunt eenvoudig deze thuis te creëren, zonder het branden van een gat in je zak. Dus laten we beginnen:

Wat heb je nodig:

  1. Massaal poeder (voor deze les, ben ik aan het doen nagels geaccentueerd. Hiervoor gebruik ik twee kleuren. U kunt eenvoudig online kopen dit poeder van sites zoals ebay, bornprettystore of enige goede kantoorgebruik of voor kunst en ambachtelijke winkel in de buurt van uw plaats. gewoon om ervoor te zorgen dat deze van goede kwaliteit zijn, zodat het eindresultaat niet wordt beïnvloed.)
  2. Nagellak (voor deze, zorg ervoor dat de kleur die je kiest de correspondentie met het stof van verdringing zou moeten zijn)
  3. Een ventilator borstel of een borstel om stof van de overtollige poeder
  4. Basecoat

Stappen:

Breng de base coat en laat drogen

Nu verf je nagels met glazuren die vergelijkbaar zijn in kleur aan de kleur van uw stof verdringing zijn. Voor deze tutorial, ik gebruik een nagellak, roze en zwarte hete stof en verdringing.

Zorg ervoor dat u een enkele laag aanbrengen van uw transparanten.

Nu werken aan een vinger op een moment, om een ​​tweede laag van nagellak te schilderen en de nagel weken in het bad van massaal poeder, zoals getoond in de afbeelding hieronder:

Neem je nagel en stof de overtollige poeder met een kwast ventilator.

Herhaal de bovenstaande stappen, met alle vingers

Zorg ervoor dat u dit zorgvuldig te doen, vooral als je doet voor de eerste keer. Probeer niet te lopen en geef elk van je nagel voldoende tijd om te drogen. Als je nagels niet goed droog zijn, kunnen vlekken en verpesten de hele look.

Heeft een top coat niet van toepassing op je nagels.

En dat is het. Nu heb je deze mooie nagels fluwelen die zeker aan de afgunst van uw vrienden zijn en krijg veel complimenten zijn. Laat ze niet te proberen voor jezelf en laat ons weten hoe het bleek!

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha