Vegetal Hair Dye - Wat is het en waarom gebruiken?"Ik ben pas 25, hoe kan ik grijs haar al?" Nou, het is zeker mogelijk! Er zijn verschillende redenen die voortijdige vergrijzing van het haar veroorzaken, genetische één van hen zijn. Ongeacht de reden, als we zien deze draden grijs, je hele wereld op z'n kop! Van Googlen voor oorzaken en oplossingen, ik weet zeker dat je geen steen hebt onomgekeerd naar een manier om de tekenen van veroudering te behandelen vinden.

Een van de gemakkelijkste en meest handige om te verbergen grijs haar is door middel van het sterven. Er zijn verschillende chemische stoffen, natuurlijke, en haarverf plant die je kunt kiezen om het haar te kleuren zonder de angst voor bijwerkingen. Haarverf planten zijn populariteit in de meeste van de andere kleurstoffen opgedaan in de afgelopen jaren. Vaak tijd mensen geloven dat natuurlijke producten zoals haarverf planten zijn gemakkelijker op de zak en het haar ook. Ze komen in vele kleuren en hebben geen bijwerkingen.


Soorten haarverf:

Er zijn verschillende categorieën van haarkleurmiddelen op de markt vandaag. Het permanente haarverf, haarverf semi-permanente of tijdelijke - al helpen de bekroning blik jong!

Permanente haarverf: Als we zeggen permanent, niet echt zeggen dat ze uw leven zal duren! Het betekent alleen dat het gebruik van een permanente kleurstof haar, zal gekleurd haar voor meer dan 6 maanden blijven. Als het haar groeit, zal het ook groeien uit zijn kleur kleurstof. Voor een permanente haarverf moet je naar de salon te bezoeken voor een professionele uitstraling. Permanente haar kleuren hebben meestal veel chemicaliën die ook de huid op de hoofdhuid kan beschadigen. Als je een gevoelige huid en haar, dan zul je meer geneigd om het haar te beschadigen. Het voordeel van permanente haarkleur is dat ze duurzaam, maar ten koste van de gezondheid van de hoofdhuid! Wees klaar voor de jeuk, branderig gevoel en een tal van andere bijwerkingen die bij deze permanente haarverf.

Semi-permanente haarverf: Semi-permanente haarverf geven dezelfde resultaten in permanente haarverf, maar zijn van korte duur. Je nodig hebt om je haar te verven weer binnen 3-6 weken gebruik. De levensduur van de kleur is afhankelijk van de frequentie je je haar wast. De semi-permanente haarverf gebruiken voornamelijk natuurlijke producten om kleur te verlenen aan het haar. Een verder voordeel is dat zij voeden het haar terwijl te kleuren. Maar het nadeel is dat je kan nodig zijn om het haar regelmatig te kleuren. Waarom semi-permanente kleurstoffen kiezen? Ze hebben geen bijwerkingen; maar bereid zijn om frequente reizen naar de salon te maken!

Hoewel het natuurlijk, maar om oud te worden, hoef je niet een sport zout en peper haar wel nodig, alleen maar omdat je hoede voor chemische kleurstoffen bent. Uw zorgen zijn geldig, als de chemische stoffen doen meer kwaad dan goed. Dus wat is het volgende? Gebruik tijdelijke haarverf!

Plantaardige haarverf:

Wij redden het beste voor het laatst! Tijdelijke haarkleurmiddelen. Ja, zijn in de mode vandaag, en voor goede reden. Ze zijn meestal gemaakt van plantenextracten en zijn zeer veilig te gebruiken.

Tijdelijke haarverf niet erg lang op je haar, maar kan worden gebruikt voor touch-ups, waar en wanneer u maar wilt, zonder angst voor allergieën. Haarverf planten zijn een uitstekend voorbeeld van dit soort haarverf. Je kunt ze zo vaak gebruiken als je wilt op je haar, zonder zich zorgen te maken over de bijwerkingen. De haarverf zijn puur gemaakt van natuurlijke extracten. De kleur op binnen een week of twee. Als je ijverig airconditioning en regelmatig houden je haar, dan is dit het juiste product voor u. Een ander voordeel is dat je kunt conditioneren en behandel je haar als je wilt, zonder te hoeven maken over kleurbeheer of vervagen. Gebruik plantaardige kleurstoffen regelmatig naar die glans en veerkracht in je haar te houden.

Wat is een Vegetal Hair Dye?

De naam zegt het al! Haarverven worden op basis van plantenextracten. Verschillende groenten die we consumeren op een dagelijkse basis zijn rijk aan kleur. Plantaardige haarverf ingrediënten zijn allemaal beschikbaar uittreksels uit deze groenten. Er zijn verscheidene voordelen aan het gebruik haarkleurmiddel plant. Bijvoorbeeld, voeden de hoofdhuid, terwijl de kleuring van hen. Houd de huid op de hoofdhuid vochtig en ook u te elimineren uit roos en een droge huid. Worden beter geabsorbeerd door de haarfollikels en ook versterking van hun terwijl ze kleuren. Haar blijft zacht en flexibel bij het gebruik van plantaardige kleurstoffen.

Waarom Go Vegetal?

Plantaardige kleurstoffen zijn de laatste mode, en is populair bij zowel jongeren die een fancy kleur wilt, en ouderen, die willen gewoon hun grijze dekken! Ze zijn goedkoop, verkrijgbaar in zowel felle kleuren en traditionele, en het belangrijkst, niet de huid, de hoofdhuid en het haar irriteren. U kunt de techniek van het toepassen van kleur in huis te leren, en sport een kapsel dat je altijd al wilde proberen!

Vegetal Hair Dye Kleur opties:

Als u dacht dat de haarverf planten komen in saai zwart en bruin, bent u in voor een traktatie! Haarverven zijn groente in een aantal kleuren opties spannend. In feite wordt u verwend met een keuze als je de schaduwen op het aanbod.

  • Licht blond
  • Blonde Mahonie
  • Violet
  • Pruim
  • Karmozijn
  • Henna rood
  • Koperen blonde
  • Diep oranje

Dit zijn slechts enkele van de vele kleuren die je kunt kiezen, wanneer u naar haarverf eco-plant. Nu, is dat het een verleidelijk stelling?

Welk merk moet ik kiezen?

Hoewel we zijn hier niet om elk merk te bevorderen, adviseren wij u om te proberen Bio Vegetal Color, een merk dat viraal is gegaan in de Indiase markt. Van rood naar zwart, dit merk heeft een aantal kleuren om uit te kiezen, en het is alleen de kleurstof voor degenen onder u met een gevoelige huid en hoofdhuid. Uw beschadigd haar zullen hun glans terug te krijgen en glans in slechts één toepassing!

De meeste haarverf fabriek helpen om uw haarschacht kleur van wortel tot punt, zonder dat effecten of irritatie kant. Niet alleen zijn meestal gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn ook goedkoper dan hun chemische tegenhangers. Toestand en bescherm haar met haarverf planten en niet de grijzen meer vrezen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha