Vega Comedondrukker Tool - HerzieningZeer effectief en zeer handige tool - u kunt dit niet missen !!


Wens om die slechte punten zwarten bannen? Neem de leiding en afscheid te nemen van hen eens en voor altijd. De punten zwarten zijn verstopte poriën van vuil, olie, bacteriën en dode huidlagen. Meestal wordt een vette huid en acne-gevoelige huid aangetast door periodes zwarten. U kunt ze gemakkelijk verwijderen door een bezoek aan de salon of ondergaan dure behandelingen. Maar de beste keuze, intelligent en handig is om zelfgemaakte! De Vega Comedondrukker helpt bij het verwijderen moeiteloos die punten zwarten hardnekkige huid. Dit meeëtertang is veilig en belooft een ideale manier om punten zwarten te verwijderen zonder beschadiging van de huid.

Prijs:


Rs. 60

Instructies voor gebruik:

 • Begin met schone huid. Het is beter om de huid te stomen voor het gebruik van deze tool als het helpt om punten zwarten gemakkelijk verwijderen.
 • Druk op het kleine gaatje van het instrument plat op de punten zwarten.
 • Druk voorzichtig om het vuil te verwijderen en verwijder alle punten zwarten.
 • Herhaal dit op alle gebieden mee-eter beïnvloed.
 • Als u wilt een puistjes of whiteheads te verwijderen, kunt u gemakkelijk gebruik maken van een andere grotere gat om ze te halen.

Mijn ervaring met Vega Comedondrukker:

De Vega Comedondrukker verkocht in een doorzichtige plastic zak. De tool is gemaakt van zilver; het is dubbel eindigde met een patroon gegraveerd op het centrum om gemakkelijk vast te houden. De ene kant van het gereedschap heeft een kleiner gat gesloten die helpt bij het verwijderen van de punten zwarten en de andere kant heeft een gat iets groter geopend dat helpt bij het verwijderen grote punten zwarten, vuil of whiteheads. Het instrument is zeer stijlvol, compact en reis-vriendelijke.

Aangezien het gereedschap is gemaakt van zilver, is het mogelijk stoom op bacteriën of vuil te verwijderen. Ik vind het altijd leuk om mijn huid met een warme handdoek te stomen voor het gebruik van deze tool. Deze stap helpt om de poriën te openen en gemakkelijk alle vuil en punten zwarten te verwijderen. De tool is niet scherp, maar afgerond; is zoet maar werkt effectief. Zodra de punten zwarten van de huid verwijderd, laat een lichte roodheid door de druk van het gereedschap. Geen zorgen te maken, als de roodheid verdwijnt langzaam; kan ook ijsblokjes toepassing kalmeren en koelen het gebied van de huid. De tool kan eenvoudig thuis gebruikt worden en door iedereen. Het is eenvoudig en makkelijk te gebruiken. De afmetingen van het instrument is perfect en past in elk gebied van het gezicht.

De tool haalt alle punten zwarten, puistjes, pukkels of droog vuil met een beetje druk zelf. Altijd onthouden om alleen zachte druk te gebruiken op de huid, zoals het instrument zou kunnen verwonden en de huid beschadigen. Kortom, het is de gemakkelijkste en gemakkelijker punten zwarten verwijderen. Het maakt de huid helemaal schoon zonder het te beschadigen.

In het voordeel van Vega Comedondrukker:

 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
 • Erg handig.
 • Het kan gebruikt worden door mannen en vrouwen.
 • Het is minder tijd.
 • De tool is gemaakt van staal van goede kwaliteit; kan gemakkelijk worden gesteriliseerd om bacteriën te verwijderen.
 • Zeer eenvoudig te gebruiken en te beheren.
 • Het maakt de huid niet kwetsen.
 • Het werkt effectief in het verwijderen van punten zwarten, puistjes en vuil van de huid.

Tegen Cape Vega Black Remover:

 • Niemand

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha