Vaseline Healthy White Lightening Body MilkNiet-vette en lichte textuur huid lichter Body Lotion - de huid volgens niet lichter !!


Onze huid is op zijn gezond als wordt verwend met een goede body lotion. De meesten van ons hebben de neiging om ons gezicht te verwennen, terwijl u uitkijkt over de rest van het lichaam. Gebruinde huid en onregelmatige gluren door dat prachtige jurk off-shoulder kan je look verpesten. Maar gelukkig, de huid, met regelmatige verzorging en onderhoud, heeft een capaciteit om zijn toon te verlichten. Vaseline Healthy White Lightening Body Milk is speciaal ontwikkeld voor de huid van het lichaam vaak over het hoofd gezien. Deze body lotion werkt diep in de huid en verlicht de huid aangetast door pigmentatie of blootstelling zon.

Het komt in een uitgebalanceerde formule van wei yoghurt, vitamine B3and vochtinbrengende crème die hydrateert en verzacht de huid. Dit product wordt geleverd met vaseline triple zonnebrandcrème die de huid tegen verduistering beschermt. Vaseline is een gevestigd merk en biedt over het algemeen producten waarde. Het leek een buitengewone product te gebruiken en te herzien. Lees verder om erachter te komen hoe het ging!


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 35 tot 40 ml

Belangrijkste ingrediënten:

  • Vitamine B3 -enhances proces van verlaging van de natuurlijke huid
  • Serum Yoghurt -Hiermee geeft hydratatie en huidaandoeningen
  • Triple zonnebrandcrème - voorkomt verdonkeren veroorzaakt door UVA en UVB-stralen.

Indicaties voor gebruik

  • Neem een ​​voldoende hoeveelheid van het product op de palm van je hand en wrijf je handen samen.
  • Voorzichtig toe te passen over het hele lichaam.
  • Herhaal tweemaal daags.

Mijn kijk op de Vaseline Healthy White Skin Lightening Body Milk:

Vaseline Healthy White Skin Lightening Body Milk wordt geleverd in een plastic fles met een dop licht roze flip lock. De dop sluit het flesje goed en er is geen verspilling van product en je kunt gemakkelijk mee te nemen tijdens het reizen. De fles is ondoorzichtig en is niet geschikt voor het bijhouden van de hoeveelheid product in de fles te houden. Het pakket is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te vervoeren. De consistentie van de body lotion is zeer loopneus.

Het eerste wat me opviel toen ik het product gebruikt had zijn geur. De bodylotion is romig met een zeer zoete en delicate geur. De geur blijft op de huid gedurende ongeveer 15-20 minuten na het aanbrengen en vervolgens verdwijnt. Omdat de geur is zeer delicaat, geen probleem voor mensen met een gevoelige neus. De consistentie van de body lotion is loopneus dan wordt geabsorbeerd door de huid snel.

Aanvankelijk was ik afgeschrikt door het gevoel van vette en plakkerige lotion gaf na het aanbrengen, maar gelukkig verdwijnt volledig in de huid binnen een minuut, waardoor de huid zacht en soepel. Werkt doeltreffend hydraterende en conditioneren van de huidstructuur. Ik heb ook gemerkt dat de regelmatige toepassing van de controle lotion droge huid, maar in omvang. Dus als je een droge huid, dan is deze moisturizer zal niet werken voor jou.

Helaas, zijn verzoek om de huidtint lichter te maken en het verwijderen van tan valt flat.I heeft nog geen verandering in mijn huid toon gezien, zelfs na regelmatig gebruik. De lotion heeft een zonnebrandcrème triple en dit zal goed nieuws voor mensen op zoek naar een lotion om de huid te hydrateren en te beschermen tegen UV-stralen zijn. Ik gebruik deze crème voor het lichaam regelmatig en ik heb niet opgevallen geen break outs allergisch. Het is volkomen veilig te gebruiken op het lichaam en niet van toepassing op het gezicht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha