Valentijnsdag Ideeën voor de jonge dochtersValentijnsdag is niet alleen voor koppels. Als u kinderen hebt, kunt u een feestje te plannen en geven zinvolle geschenken voor deze feestelijke zien hoeveel je van ze houdt. Veel meisjes die aan het hart van de herinneringen aan Valentijnsdag cadeaus en feesten dag dat ze met hun ouders deelden tijdens hun jonge jaren.

Sieraden

Geef je dochter een stuk gegraveerde sieraden als een geschenk voor Valentijnsdag special. Armbanden en kettingen zijn de beste soorten sieraden jonge meisjes geven omdat ze kunnen worden voorzien van een bepaald type slot zodat ze niet in de wild vallen. Overwegen om een ​​hart hanger of armband. Bedels kunnen worden toegevoegd aan armbanden elk jaar of voor verschillende gelegenheden. Deze giften zijn de beste voor vaders om hun dochters de jongste geven, maar kan door beide ouders worden gegeven.

extra's

Als uw dochter heeft een zoete tand, geef haar een mand met lekkers. Bakken zijn favoriete koekjes of biscuits. Je kan een zak van gepersonaliseerde M & M's kopen met een beetje "Ik hou van jou" boodschap in het rood en roze kleuren. U kunt ook een mand aan haar interesses te creëren. Een populair thema is een korf "filmavond". Zet een aantal van zijn favoriete films, popcorn en feestartikelen onmiddellijk. U kunt een bak popcorn roze gedeelte reden gebruiken om de stok met Valentijnsdag en zijn voorzien van een pluche deken.


Keramische verf

Neem je dochter een studie van keramiek of aardewerk schildersatelier een week voor Valentijnsdag. Kies uit items om te versieren en quality time doorbrengen met elkaar om je eigen meesterwerken te creëren door correspondentie. De studie zal worden icing uw artikelen en hebben ze voor u klaar om later pick-up een paar dagen. Wikkel ze en bevestig een speciale boodschap of een kaart. We presenteren aan uw dochter op Valentijnsdag met een bloem. Ze zullen altijd denken aan de dag samen doorgebracht en hebben deze keramiek voor de komende jaren worden weergegeven.

Andere ideeën

Als al het andere faalt, worden Valentijnsdag-thema knuffels altijd gewaardeerd door de jongeren. U kunt ook uw dochter voor een moeder-dochter en vader-dochter 's nachts over de stad noemen. Laat haar krijgen opgedirkte en nemen in een film en diner samen op Valentijnsdag. Een andere optie zou zijn om het diner te koken met je dochter en hosten van een mini-partij. Haar in staat stellen om deel te nemen in de decoratie van het huis, de keuze van de gerechten en de bereiding. Nodigen dan een aantal leden van de uitgebreide familie over om te genieten en spelletjes doen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha