Vaadi Herbals Anti Acne Soap - BeoordelingenNiet Moisturizing Zeep En Media - zeker niet deze te kopen !!


Ik hou van zepen Vaadi Herbals. Ik gebruikte een paar varianten uit hun collectie zeep en ze vonden het absoluut geweldig! Geen wonder dat ik kon niet wachten om een ​​beetje 'meer dan hun soaps indrukwekkende proberen. Dit keer kocht ik ze de anti-acne zeep, die beweert tea tree olie hebben. Ik heb een gemengde huid, en elk probleem van acne nauwelijks onder ogen, maar ik wil nog steeds om deze zeep te proberen. Ik moet zeggen dat ik ben een beetje 'teleurgesteld met dit. Waarom? Lees de recensie uit te vinden!

Klachten:


Met een hoge concentratie aan antimicrobieel middel, terpinen-4-ol, tea tree olie maakt de zeep zeer effectief voor acne. Het bevrijdt de oppervlakte van de grond, het waarborgen van de vrijheid van zorgen acne!

Tea Tree Oil:

Verwijdert de bacteriën die acne en overtollig talg veroorzaken.

Prijs:

Rs.300 per 75g

Ingrediënten:

Tea tree olie, kruidnagelolie, olijfolie, kokosolie, palmolie, castorolie, en vele andere essentiële oliën

Mijn ervaring met Vaadi Herbals becalming Tea Tree Anti Acne Soap:

Zoals eerder gezegd, ik hou van zepen Vaadi Herbals. Zijn zeer gevoelig en kan worden gebruikt voor het gezicht ook. Misschien is de reactie van mijn huid van tea tree olie en niet de zeep zelf dat is de schuld van de ravage die speelde met mijn huid. Ik zeg dit omdat ik vroeger een tea tree toner in het verleden, die geen beroep op mij. Verduisterde mijn gezicht. Deze keer kocht ik tea tree zeep en kreeg het zelfde resultaat.

Ok, genoeg van mijn huid problemen, passeren we op de verpakking. Om het simpel te zeggen, ik hou van hun verpakkingen. Ze wikkel de zeep in twee verschillende covers achter elkaar en steek het in een doos. Maar aangezien het de zeep, zeker niet eenvoudig te transporteren. Dus ik zeg altijd niet om mee te nemen op de reis. Beschikbaarheid is ook een probleem. Je kunt vinden producten Vaadi online. U kunt zelfs een enkel product niet te zien in de markt Vaadi offline. De prijs is ok en handig. Deze enorme schuim zeep in de media, is niet meer of minder. De geur is niets bijzonders, maar het is heel behoorlijk.

Ik heb een gemengde huid en bijna geen acne krijgen. De zeep voorkomt zeker acne. Maar voor mij, het gebruik van zeep bleek een grote fout zijn! Na een wasbeurt, heeft mijn moeder veranderingen in mijn huid waargenomen. Verduisterde mijn huid al donker! Er was geen manier waarop ik zou gaan om door te gaan naar de zeep gebruiken na! Ik denk dat deze zeep wordt donkerder de huid droog en combinatie. Niet zeker over een vette huid. Vette huid mensen neem eens proberen en laat het me weten! Een bijwerking ik behandeld het gebruik van deze zeep is dat droge huid nogal slecht. Als mijn huid gemengd gekregen dit slecht, ik vraag me af hoe je omgaat met een droge huid deze zeep. Echt eng! U moet u absoluut uw huid te hydrateren na het wassen van je gezicht of baden met deze zeep.

Pro:

 • Plantaardige zeep Betaalbare
 • Alle ingrediënten zijn huidvriendelijk (vermoedelijk)
 • Goede verpakking
 • Betoverende geur
 • Schuimen genoeg (niet te veel)
 • Laatste lang
 • Voorkomt Acne
 • Geschikt voor de gecombineerde tot vette huid

Tegen:

 • Rijd niet vriendelijk vanwege zijn enorme omvang. Misschien Vaadi kan komen met kleine verscheidenheid van hun zeep? Echter, dit is geen big deal breaker voor mij.
 • Je kan niet offline te vinden. Je kunt ze vinden in slechts online winkels.
 • Volledige lijst ontbrekende ingrediënt
 • Niet geschikt voor de droge huid.
 • Behoefte aan vocht in de huid na gebruik
 • En hier is de biggie - donkerder de huid

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha