Uw Eye Shadow gaan met uw huidtype?De ogen zijn de poort naar de ziel! Uw woord zij sterker en lichter! oogschaduw om dit te bereiken door het toevoegen van diepte en dimensie. U kunt toepassen op de oogleden zoals altijd of onder de wenkbrauwen te geven uw ogen lijken meer op de voorgrond. Er zijn zo veel variaties met enkele veel merken op de markt met verschillende texturen en afwerkingen om uit te kiezen. Dus hier geven wij een voorbeeld in de verscheidenheid, om de keuze voor u gemakkelijker te maken.

Verschillende soorten oogschaduw gebaseerd op de huid:

Pressed Powder Oogschaduw:


Deze oogschaduw worden het meest gebruikt voor de huid van verschillende types. Ze geven een uitstekende dekking en kan worden gebruikt voor een pure look of intens. Verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en rijk gepigmenteerd. Om heel precies te zijn die opnieuw kunnen worden geclassificeerd als 'Matte' en 'Satin'finish maar de meerderheid van hen zijn verkrijgbaar in gesatineerd. Ze zien er geweldig uit op een droge en vette deksels met uithoudingsvermogen fatsoenlijk. De perfecte keuze voor bijna iedereen!

Loose Powder Oogschaduw:

Dit type kan worden als droog en nat gebruikt! Fijn bewerkte en gestructureerd, deze kleine schepen van de verwondering zijn perfect in combinatie met borstels, het uitdelen van mooi en schoon afwerking. Maar je kunt experimenteren een beetje 'drop-out. De optie met lichtere tinten is ongelooflijk, maar het vinden van de perfecte donkere tint is een beetje 'moeilijk, verkrijgbaar met vorst, glanzende en metallic afwerking. Gebruiken als highlighter en de resultaten zijn wonderbaarlijk!

schaduwen Eye Cream:

Dit type oogschaduw als u uw deksels drogen! Dit palet is super eenvoudig aan te brengen en te mengen met een borstel en vingers het geven van een verkoudheid of bedauwd afwerking. Ze zijn echter niet geschikt voor een kijkje intens! Breng een mengsel van één of twee tinten en je goed om te gaan. Maar niet meer dan hoeft het mengen om een ​​rommelige look en Creasy vertrekken, vooral op de vette huid. Dit type kan zowel een voordelig slecht afhankelijk van hoe het wordt beheerd worden!

Baked Eye Shadows:

Deze oogschaduw in een vorm van schimmel gehard en zijn sterk gepigmenteerd. Nogmaals, deze kan worden gebruikt zowel als droge en natte. Geeft een piek gemiddeld build wanneer gebruikt droog, maar geeft een gewaagde kleur en intens als het nat is gebruikt. Je kunt veel met deze ervaring om een ​​verscheidenheid aan looks te creëren. Dit zijn de laatste markt. Ze komen in een brede waaier van kleuren meer natuurlijk en puur en gedurfde tinten donkerder. Als het nat is gebruikt geven een kleur zeer rijken betalen op uw ogen!

Pigmenten verliezen:

Pigment is een zeer geconcentreerde verkleuren poeder ingrediënten bevat om aan de huid kleven. Dit zijn fijn gemalen pigmenten en zeer sprankelend. Er is niet veel verschil tussen losse poeder en pigmenten opgelost. Die ze nodig hebben om te worden gebruikt met zorg en deskundigheid anders kan je uiteindelijk uitzien als een discobal. Gasten kunnen genieten van een beetje 'te vallen wanneer u deze. Veel kleinere hoeveelheid nodig is voor de individuele toepassing. Deze voorkeur vooral voor speciale gelegenheden. Ook in dit geval kan worden gebruikt om een ​​was pure kleur of vet oog geven. Het kan worden toegepast in beide modi - nat of droog.

Alle grote merken van cosmetica levering van deze rassen van oogschaduw. U kunt de kleuren kiezen, afhankelijk van de kleur van de ogen of huidtype of uw voorkeur make-up.

Paste oogschaduw:

Een van de nieuwste uitvindingen in oogschaduw werd stok op oogschaduw. Stick-on oogschaduw zijn niet gemaakt door een groot aantal merken, zelfs als ze zijn gericht op amateurs is er grote twijfel over de manier waarop ze werken en hun effectiviteit in de werkelijkheid. Ze komen in groepen, te gebruiken, gewoon verwijder de folie en breng het naar de pers oog verwijder het papier. Het kan ook gemengd worden indien gewenst.

  • Niet beschikbaar
  • Niet compatibel met alle vormen van oog
  • Komt in unieke prints, zoals luipaard print
  • Het kan worden gemengd en aangepast na applicatie
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha