Urinezuur dieet - zo helpt tegen uw jicht?Foto: Shutterstock

Jicht is meer dan een vorm van artritis die optreedt als gevolg van een hoog niveau van urinezuur in het bloed. Zodra u zijn gediagnosticeerd met hoge niveaus van urinezuur, de volgende stap is om een ​​voedingsdeskundige en diëtist te ontmoeten en te begrijpen het dieet van urinezuur.

Omdat urinezuur dieet?

Wist u dat dieet urinezuur zal helpen om de concentratie van urinezuur in het bloed? Als gevolg hiervan zal het helpen met de symptomen van jicht en zorg ervoor dat u geen last heeft van een gevoelige en pijnlijke grote teen. Dit ondersteunt sterk verminderen dieet voedingsmiddelen die hoog in purines zijn. De reden is eenvoudig. Wanneer het lichaam breekt purines, wordt deze omgezet in urinezuur. Indien zuur niet uit het lichaam, waardoor jicht en ontsteking en pijn in de gewrichten.


Na het dieet urinezuur:

Er zijn een aantal beperkingen als je dit dieet te volgen, maar niets dat lastig en moeilijk kan zijn. Integendeel, zal u verlichting van de symptomen. Dus je zal het niet erg na dit dieet voor hoge urinezuur.

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die u moet vermijden als onderdeel van het dieet. In feite, dit is wat de voeding is al urinezuur - vermijd voedingsmiddelen die uw conditie en symptomen kunnen verergeren! Ook richten op voedingsmiddelen die een ontsteking kunnen verlichten en verminderen urinezuur, natuurlijk.

 • Purine Foods: Het eerste wat je moet doen is om de purine-rijke voedingsmiddelen uit je dieet te elimineren. Deze omvatten ansjovis, eieren, sardines, gist, gemalen vlees, zwezerik en bouillon. Terwijl de vis, linzen, asperges, champignons, schaaldieren en spinazie hebben een matige hoeveelheid purines, moet je proberen om je te beperken tot slechts één portie van deze voedingsmiddelen. Zoals in de verleiding als je kan voelen, vermijd voedingsmiddelen met een hoog purines!
 • Complexe koolhydraten: Complex geluid en zijn complex! Kijk naar complexe koolhydraten in fruit, volle granen en groenten te consumeren. Niet alleen dit te voorkomen de ophoping van urinezuur in het bloed, maar ook helpen de spijsvertering en helpen de opname van voedingsstoffen.
 • Eiwit: Verminder je inname van eiwitten. Probeer een laag-vet-eiwit verbruikt. Probeer te mager vlees, vet en sojascheuten eten. Eiwit moet maken slechts 15 procent van uw dieet. Als je niet wilt eten spruiten, plaatst de salade met wat knoppen en citroensap, is zeker om uw smaakpapillen te verleiden!
 • Fruit: Fruits, zoals kalk, appels, bananen en sinaasappels moet elke dag worden geconsumeerd om de niveaus van urinezuur te verminderen. Kersen zijn ook gezegd om goed te zijn. U kunt kersensap verbruikt om de ontsteking te verminderen en urinezuur. Proberen om twee bananen per dag te eten, zijn gemakkelijk bereikbaar, bijdragen tot het verminderen van de symptomen van jicht en hebben een tal van andere voordelen voor de gezondheid!
 • Tofu: De consumptie van tofu wordt beschouwd als goed de niveaus van urinezuur, zoals het wijzigen van de concentratie van plasma-eiwitten naar beneden te brengen en bevordert de uitscheiding van zuur. Tofu kan worden gekookt als u paneer zou koken. Gebruik het als een substituut voor paneer in uw recepten!
 • Alcohol: Alcohol is niet volledig als deel van het dieet urinezuur. Als je alcohol consumeren, zijn bereid een verhoging van het niveau van urinezuur te zien!
 • Water: Dit dieet raadt u aan om water en vloeistoffen te consumeren. Je moet op zoek te drinken tot zes liter water per dag geheel om urinezuur te spoelen uit je lichaam. Ook verse vruchtensappen en fruit, thee, koffie en soep.

Punten om te overwegen:

 • Wanneer u uw dieet urinezuur te nemen, moet u de inname van zout te verminderen.
 • Als u wilt om het voedsel beter verteerbaar te maken, kijk naar het toevoegen van peper, tomaten, limoensap en azijn.
 • Vermijd ook zoute voedingsmiddelen, zoals noten, koekjes en augurken.
 • Verminder je inname van verwerkte voedingsmiddelen en bewaard, omdat ze zout (natrium) content.

De grafiek dieet urinezuur lijkt de alkaliteit van het lichaam verhogen en deze op zijn beurt helpt om de zuurgraad van het lichaam te verminderen. De sleutel is om vers voedsel en onverwerkt, die urinezuur kan verminderen, natuurlijk eten.

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen heeft. Laat ons weten wat uw ervaring in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha