Uitleg foto Transfer Paper glasfusie gebruikenFoto transfer papier laat kunstenaars glas om camera's en andere tekeningen toe te voegen voor hun creaties in gesmolten glas. Deze tutorial zal laten zien hoe de foto's voor de overdracht papier gebruiken in uw kunst gesmolten glas.

Kies uw afbeelding. Merk op dat de beelden met de lichte en donkere contrast zijn de meest succesvolle, vooral in de kleine projecten. Foto kan moeilijk te gebruiken als er niet genoeg contrast. Het merendeel van de foto's moeten worden aangepast om het contrast in photoshop te verhogen voordat het op laser glijbaan sticker papier kan worden afgedrukt. De transfer papier fotografische produceren een sepia afbeelding.

Druk de afbeelding af op een laserprinter die een toner gebaseerde koolstof met een hoog niveau van zwart ijzeroxide, zoals een Hewlett Packard laser gebruikt. Toner met lage niveaus van zwart ijzeroxide zal branden in het kookproces.


Volg de instructies van de fabrikant van de kaart om het papier te beveiligen op het glas. Plaats de afbeelding in heet water en genieten van het papier terug. Plaats het transfer papier op het glas, spatel om luchtbellen en laat het drogen.

Gebruik een papieren handdoek of een rakel om de lijm drogen tot het volledig droog is. Zorg ervoor dat de sticker is glad op het gezicht van het glas.

Het beeld zal vrij stabiel zijn zodra de achterzijde papier is verwijderd en de afbeelding droog is. Wees voorzichtig niet te krabben terwijl u werkt.

De afbeelding kan worden gefuseerd aan de oppervlakte of onder plaatsen transparant glas bovenop en volledige fuseren van de twee stukken. Beide frit transparante of plaat kan worden gebruikt voor het bekleden van de afbeelding. Als links afgetopte, de inkt wordt een sepia toon. Als afgedekt, oxiden zwarten zou een mooie schaduw van omber zetten en het beeld wordt permanent bevestigd 'binnen' het glas.

Brand volgens de instructies van de fabrikant van de kaart. Oprit naar 1350 graden F. Crash de oventemperatuur tot 1000 graden F, het openen van de deur en ontluchten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha