U magere melk, volle melk gezond?Bent u het drinken van magere melk omdat je gelooft dat het een gezondere keuze van volle melk? Denkt u dat de magere melk, krijg je in de supermarkten is de beste vorm van melk beschikbaar? Dan moet je eens na te denken. Geloof het of niet, er zijn een aantal feiten over de magere melk die je moet weten, en zal de manier waarop je kijkt naar melk voor altijd veranderen.

Wilt u meer weten? Lees verder.


Ja, melk is gezond:

Je moet drie kopjes zuivelproducten te consumeren in de vorm van kaas, melk, yoghurt, en op een dagelijkse basis. De melk bevat essentiële voedingsstoffen, zoals calcium en vitamine D, die nodig is voor optimale gezondheid, groei en ontwikkeling.

Echter, volle melk bevat vet, voedingsdeskundigen en artsen geloven dat voeg de calorieën je verbruikt per dag, en dus kan leiden tot obesitas. Dit is de reden waarom experts raden mensen consumeren magere melk, omdat het vrij is van vet, maar bevat dezelfde essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Zo treedt er de gewichtstoename en het risico van diabetes en hart- en vaatziekten verlagen.

Maar wist u dat er zeer weinig wetenschappelijke gegevens om de vorderingen van voedingsdeskundigen en artsen te ondersteunen? In feite, op basis van de gegevens en de beschikbare bewijzen, magere melk kan niet zo gezond als je denkt. Als u een regelmatige gebruiker van magere melk en is nog steeds het verkrijgen van gewicht, waarschijnlijk magere melk draagt ​​bij aan uw gewichtstoename.

Voedingswaarde Feiten over magere melk:

U zult magere melk vaak bestempeld als vetvrije melk of tonic vinden. Voor melk magere melk worden genoemd, moet minder dan 0,5 procent melkvet hebben. Vergelijk nu dit naar volle melk, die ongeveer 5 procent vet melk bevat.

Hier zijn enkele voedingswaarde feiten op magere melk die je eerst alvorens te verdiepen in waarom deze melk niet zo gezond als je denkt dat het te moeten weten.

 • Natrium - 130 mg
 • Koolhydraten - 13g
 • Suiker - 12g
 • Kalium - 382mg
 • Eiwit - 9g
 • Cholesterol - Minder dan 1%
 • Vitamine A - 10%
 • Vitamine C - 4%
 • Voetbal - 30%
 • Vitamine D - 25%

Waarom magere melk kan ongezond zijn?

Hier zijn enkele feiten die aantonen dat de magere melk is eigenlijk ruïneren uw gezondheid en interfereren met uw gewichtsverlies inspanningen.

Voedingstekorten:

Melk heeft vele voedingsstoffen die zijn in vet oplosbaar. Dus, wanneer het vet wordt verwijderd uit melk, verwijdert ook belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine A, D en E. Nadat het botervet is verwijderd uit melk, de instantie vitaminen uit die zijn opgeslagen in de instantie kunnen het absorberen calcium en eiwit in magere melk. Dus, consumeren magere melk leidt tot voedingstekorten, als het lichaam gebruikt zijn opgeslagen vitaminen, en deze vitaminen niet bijgevuld.

Gedroogd Milk Concentrate bevat:

Nadat het vet is verwijderd uit melk, wordt waterig en zeer dun. Dit maakt het onaantrekkelijk en onaangenaam te eten. Om bulk te geven, voeg de melkveehouders gedroogde geconcentreerde melk tot magere melk. Dit concentraat wordt eerst onderworpen aan hoge temperaturen om een ​​poedervorm te verkrijgen, en dit denatureert de eiwitten daarin. Dientengevolge, het lichaam in staat is het eiwit te gebruiken. Bovendien zijn deze hoge temperaturen laten de vorming van geoxideerde cholesterol, die is gekoppeld aan cardiovasculaire ziekte, in die zin dat zij de vorming van plaques in de bloedvaten.

Aroma's gezoet:

Magere melk beter verteerbaar te maken voor kinderen, de melkproducenten toe suikerhoudende smaken aan. Hierdoor kinderen komen van te veel calorieën, terwijl bijna altijd alle voedingsstoffen hun groeiende lichaam nodig.

Feeling Ontevreden:

Zoals de magere melk bevat geen vet, je uiteindelijk ontevreden na het nuttigen van het gevoel. Dit heeft vooral verzadigd vet in de melk stimuleert de afgifte van cholecystokinine, een hormoon en verantwoordelijk verzadiging. Als dit hormoon wordt vrijgegeven, zal je het gevoel ontevreden. Vanwege het gevoel ontevreden voordoen, zullen die je maakt binge op ongezond voedsel en snacks. Dit kan contraproductief zijn, vooral als je overgewicht en probeert moeilijk om gewicht te verliezen door het drinken van magere melk zijn.

Voorbijgaande gewichtsverlies:

Studies hebben aangetoond dat als u van volle melk tot magere melk, kunt u een gewichtsverlies opmerken. Dit zal u prikkelen tot een paar weken langs de lijn dat het verloren gewicht en wat meer zal herwinnen.

Verhoogde lichaamsvet:

De vetten in volle melk het vertragen van de release van suiker in het bloed. Hierdoor wordt minder suiker omgezet in vet en opgeslagen in het lichaam. Wanneer de melk vetvrij, zoals het geval is met magere melk, er een toename van suiker in het bloed en het resultaat is meer lichaamsvet.

Onvruchtbaarheid bij vrouwen:

Een studie uitgevoerd in 2006 bleek overmatig drinken magere melk kan de eisprong van de vrouw belemmeren. Anderzijds, hetzelfde onderzoek was dat het consumeren vetrijke zuivelproducten, zoals melk, een vrouw de vruchtbaarheid kunnen verbeteren. Dus als je een vrouw bent en van plan bent om een ​​kind te verwekken, is het in uw eigen belang om volle melk in plaats van magere melk verbruikt.

Prostaatkanker:

Studies hebben aangetoond dat als mensen drinken magere melk, kan prostaatkanker bevorderen, maar als ze drinken volle melk, kan prostaatkanker te voorkomen. Toch is er nog geen sluitend wetenschappelijk onderzoek blijken of magere melk verhoogt het risico van kanker van een persoon. Echter, om op de veiliger kant, is het het beste om de afgeroomde melk aan het ontstaan ​​van prostaatkanker te voorkomen.

Pasteurisatie Kills goede eigenschappen:

Magere melk wordt gepasteuriseerd om schadelijke bacteriën en ziektekiemen die aanwezig zijn in het misschien doden. De pasteurisatieproces doodt levende enzymen en denatureert het eiwit, zodat die niet worden verteerd en gebruikt door het lichaam. Daarnaast worden veel vitaminen vernietigd tijdens pasteurisatie, daarom ondermelk vaak verrijkt met essentiële voedingsstoffen. Dit is echter niet gelijk aan de voedingsstoffen te verkrijgen van een natuurlijke bron.

Twijfelachtige voordelen van magere melk:

Op basis van alle nadelen, de voordelen voor de gezondheid van magere melk zijn zeer twijfelachtig en discutabel. In 2003 heeft de Nationale Raad Zuivel een campagne om de magere melk te bevorderen als een manier om gewicht te verliezen ondernomen. Hij gebruikte dunne beroemdheden als Engels voetballer David Beckham en supermodel Kate Moss naar huis te rijden het bericht.

Natuurlijk, dit bericht uit de National Dairy Council werd neergeschoten door consumenten goedgelovige en werd verder vastgesteld door de producenten van yoghurt en kaas. Als gevolg daarvan heeft het vertrouwen Evangelie dat vetarme zuivelproducten, zoals magere melk geworden, kan mensen helpen gewicht te verliezen. Echter, de promotiecampagne van de National Dairy Council kwam tot een abrupt einde in 2007 na een rechtszaak werd ingediend door artsen omgaan met Responsible Medicine. Deze jurk toonde 24 van de 27 studies die de Raad had gebruikt om zijn promotie te vergemakkelijken was het niet mogelijk om het bestaan ​​van een verband tussen de consumptie van zuivelproducten met weinig vet en gewichtsverlies te bewijzen.

Dit bracht de Federal Trade Commission om promotionele advertenties regeren door de National Dairy Council waren misleidend.

Misvatting onder de gezondheidszorg:

Niet de National Dairy Council, maar ook de gezondheidszorg, die op het idee helemaal vet melk en zuivelproducten laag worden verkocht. Eigenlijk geloven volle melk en zuivelproducten bevatten vet mensen dik, en magere melk en vetarme zuivelproducten om mensen dun te maken, net als alle beroemdheden.

De vet-hypothese:

Misschien is het probleem bij de lipide hypothese dat niet is aangetoond en het is een eenvoudige theorie die aanvankelijk eens werd voorgesteld in 1950. Volgens deze hypothese, verzadigde vetten zijn verantwoordelijk voor obesitas en hartziekten. Hoewel deze hypothese heeft geen wetenschappelijke ondersteuning, is door gezondheidswerkers en voedingsdeskundigen over de hele wereld geaccepteerd.

In 1977, heeft een poster met betrekking tot voedsel met weinig vet zogenaamde Dietary Doelen voor de Verenigde Staten is gepubliceerd door een commissie van de Senaat. Deze poster moedigde producenten om glucosestroop en margarine adverteren als gezonde voeding! Dit moet u vertellen hoeveel verzadigd vet zelfs toen werd gehaat.

Zoals de vet-hypothese begon te verspreiden en acceptatie te krijgen, volle melk en volvette producten werden niet langer beschouwd als gezond en deze haat jegens de volle melk is nog steeds wijdverspreid, zoals voedingsdeskundigen, diëtisten en artsen al blijven de melk te bevorderen magere de drank betere gezondheid mogelijk.

Helaas, de volle melk is een zeldzame vondst in supermarkten en kruidenierszaken vandaag. Iedereen wil alleen magere melk consumeren, geloven dat het gezond is en zullen hun inspanningen gewichtsverlies te ondersteunen. Zelfs Starbucks is veranderd naar volle melk te gebruiken tot 2 procent magere melk om zichzelf lijken meer gezond in de ogen van de consument.

De vreemd toeval:

In de tijd van de mensen van de Verenigde Staten hebben de magere melk en vetarme zuivelproducten aangenomen, de tarieven van type 2 diabetes, hart-en vaatziekten en obesitas zijn omhooggeschoten. Medische deskundigen zijn van mening dat dit komt omdat mensen de hele voedsel (met inbegrip van volle melk) met verwerkte voedingsmiddelen die rijk zijn aan suiker, commerciële oliën en geraffineerde koolhydraten zijn en hebben weinig voedingswaarde hebben vervangen.

Volle melk dan magere melk?

Als u nog steeds sceptisch over de overstap van volle melk tot magere melk, hier zijn enkele voordelen die u zullen helpen u van gedachten verandert.

 1. Metabolisme Stabiel: Volle melk bevat verzadigd vet en deze vetten is bekend dat je metabolisme te stabiliseren. Omdat het vet langzaam verteerd door het lichaam, waardoor de snelheid waarmee koolhydraten vrij in de bloedbaan. Dientengevolge, het lichaam gemakkelijk aanvaardt glucagon, een hormoon die de alvleesklier en verantwoordelijk opgeslagen lichaamsvet verbranden voor energie.
 2. Onderhoudt Stabiel Sex Drive: U kunt worden verrast om te leren van de cholesterol geproduceerd door uw lichaam en verkregen uit voedsel bronnen, zoals melk is verantwoordelijk voor de synthese van mannelijke en vrouwelijke geslachtshormonen, zoals oestrogeen, progesteron en testosteron. Wanneer u volle melk drinkt, zal uw libido stabiel zijn en als je een vrouw bent, zult u niet geconfronteerd met eventuele problemen met betrekking ovulatie.
 3. Vet oplosbare vitamines: Volle melk vol vitamine A, een vetoplosbare vitamine. Terwijl de ondermelk geen hoger percentage vitamine D, E en K bevatten weinig uitmaakt, aangezien deze vitamines zijn in vet oplosbaar en vereisen te veel vet worden verteerd en gebruikt door het lichaam. Als je magere melk te drinken, deze vitamines ga je gewoon door het spijsverteringskanaal zonder verteerd of gebruikt door je lichaam.
 4. Ondersteuning van het immuunsysteem: vet in volle melk bevat glycosphinglipids. Studies hebben glycosfingolipiden hebben ziekten en infecties kunnen bestrijden eigenschappen en versterken het immuunsysteem. Uw lichaam verliest over deze voordelen als je drinkt magere melk, waardoor het meer vatbaar voor infecties en ziekten. Nu weet je waarom je constant vechten een koude en snuffelen!

Maak een gezonde keuze:

U moet beslissen of u wilt aan de stok met magere melk of om de voordelen voor de gezondheid van het drinken van volle melk te genieten. Op hetzelfde moment, moet je beseffen volle melk is niet de panacee voor alle gezondheidsproblemen.

We moeten breken met wat er is gevoerd aan u door de jaren heen. E 'prima om volle melk te consumeren en toch gezond te blijven, in plaats van te denken zuivelproducten laag-vet en magere melk zijn de enige zuivelproducten waard consumeren. U kunt het midden weg te nemen en beginnen met volle melk, maar het hangt allemaal af van hoe je lichaam neemt in deze melk en uw persoonlijke smaak voor volle melk. Als u lijdt aan lactose-intolerantie, mag u niet in staat zijn om volle melk te consumeren, maar er zijn vele andere opties voor je.

De keuze van de melk Rechts:

Als u besloten om van volle melk tot magere melk, niet blindelings kopen omwille van te kopen. Het is het beste om jezelf te onderwijzen en te respecteren pasture- of gras gevoede koeien. Dit type melk bevat een grotere hoeveelheid omega-3 vetzuren en geconjugeerd linolzuur (CLA). Omega-3 heeft een aantal voordelen voor de gezondheid.

 • Het vermindert de ontsteking en stijfheid
 • Het kan hoge niveaus van triglyceriden in het bloed
 • Kunnen verlagen depressie en maken antidepressiva werken efficiënter
 • Beschermen tegen dementie en de ziekte van Alzheimer

CLA, anderzijds, is bekend om lichaamsvet te verbranden en spiermassa. Dit is echter alleen mogelijk als u de melk van koeien grazen verbruikt. Ook niet vergeten, weiland voeden wordt de mens beschouwd en vermindert stress op de koeien. Dus, het gaat niet om adrenaline en cortisol, dat stress-hormonen die hun weg maken in de melk zijn.

U kunt ook kijken voor melk die een gecertificeerd USDA Organic heeft. Dit betekent dat de koeien werden gevoed biologisch voer en werden geen antibiotica of bovine groeihormoon gegeven. Hierdoor wordt de melk u verbruikt minder schadelijke stoffen en toxines.

Nu je weet magere melk kan dat niet gezond zijn, wat ga je om uit te kiezen - magere melk of volle melk? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha