U kunt een quilt doen zonder een reden?Quilts gemaakt met ingewikkelde patronen zijn zeker indrukwekkend. Maar je kunt een verscheidenheid aan prachtige quilts te maken zonder het gebruik van sjablonen. Of u verfraaien een hele lap top met naden en afwerkingen of stuk samen een quilt schroot, er zijn veel mogelijkheden die niet modellen vereisen of zelfs heel veel precisie.

Een Sandwich Doek

Quilts bevatten drie lagen: de bovenste, een zachte laag van het slaan of een oude wollen deken, en de voering. Stapel ze samen, naaien door de lagen, bind de randen aan elkaar en je hebt een quilt.

De gemakkelijkste manier om een ​​quilt deken soort te maken is om te beginnen met een groot stuk van mooie stof. Gebruik bijpassende of coördinerende stof voor de voering. Maak je boterham doek, speld de lagen samen in een veel plaatsen om te voorkomen dat ze bewegen. Naai dan door de lagen na het drukpatroon van de stof. Nog makkelijker, vooral als u gebruik maakt van een lijn dik of strak geweven stof, is om de quilt te binden door middel van de drie lagen met regelmatige tussenpozen. (Zie lijst voor volledige instructies middelen.)


Gebruik een brede deken bindend, verkrijgbaar bij Stoffenwinkels, aan de randen van het dekbed af. U kunt uw eigen binding te evenaren of te coördineren, als je bereid bent om lange repen stof knippen, wijzen ze op het einde, vouwen en druk nauwkeurig alvorens de quilt zijn. Het is veel werk, maar het geeft een goed resultaat.

Muur

Een uitgebreidere stap in de no-patroon quilting, om een ​​basisweefsel te gebruiken voor het gehele bovenste deel en voeg applicatie. Gesneden motieven uit bedrukte stof (met een marge tot onder vouwen), of tekenen en uitknippen hun eigen formulieren. Vouw onder de ruwe randen, druk en met de hand of machine steek de basisstof. Versier met knopen, afwerking, kant, enz.
Een crazy quilt wordt gemaakt door het bedekken van de basisstof volledig overlapt met restjes van fijne stoffen zoals fluweel en satijn, en verfraaien zwaar met borduurwerk, kant, kleine ornamenten en wat je fantasie prikkelt. Zeker geen patroon nodig.

Delig Tops

Voor een quilt "een patch", trek een vierkant of rechthoek (herinneren om een ​​naadtoeslag bevatten) op elke stof die u wilt. Afgesneden, vervolgens gebruiken als een sjabloon en snijd veel van dezelfde vorm, totdat je genoeg voor de quilt grootte hebben. Ze samen te voegen tot een mooi arrangement van kleur en print, en je hebt je quilt.

Quilts Strip zijn vergelijkbaar. Snijd lange stroken stof --- soms mensen gebruiken zelfs de zelfkant van de randen van de stukken stof, lint of gekocht of andere trims --- en naai samen.

U mag ook een quilt blokhut met geen patroon, vooral als je het niet erg van de look onnauwkeurige organische krijg je als je niet elk stuk meten. Snij vierkantjes zijn in het midden van elk blok. Gebruik vervolgens doekstroken het "huis" gebouwd rond het vierkant, zolang elk blok de gewenste grootte. Naai dan de blokken bij elkaar. (Zie. Referenties geïndiceerd voor gedetailleerde instructies.)

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha