U heeft gekozen voor de juiste oogschaduw?Vraagt ​​u zich af hoe u de juiste oogschaduw kiezen? Is dat een breed scala aan kleuren geeft je hoofdpijn? Je hebt geen idee wat het zou er goed uitzien? Geen stress. Wordt nieuwe iets is altijd vers. Dus hier bieden wij een breed scala van kleuren die je kunt gaan, totdat je erachter te komen wat voor u werkt en dan kun je beginnen met spelen rond! Het is gewoon een kwestie van tijd voordat je je realiseert dat is niet de kleur, maar de persoon die ze draagt, dat telt!

PS: Ik ben niet wijst een enkele kleur als het licht groen of smaragd, en de lijst met kleuren. Ik geef familie van kleur, zodat u de kans om het brede scala proberen kan hebben.


Hoe de juiste oogschaduw onder het oog kleur te kiezen:

Ogen zwarten:

Heldere kleuren zal beter met de ogen zwarten krijgen. Al de levendige kleuren en intense zal groot zijn. Meestal donkerblauw, paars gaan heel goed als ze voegen contrast en kleur voor de ogen zwarten. Blauwe oogschaduw beweren dat ze er geweldig uit, en wordt gezegd dat ze catchy oog.

BLAUWE OGEN:

Viola, Peaches, taupes, roze en groen zal een veilige gok om blauwe ogen te brengen zijn. Ga niet voor blues of groenig water als ze worstelen met de kleur van de ogen.

GROENE OGEN:

Altviolen diep Bourgondië Warm, Light Taupe groen en paars zijn goede opties voor groene ogen. Blijf weg van medium groen.

Bruine Ogen:

Voel je vrij om te experimenteren met een willekeurige kleur. Voor een persoon die heeft bruine ogen is als de universele donor O + ve in bloedgroepen. Elke kleur werkt perfect! Geniet van deze vrijheid en experimenteren weg!

NEUTRAAL/Natuurlijke kleuren KLEUR:

Deze kleuren zijn afzonderlijk vermeld gaan met alle kleuren van de ogen zijn veilig. Ze ziet er fantastisch uit bij dag en bij nacht. Je kan nooit verkeerd gaan met neutrale ogen en gedurfde lippen gaan. Maar je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van de juiste kleur oogschaduw voor bruine ogen, want die kunnen modderige tinten lijken op je ogen. Paars is een prachtige kleur te gebruiken, evenals groen water, zorgt voor een dramatische look. Gebruik nooit de kleur blauw als Controleer het uiterlijk.

Overweeg Skin Tone

Ook moet uw teint huid te overwegen bij het kiezen van de kleur van de oogschaduw. Als je huidskleur is bleek of licht, moet u een tint die is minder intens dan vrouwen met een olijfkleurige huid en donkere kiezen. Oogschaduw moet altijd complimenteren met je huidskleur en ogen, maar ze moeten niet te winnen.

Een belangrijke tip:

Het is goed om vast te houden aan de basisprincipes van oog make-up totdat u vertrouwd bent met het. Dus de beste optie is veiliger en lichtere tint op het voorhoofd bot als highlighter, donkerdere tint op de vouw en de buitenste V & medium schaduw op de motorkap. Ook zou ik je aanraden een volledig assortiment te kopen voor de eerste keer in waarin ze alle drie tinten van dezelfde kleur familie met de toepassing instructies om het u gemakkelijk te maken. Probeer aan de stok met een of twee tinten in het begin en ga dan voor een meer kleurrijke look!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha