U bent waarschijnlijk doet 10 FOUTEN IN DE DOUCHEU bent waarschijnlijk doet 10 FOUTEN IN DE DOUCHE

We hebben een douche elke dag, neem een ​​warm bad van tijd tot tijd en we love it, maar heb je ooit overwogen de mogelijkheid dat u verkeerd zou kunnen doen? Dat klopt er goed en fout manieren om te douchen en wassen van je haar, en hebben de meesten van ons ten minste een van de fouten die u hier ziet gemaakt. Hier is wat je niet moet doen in de douche, voor je eigen bestwil.

1. Too Hot Water

Er is waarschijnlijk niets boven een warme douche na thuiskomen in een koude winter dag, maar warm water is niet zo geweldig voor uw huid of haar. Het feit is dat het warm water droogt de huid en het haar, maakt de voormalige scherpe schilferige en de tweede, en dit is niet iets wat je wilt op je, toch? Als je niet kunt leven zonder een beetje 'warm water, beperken de tijd dat je het gebruikt, de kraan sluit vervolgens bij een hogere temperatuur, boven alles, als je wassen en conditie van je haar.


2. Geen afschilfering

Als u denkt dat een zachte spons en een mild is alles wat nodig is om de dode huidcellen te krijgen van je lichaam, je bent helaas mis. Afschilfering duurt een beetje 'meer: ​​je kunt je eigen scrub bruine suiker, gemalen koffie of wat je bij de hand hebt, of u kunt een loofah gebruiken, bijvoorbeeld, maar niet te ruw - geen extreme is goed. De exfoliërende aan u, maar zorg ervoor dat u regelmatig gebruikt om uw huid in een goede conditie te houden.

3. Te veel afschilfering

Zoals we al zeiden, is het zeer goed. Afschilfering is belangrijk omdat je niet hoeft te doen elke dag, omdat dit een boemerang effect zou kunnen hebben. Hoe meer je schrobben, hoe groter de kans dat je huid is om te beginnen met het produceren van meer talg, de olieachtige substantie dat houdt je gehydrateerd en fungeert als een val voor bacteriën en vuil, te compenseren. Je zou kunnen eindigen met meer vette huid dan je wilt, dus ga gemakkelijk op de scrub.

4. Geef je haar een minuut

Wanneer je je haar wast, zorg er dan een minuut te nemen om te worden gespoeld met water voor het wassen. Deze eerste spoelen zal verzorgen van een aantal product resten vuil en haar nemen het. En natuurlijk iets dat niet genoeg worden benadrukt: na het wassen, naspoelen of er geen shampoo of conditioner resten achterblijven op de hoofdhuid. Als u twijfelt, controleren op tekenen van vlakheid in je haar en hoofdhuid irritatie.

5. Om de andere dag

Shampoo en de conditie van uw haar elke dag legt een druk op. Veelvuldig wassen opdroogt, zodat overcompenseert steeds vet snel. Wat u kunt doen, hoewel, als je leeft in een zeer vervuilde of dagelijkse beweging en veel zweet, het geeft je haar een spoelen met water, geen shampoo, om de andere dag. Het is verfrissend, het verwijdert een deel van het vuil dat zich ophoopt op het hoofd en niet droog.

6. Is er zoiets als te

Er zijn tal van grappen over mannen boos met vrouwen, omdat ze blijven in de douche voor een hele dag. Hoewel het waar is dat wij, de meisjes, graag een beetje 'meer tijd om te ontspannen onder de stroom, is er ook zoiets als te lang, en dat is niet goed. Er is alleen zo veel tijd kunt u het wassen, shampoo, airconditioning en spoelen besteden, evenals scheren je benen. Blijf niet te lang in de douche is gewoon een ander ding dat de huid droogt, dit is de lange en de korte ervan.

7. Het geldt ook voor douchegels

Hou je van spelen met schuim? Tenzij zes naar vier, heb je geen excuus voor. Het gebruik van te veel douche gel of body wash doet precies hetzelfde als het water te warm of te lang in de douche: strips de huid van de olie die het nodig heeft om gezond te zijn. Naast het doen van uw hele lichaam jeuk, die nogal vervelend kan deze droogte huidproblemen zoals eczeem verergeren of zelfs irritaties soortgelijke veroorzaken. Dus, de verleiding weerstaan ​​om het verpakken van de schuimbad.

8. Draai niet shampoo

Er is zo'n breed scala van shampoos voor elk haartype denkbaar die er zijn dat het soms moeilijk is om de verleiding om ze allemaal proberen te weerstaan. Moeilijk of niet, weerstaan, waarom verander je shampoo zal je haar te maken te vaak lijden. Ook niet de airconditioner vergeten om te voorkomen haarbreuk wanneer je borstel na het douchen. Conditioner is essentieel verzorgingsproduct haren, het uiterlijk van het haar, waardoor de textuur zacht en glad. En 'common sense, dat klopt, dat is wat ze zijn voor airconditioners, maar als je in een haast, kunt u ervoor kiezen om het te negeren. Als je dat doet, sla het borstelen, dan. En ja, vermijd het toepassen van haar conditioner aan de wortels van je haar.

9. Tik, niet wrijven

Het is jouw beurt droog, haar en lichaam, in plaats van schoon hard met de handdoek. Hard drogen kan haar breuk veroorzaken en irriteren de huid, dus ga jezelf makkelijk na het krijgen uit de douche. Klopte jezelf droog is de juiste manier, die geldig is voor het gezicht, lichaam en haar. Proberen om de gewoonte van het inpakken van je haar in de handdoek te verliezen. Wrap als het is, bungelen, en dep droog mogelijk.

Heeft u andere tips om een ​​douche te delen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha